sälen , här kommer vi!

Hejhej
nu är allt nästan helt klart! ikväll efter praktiken åker vi till E och till morran åker vi! ska bli skönt!
Så jag komme rhem igen nästa söndag! hörs då någon gång! ; ) haha!
ha en jättebra vecka , kramar!

Fredag!

godmorgon!
ska alldeles strax åka till jobbet , jobbar till 15 . sen ska jag äntligen klippa/slinga mig! och idag har jag världens sämsta hårdag. usch och fy!
skönt att det äntligen är ljust på morgonen. allt blir så lättare då!
men nu ska vi åka  , och jag ska köra! ; )
ha en bra dag! Kram malin

Nattinatti!

Godkväll
dags för mig att bege mig till sängen ; ) jobb imorgon & jag är skittrött!!
Sussa & minna har varit här och fikat & busat !
orkar inte skriva mera idag, uppdaterar kanske imorgon , godnatt

torsdag

hejhej
förlåt för min dåliga uppdatering, men jag blir så trött när inte blogg.se funkar :O hur segt som helst. orkar inte vänta i 100 år.  och så har det varit full fart på praktiken denna veckan, 1 dag kvar där och imorgon jobbar jag på sylte ; ) Kan få jobba i björndalen hela sommaren om jag vill . men jag vill ändå har kvar min plats på sylte + att jag vill vara ledig litegranna.  Vet inte hur jag ska få ihop de. ; ) måste försöka pussla lite nu.
har även hunnit köpa alla grejer jag skulle ha köpt i veckan. ska bara ut 2 ärenden när mamma slutar nu klockan 15 .
Började klockan 7  i morse,  så jag och älskling var uppe vid 5 , eftersom han också skulle iväg till jobbet ;) fick sluta 1 ½ timma tidigare idag, skönt! Och om bara 3 dagar åker vi! ska bli könt och komma iväg , inte för jag är någon hejare på skidor , men man kan ju bli ; ) Har ju som sagt 1 vecka på mig! Haha!!!
Sussa & minna skulle nog komma hit på en fika idag också. mattias skulle iväg och kolla på något jobb.

Imorgon är det dags för en ny frisyr! äntligen. vet hur jag vill ha det när  jag ser någon med den frisyren, men jag kan inte förklara de, och så har jag inte sett någon som har en sådan frisyr på bild :O måste nog leta vidare.

Ha en bra dag. skriver nog mera ikväll , om jag inte har fullt upp och packa , har ju inte så många andra tillfällen och välja på ; )  Kram malin

Tisdag!

godmorgon!
uppe tidigt idag , men det gör ingenting , för jag har en del att fixa med! måste hinna handla lite grejer nu när pengarna kommit! ; ) haha! så nu ksa jag duscha och göra mig i ordning! bara mamma kan skynda sig också!! hehe.  Skriver mera ikväll när jag kommer hem ifrån praktiken! Kram hej

måndagkväll

Godkväll!
har ganska så nyss kommit hem ifrån mattias , sussa & minna. har varit där hela eftermiddagen/kvällen! och minna har varit på ett strålande humör ; ) riktigt roligt! busade jättemycket. följde även med dom och handlade. kollade på tv & så hela kvällen.
imorgon blir det till att gå upp ganska tidigt, måste ut och fixa lite grejer inför sälen ; ) har även kommit på att jag nog ska hyra skidor där uppe, så får jag sånna som är bra & bättre än mormors! får lagom längs också då! kommer att gå åt en hel del pengar, men jag hoppas det blir en lyckad resa! Min äksling är ju självklart med, kan inte bli bättre : )  jag och älskling i sälen 08 <3

ska snart sova, så jag orkar med den kommande veckan! haha! Nattinatti , kram Malin

annandagpåsk.

Hejhej!
nu är jag hemma , kom hem från älskling vid ett-tiden. duschade och  åt middag med mamma innan hpn åkte till jobbet , nu har jag suttit vid datorn ett tag. väntar på att mattas ska hämta mig , ska hem till dom nu ikväll!  imorgon ska jag ut och köpa grejer som jag måste ha med till fjällen! ; ) måste även börja tänka på packningen ; ) blir väl mest myskläder , men lite "snygg" kläder får man väl ha med sig!  ifall det blir utgång någon dag eller så!
Ska även prakisera imorgon mellan 14.30 -21.30 och på onsdag ska jag vara på dannebacken hela dagen . 

nu ska jag göra i ordning lite . tror mattias kommer snart! ha en bra dag , kram

Glad påsk!

Hejhej
Hoppas ni har /haft en bra påsk! Vart lite dålig bloggning , men jag har inte vart hemma så mycket , sov hemma i natt ifs ,  men igårkväll vart vi ute hos min kusin och hennes sambo. och idag på förmiddagen så åkte vi till älskling igen! blir kvar här tills imorgon! så jag skriver mera imorgon! ; ) ha en bra dag kram malin

skärtorsdag!

Hejhej!
vart lite dåligt med bloggningen nu. men var ju inte hemma igårkväll och så kom jag hem vid halv fyra tiden , har ätit och duschat nu precis! ; ) dagen igår var bra! bara det att jag är så förkyld , jösses!  jobbigt jobbigt.  började sju idag , gått bra idag med, tycker det blir bättre och bättre ;) fick gå 20 minuter tidigare idag ; )
nu är jag ledig tills på tisdag!! ska bli skönt!  hur helgen blir vet jag inte! hoppas jag ska vara med E iaf! har vart lite lite med det nu det sista. . 
nu får jag väcka honom , han har somnat ; ) Ha en bra kväll , kram malin

apu

Nu ska jag snart gå till bussen för att åka till björndalen , blir nog bra! : )  kommer hem imorgon vid 16-tiden kan jag tro .  ; ) sover inte hemma inatt! skönt och slippa åka buss imorgon-morgon!
hörs imorgon , Kram

vad tycks ?: )

Fick den här fina teckningen av minna i söndags:)
image80image81 Söt unge :)

har aldrig sett en katt ligga på ett sånt här sätt :O? :)

har aldrig sett en katt ligga på ett sånt här sätt :O? :)

onsdag

godmorgon!
har egentligen sovmorgon idag, men som den senaste tiden vaknade jag tidigt. och så har jag gått och blivit förkyld i natt också , varför ska allt drabba mig ? :P aja , hoppas det går över snart.
ska nog ta det lugnt idag, innan jag börjar 14.30 , idag kommer läraren på besök också. Ikväll går jag hem till anette och sover; )
Vill  shoppas vår kläder nu! ;) nästa veckan när pengarna kommer , beger jag ig ut och kikar ;) måste har lite grejer när vi ska åka till fjällen också!!! bara 1½ vecka kvar  nu : D tjohoo:)
vad ska ni göra idag ? ; ) Ha en bra dag, kram

Trött

hejsvejs!
är ganska nyss hemkommen från praktiken. är helt slut idag, förstår inte hur det kan gå ihop. Kanske beror på  att jag gick med anette (moster ) på överby och var med henne på en affär för frisörer, shit va mycket det fanns ; ) Dagen har varit bra! ganska mycket och göra och så , så det har gått fort tycker jag!
ska nog snart sova , sovmorgon imorgon! skönt ; )
vad har ni gjort idag?
Natti , kram malin

tisdag

Heej!
vaknade tidigt idag , halv nio , och så hade älskling ringt. missat samtal! gud , blev lite orolig. eftersom han åkte härifrån och jag sa att ahn skulle skicka sms. Men som tur va så hade mobilen ringt upp i fickan.  trodde först att han åkt av vägen eller något. : (
gick upp och åt och sen dammsög jag! : )  och nu har jag precis duschat! 
nu kommer strax min moster på fika : ) Praktiserar mellan 14.30-21.30 idag , ska bli skönt att komma ut litegranna!
Ha en bra dag allihopa, kram

matdags!

Hejhej
jag fick ett ryck efter jag hade duschat och satte mig och pillade lite med samhälls-uppgiften! jag är helt chockad att jag överhuvudtaget kom igång! :) satt väl och pillade en timma eller något! : ) så nu har jag kommit en liten bit iaf!  Nu ska jag strax äta lite , väldigt sen lunch , kan väl säga! : )
efter maten ska vi läggas oss och kolla på wallander - fotografen! : )
Vad gör ni idag ? :)
Kram/ malin

Måndag & snö

Godmorgon!
vaknade vid tio , gick upp och som vanligt tittade jag ut! Och shit , det var hur mycket snö som helst , jag blev helt chockad. Ifs dom sa att det skulle komma snö idag  på nyheterna , men det trodde jag inte ,men det kom ändå!! herregud ,har väl inte vart så här mycket snö på hela vintern, och så kommer det nu , i mitten av mars , snacka om väderförändringar , igår var det ju för tusan vår : O Aja , hoppas det försvinner snart! Älskling som var så glad och sattte på sommardäck igår :) stackarn!
Idag blir det nog en lugn dag , inget planerat , ska duscha nu , vi hörs senare , Kram

wallander

Hej!
är mitt uppe i wallander , nu är det avbrott för nyheter . så jag passar på att skriva lite!  Ikväll har jag bara suttit och kikat på tv , och ätit : ) mamma tycker jag äter hela tiden ; ) haha! men så är det!
efter wallander blir det sängen! 
är ju som sagt ledig imorgon ,skönt!! Godnatt , Kram Malin

skitmage

Hejhej
Eftersom jag  inte "utvecklade" någon magsjuka igår ,  Åt och kände magsug på eftermiddagen / kvällen , så uteslöt mamma magsjuka. Men döremot är det magkatarr jag har. så imorgon ska vi gå och köpa något bra sa mamma ; ) så jag slipper det ! ; ) själv så är mamma inte heller bra. Väntar på provsvaret . Och man kan ju hoppas dom har något att säga , så man får reda på varför hon blir dålig. så vi har bara vart  hemma idag, mattias, sussa & minna har varit här , dom hade med sig smörgåstårta & vanlig tårta från kalaset igår . skulle egentligen vart på de , men vi var ju sjuka.  Var även ute en liten sväng , tog lite frisk luft! Vårväder idag! ; ) underbart!!!

kvällen kommer nog tillbringas framför tv! wallander klockan 21  , får se om jag orkar vara uppe idag : P annars vet jag faktiskt inget bra som går !  ;) Någon som vet något ? : )

Nu ska jag gå ner och hämta maskinerna vi kört , hade tvättid idag, så det var lika bra och bli av med tvätten.! ; )  Hoppas ni har en bra dag , skriver kanske mera sen / M

söndag

godmorgon!
skulle egentligen varit på praktiken nu ,men jag kände att det var onödigt ifall jag har något i kroppen , hade vart lite pinsamt och smitta dom där uppe : ) Så jag vaknade av att mattias ringde halv tio  . : O
igår kollade vi på melidifestivalen . jag vet inte vad jag ska säga, vem som helst kunde fått vunnit men inte christer sjögren eller rongedal. : ) usch säger jag. Så det var helt ok att charlotte vann!
På tal om melodifestivalen , vet ni vem som är släkt med björn gustavsson ; ) ?  Jo JAG!! det är min pysslinng!! haha , mormor & morfar släktforskar så dom har tydligen fått fram de ; ) hehe Coolt tycker jag!

skriver mera senare , ha en bra söndag! kram

lördag

hejhej
Fick åka hem tidigare från praktiken idag, troligtvis magsjuka : / så jag mår inte så bra. men det är bättre nu!
Ska lägga mig och kolla på film nu , och dricka avslagen cola : )
Hoppas ni har det bra ,skriveer mera imorgon! Kram

Fredag!

Hejhej!
Egentligen är det ju helg för många idag, men icke för mig. Jag jobbar (praktiserar)  ikväll , imorgon-morgon och på söndag kväll , så det blir ingen helg för mig inte . Lite tråkigt , men sånt är livet!! Börjar halv tre idag. Ikväll sover jag hos min moster i björndalen , för att jag ska slippa flänga runt så imorgon bitti!
Blir nog inte så mycket bloggning idag , ha en del att fixa med . Och mamma har gått och blivit dålig (igen) så nu har jag äännu mera att göra!! Hon var uppe på näl igår ,åkte direkt från jobbet , så jag och mattias åkte dit vis sex-tiden. Och så var vi hemma igen vid åtta-tiden. Dom vet inte vad det beror på varför hon får sån hjärtklappning. = / stackarn . Så nu blir hon nog hemma ett litet tag.

men nu måste jag sätta fart: ) så kanske slipper stressa =) Ha en bra fredag allihopa! Kram M


Massage

Hej,
nyss hemkommen från massagen och fy tusan va skönt det är och välbehövligt!! gör så in i h*lvetes ont , men det är det ta mig tusan värt!! ; ) Stannade till på sylte och handlade lite middagsmat , så nu ska jag laga kassler & ris till mamma och älskling!! då blir dom nog glada.
Efter maten ska jag och mamma gå ut och köpa present till sussa , tror jag .
Men nu får jag sätta fart , kan inte sitta här och dega hela dagarna :D  får se om det blir något mera skrivande idag, umgås heller med E när han ändå är här!!!     Kram malin

Torsdag 13/3

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er ?
Idag blir minna 6 månader! shit, vad fort tiden har gått! : ) tycker inte det var länge sedan det var september. 
Vaknade vid tio.tiden idag , lite mer lagom! Men idag känns det helt plötsligt att jag har bråttom! ska vara klar om 2 timmar! ; ) tror jag hinner faktiskt! haha!
Grått och trist väder idag, tror tom  det regnar. men det är ju inget ovanligt. . .  Vill ha vår nu! ; )

Idag blir det först massage , sen har jag inte planerat något speciellt. Älskling kommer hit idag äntligen! så det blir mys , Känns som man knappt pratar nåt när man inte ses , men det är lättare att prata i verkligheten än på telefon, så det ska bli skönt att få prata av sig ; )

vad gör alla idag ? : )
ha en bra dag, kram

hemma!

godkväll i stugorna!
är nu hemma , skönt! har ätit och tagit mig en chokladbit också , dumt! Nu har jag bäddat ner mig med datorn i sängen ; ) skönt!! ska snart sova, bara kika runt lite till!! Haha! imorgon är jag ledig. hoppas jag sover längre än nio iaf :D vore skönt.  ska vara nere i sjuntorp på massage klockan 13. morfar har ställt upp som chaffis!!! hehe!

nu ska jag sluta skriva och läsa lite bloggar ist : ) Godnatt, hörs imorgon, / M


motion!

Nu har jag vart ute i regnet och promenerat! tog en runda runt spikön, tog väl 30 minuter. : ) Igår var det en i personalen som pratade om några förbrännings-brus-tabletter. verkde rätt bra faktiskt , speciellt när man vill unna sig saker. tex, utomlands, jul , på sommaren. aa, något extra alltså . Man går tydligen inte upp av dom , och om man samtidigt tränar/rör iaf så är effekten bättre, man kan alltså minska då. Jag ska ta reda på lite mera fakta om dom , för att kanske köpa sådana. Ha med dom till fjällen, då jag antar att man kommer äta / dricka en del onyttigheter! ; )
Har även gått runt med dammsugaren ett varv! ; )
och nu ska jag ta mig en dusch! ska bli väldigt skönt. Vid kvart i tre går bussen till praktiken , ; )  synd att dom inte passar lite bättre, för jag kommer 20 minuter innnan jag börjar.
skriver nog i kväll , om jag inte är för trötter : )  vi hörs, Kram

Onsdag

Godmorgon
vaknade så tidigt idag med! jag som ville sova länge. aja , nu har jag precis ätit frukost , ska ta det lugnt nu på förmiddagen . har lite ont i min mage. Så det kan vara skönt att ta det lugnt. Börjar som sagt halv fyra till halv tio idag. Tror det kommer gå fort . imorgon är jag ledig , då ska jag på massage klockan 13 ; ) underbart!

längtar så tills man kan börja andvända vårklader ; ) måste köpa tygskor , men jag vet inte om jag ska svarta eller vita ? :) Jackan är fixad , den köpte jag för någon vecka sedan.
Måste även försöka klippa & slinga mig , tror inte det blir något med det bruna håret! får fortsätta vara blondis! Hoppas annette har tid snart!!!!!! 

Vad gör alla idag ? Ha en bra dag , Kram
 

Sova

Hejhej!
kom hem för 45 minuter. är väldigt trött nu. Dagen har väl  varit OK , blir nog bättre när man kommer in i det lite mera. och känner till det mer. Annars är väl allt bra , har dock ont i magen . så det känns bra att jag inte börjar tidigt imorgon, utan jag börjar inte förens havl fyra! ; ) Nu ska jag lägga mig och sova! hoppas jag sover längra än nio imorgon! men det känns så nu , eftersom jag är så trött .

hoppas ni haft en bra dag/kväll , så hörs vi imorgon! Godnatt ,M

lista

Tio saker om mig

1. Är du singel? Nej, har min kära E!
2. Är du lycklig?  Ja!
3. Är du uttråkad? Nej, men trött!
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? haha nej!
8. Är du en cooling? självklart, ; )
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej

Åtta saker om ditt kärleksliv

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja!
2. Har du nånsin blivit sårad? ja, tyvärr
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnar? japp
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja, det har jag
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Japp!
6. Har du haft en hemlig beundrare?
kan ju ha hänt.

Tio saker, två alternativ

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar? svårt
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? hm, svårt.
6. Coca-cola eller Pepsi? Pepsi!
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? hm, svårt, men är nog mest en hemmis! men gillar fart också
8. Pengar eller lycka? Lycka. Men pengar är aldrig fel
9. Dag eller natt? Dag
10. MSN eller mobil? Mobilen,, funkar inte utan den!

Tio "Har du någonsin..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Nej, har aldrig försökt
2. Brutit ett ben? Mjo
3. Gjort nåt du ångrar? Ja, TYVÄRR
4. Hoppat Bungee Jump? nej, kommer aldrig  göra de.
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, tyvärr, ångrar det enormt.
6. Ätit en hel tårta? Nee, men skulle nog göra vilja!
7. Gjort bort dig offentligt? Ja, klumpig som jag är
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Hm?
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja, självklart
10. Velat försvinna? Nej

Tio senaste...

1. Telefonsamtalet du gjorde? Älskling
2. Telefonsamtalet du fick? Älskling
3. Personen du va med? personalen på Praktiken
4. Roligaste grejen som hänt? oj, den var svår!
3. Du va i en bil med? Mamma, nyss!
4. Gick på bio med? älskling
5. Va och shoppade med? Mamma , tror jag minnsann
6. Du kysste? min älskade
7. Du skrev till på myspace? ?
8. Du kommenterade? ojdå!
9.Tillbringade natten med? E såklart
10. Du kramade? Älskling i morses

Praktik

Hej!: )
Om en timme måste kan åka med bussen! :) Har vart och fixat busskort . annars har jag inte gjort någonting idag! bara "glidit" runt , haha!  Blir till att äta middag snart. känns lite tidigt , men det går säkert det med! ; ) får göra smörgås och ta med mig .  måste nog fixa i ordning det nu !!! så jag inte behöver stressa! : )
Hoppas ni får skön kväll : ) Kram M

Tisdag

Godmorgon, hoppas allt är bra med er!
idag är min första dag på praktiken , börjar 14.30 slutar 21.30 . Är uppe tidigt idag med, kanske beror på att vi och la oss tidigt igår , släckte vid halv tio ; ) herregud, börjar likna pensionärer nu! Men vi var stentrötta. Klockan ringde klockan fem i morse då skulle E upp till sin praktik! ; ) medans jag somnade om och vaknade nio. Igår kollade vi åp beck -mannen med ikonerna. har börjat köpa beck-filmerna varje torsdag! ;)
Idag ska jag gå på en promenad , gå till tidpunkten ,  sen fixa mat och ha med mig! ; )

Är så himla himla sugen på att åka till värmen, vi pratade om och åka på våran 4-års dag , som är i november. men jag vet inte . älskling verkar inte var 100% intresserad.  Aja, får försäka locka med honom! Ingen som har några knep ? :P

skriver nog mera senare.  ha en bra dag , / M

Middag!

Känns som alla inlägg idag handlar om mat ; ) men just nu håller jag på med middagen ,blir köttfärssås . Som överraskning till min älskade & mamma blir det var sin semla! säsongen för dom är nog snart slut , så vi får passa på , det är något jag älskar! ; )
efter maten ska jag och mamma gå ut och promenera! ska bli skönt att röra sig! 
kvällen kommer bli lugn , antar att det blir film för min & älsklings del! vilken vet jag inte. det återstår att se.
blir nog inget mera bloggande idag , hörs imorgon då! Kram M

Lunchdags!

hej igen!
sitter här vid datorn och äter lunch , mat från igår , potatisgratäng & kyckling, med sallad & vitlökssmör! mums!; ) Annars har denna förmiddagen gått fort , röjde faktiskt i kylskåpen när jag ändå skulle diska ;) sen dammsög jag! effektiv idag! Nyduschad är jag också :)
efter maten nu ska jag nog gå¨ut en sväng, hämta ett paket som vi fick idag , ingen aning om vad det är! hoppas det är någon roligt! funderar på och köpa något till efterrätt idag. är sugen på att vara extra gullig mot mamma & älskling idag! haha!
Nu är maten slut, så det är dags att gå ut! ; )ganska bra väder idag också . ( än så länge) Kram

Måndag

Godmorgon!
Ny vecka och det innebär Apu i 4 veckor , men idag är jag ledig , skönt! blir en lugn dag, ska vila och promenera! i eftermiddag kommer E som också började med praktik idag!
Helgen i korta drag:)
Fredag: Skola fram till två , sen åkte jag och älskling och köpte taco-grejer och lite gott! sen tog vi det bara lugnt hela eftermiddagen/kvällen , kollade på film & Tv , mys! gick och la oss tidigt.
Lördag: Började jobba halv nio , slutade vid tre , då hade vi bråttom. Vid halv fem skulle vi gå iväg mot bowlingen! bowlade mellan 5 & 6 :) gick faktiskt ganska bra , iaf i början . Vårat lag vann iaf : ) Sen gick vi till New place och åt mat . Gott! Satt där till halv nio ungefär . Så vi hann se vilka som gick vidare i Andra chansen , Vilket tur att inte carola gick vidare : ) haha! La oss tidigt även den kvällen. ; )
Söndag: började jobba 10 igår. jobbade fram till sex , då hämtade mamma mig , så åt vi middag! : ) Vid sju-tiden gick vi upp för att se slutet på matchen mellan Gripen-Boltic, dock förlorade gripen med 2-8 , men dom var ändå redan klara för elitserien nästa år också! : ) brabra! Efter matchen gick vi hem, kollade på  Köping , sen var det meningen att jag skulle sett på Wallander, man såg som vanligt bara fram till nyheterna , somnade nog redan innan dom! : )

Idag vaknade jag redan kvart i nio.  Ska nog äta lite frukost nu sen börja göra mig klar , duscha och så vidare!  Vad gör ni idag ?Ha en bra dag ,  skriver mera sen! Kram

Söndag

Hej!
Kommer inte skirva så mycket idag! orkar verkligen inte. jag skriver imorgon. är ledig då , helgen har varit fullspäckad, så jag ska kolla på  Köping nu , sen blir det nog wallander. : )
Hoppas allt är bra med er och helgen har varit bra! Kram M

efterlyst

nu har jag  kollat på du är vad du äter. och nu ska jag kika på efterlyst sen sova! ska bli underbart skönt att sova ; )  haha .  men imorgon ringer klockan tidigt , skola fram till 14 , sen är det helg :P ska ifs jobba lördag & söndag.
Sov nu gott , kram M

kväll

Hejsvejs!
nu är jag helt slut. har hållt på hela dagen. städade fram till halv tre , herregud vad vi slet! :P då gick vi till mormor och åt middag. efter maten gick vi bort till sportaffären som ska byta lokal , så dom rear ut allt till 70% , så jag tänkt om jag kunde hitta vantar till fjällen.  Men icke , kom iaf med ett underställ , cykellampa, vattenflaskor, och en pulka för 2 , så den hoppas jag att jag får med mig till fjällen (att den får plats ) . den kostade med rabatten ca 35 koronor , istället för 129 :D skitbilligt ju!
sen gick vi hem med alla grejer , gick ut igen , nu på promenad till jätten! köpte lite kvällsmat & gurka och morötter! så efter maten blir det morötter, gurka m, tzatsiki =)

nu ska jag kika på tv ,  Ha en trevlig kväll , M

Torsdag

hej!
kom hem från skolan för en halvtimme sen. rektorn var på lektionen och informerade om sommarjobb, om man har godkänt i alla karaktärsämnen är man garanterad 4 veckors jobb. vet inte om jag ska ta det och samtidigt jobba på ica . vet inte om det funkar. eller om jag bara ska ta det inom vården. eller om jag bara ska jobba på ica. hm, fick en del att fundera på , jag som hade bestämt mig för ica :P men nu när man är garanterad så vet jag inte : ) 
Nu håller vi iaf på att städa, ibland behövs det att man tar en lite "större" städning : ) är så skönt när man väl gjort de!

idag är våren tillbaka , underbart varmt & skönt idag!
nu måste jag fortsätta , mamma blir galen : D haha . hörs sen, M


Gripen!

dom vann idag med 5-0 : ) gött! bortamatch på fredag. och hemma på söndag, blir att jag kommer dit efter jobbet, jobbar ju till18 , tror matchen börjar 17. : ) skönt med vinst iaf. Men vilket skitväder det blivit. Igår var det vår och idag vinter & snö. herregud vilet skillnad. men antar att detta bara kommer bli slask och det hatar jag.

snart blir det sängen! imorgon är det sovmorgon, börjar 10 och har då endast 1 lektion som vanligt,på torsdagar. blir städning resten av morgondagen . och givetvis promenad! : ) måste få fart på kroppen efter vintern och igår "provade" jag gymmet i skolan , och det är nog inget för mig. kommer nog inte köpa gym-kort. det får bli ett sim-kort isf! : ) men nästa månad ska jag åka till fjällen och då går en del pengar och så ska jag köpa vårskor och ett månadskort på solarium: ) tur jag jobbat så mycket denna månaden!

Godnatt , en glad &frusen M


Min dag!

Hej!
vill börja med och säga att jag är jätteglad över min nya blogg! tycker det är jättefin : ) så jag vill ge ett stort tack till jessica , http://jyees89.blogg.se/  som gjort den till mig!

dagen har varit rätt bra, slutade vid halv tre , då gick jag hem och åt. sen gick jag och mamma ut och gick på en promenad, har verkligen vart duktiga denna veckan! ; ) sen duschade jag när vi kom in. Nu kollar vi på att göra en pudel. Vi ska gå på bandy, men eftersom mamma får så ont av att stå så går vi i halvlek och idag är de ju svinkallt , så det gör inget. Den där solen försvann någon gång på dagen. synd tycker jag, så nu är det grått.

nu får vi kolla klart på filmen så vi hinner till bandy senare. ha en bra kväll , kram

dagens

Kör en dagens medans jag väntar på klockan!

Dagens klädsel: Mjukis & svart tröja, vitt linne.
Frisyr: Uppsatt  i hästsvans &hårspänne.
Dagens smink: Foundation, pused och lite rouge.
Dagens händelse: inget, har inte hunnit så långt på dagen än!
Dagens planer: skola, promenad, bandy.
Dagens vill ha: Sommar
Dagens köp: inget än , men kommer säkert i skolan.
Dagens mat: rostad macka & jucie
Dagens mående: Trött, men glad eftersom det är sol!
Dagens låt: ingen än, ska lyssna när jag går till skolan, winnerbäck <3

tröttis

godmorgon!
onsdag idag och jag har en förmåga att alltid vara skittrött på onsdagar. fattar inte varför , men det måste bero på att det är så tråkiga lektioner hela fm dagen. usch, filmkunskap. hoppas tiden går fort : )
sen i eftermiddag ska vi prata inför apu:n på måndag, hoppas vi får gå tidigare!

det verkar som det är lika fint väder idag , sol! underabrt , blir promenad idag igen efter skolan. jag och mammi kör hårt denna veckan, igår hade vi träningsvärk efter promenad i söndags :P skandal egentligen.

Ikväll är det bandy! men vi går nog bara i 2:a halvlek. men det är ju då det är som spännande : ) hoppas dom vinner idag, det vore bra! 
ha en fin dag ,

kalas!

Heej!
dagen har varit ganska lång tycker jag och  nu är jag jättetrött, funderar ärligt på att gå och lägga mig snart! : )
nu i eftermiddag/kväll har vi varit hos morfar på kalas , åt smörgåstårta & vanlig tårta! mumsigt! sen har vi bara suttit och pratat och umgåtts : )
nu är vi nyss hemkomna och jag har ingen som helst lust för skola imorgon, men det är ju ett måste ! .... suck

ska äta lite frukt nu , sen blir det sängen! : ) klockan är inte ens 21 , bra ju ? :P om jag nu kommer till sängen vill säga :D
Godnatt ,Malin

4/3

Godmorgon!
idag är det den 4:e mars, och jag och älskling "firar" 3 år och 4 månader:) och idag fyller morfar 70 år, grattisgrattis! :)
idag börjar jag 12.30 , skönt. men ändå gick jag upp halv nio , när älsking skulle upp, det var ju så himla fint väder, blå himel och sol! : ) underbart!

nu ska jag och mammi strax åka till överby och hämta smörgåstårtor till kvällen . Blir kalas hemma hos mormor & morfar då!

Ha en underbar dag i solen! : )
Kram malin


skola

hejhej!
sitter nu i våran flexstudio i skolan och kikar runt ,tänkte att jag skulle passa på att skriva några rader , eftersom jag antagligen inte kommer jag göra det senare eftersom E kommer! Jag får ju passa på att vara med honom! :) Jag har lovat honom att hjälpa honom med ett skolarbete , naturkunskap igen , : O verkar vara en tuff kurs den där , eller så är det bara han som får allt på samma gång , om han inte inte gjort dom tidigare på terminen . : )

Ska även gå på en promenad med mamma efter skolan ,igår bestämde vi att vi ska gå på minst 1 promenad hela denna veckan , det är verkligen skönt när man kommer ut . men jag är verkligen bra på att "skita" i det! Men denna veckan ska vi puscha varandra  ; )

Imorgon blir det kalas för morfar han fyller 70 : ) och till helgen ska vi ut och bowla & äta mat med hela släkten! det blir säkert skojsigt!
Har endast 1 lektion imorgon , idrott . börjar 12.30 , skönt med sovmorgon! : )

Hoppas ni har en bra dag , här är det SOL ! KRam

måndagmorgon

godmorgon!
denna veckan började väldigt konstigt , klockan ringde jag gick upp , på väg att till mamma rum för att stänga hennes dörr, kollar jag på hennes väckarklockan då visar den 05.36 :O alltså en timma förtidigt. så då fick jag sova en timma till : ) när klcokan hade ringt andra gången gick jag upp och åt och duschade . nu ska jag strax gå till skolan . har prov idag , inte pluggat någonting : O . tror även jag ska ha en redovisning . som jag inte heller har gjort speciellt mycket  på : ) haha! går bra just nu eller ? : P

nu får jag börja vandra mot skolan ,ha en bra dag! kramis

Söndag

hejhej!
vart lite dålig uppdatering idag, men idag har jah knäppt vart hemma nåt , vakande av klockan kvart i tio eftersom E skulle hem då.  då åt vi frukost sen åkte han . Då tyckte mamma att vi skulle åka till anette ( moster) och hjälpa henne eftersom det ha rhänt något med hennes rygg, så hon har legat hela helgen. så där vara vi hela dagen. fixade i ordning. Jag och mamma var även ute på en skön promenad uppe i björndalen! rikigt  vårväder idag : )

Gårdagen var bra! Viktor , mikael, svampen (erik) kom vid sju . sen efter en stund kom emma . Vid kvart över åtta åkte vi till bowlingen , där mötte vi öven upp Greza (magnus). bowlingen började klockan 21 .  efter bowlingen så  satt vi där en stund , sen gick jag & älskling , svampen & emma till max , där vi åt mat och satt och tjatade : P efter det gick vi hem och dom hem till sig.  Var en bra kväll , kul och träffa massa folk : ) synd bara att kameran inte kom upp ur väskan : /
Hoppas ni också hade en bra lördag / söndag

Imorgon är det skola igen , suck . ska nog sova tidigt idag! godnatt, kram

lördag!

vaknade kvart över tio , då pratade jag med E , eftersom han ringde precis när jag vaknat! Sen tog jag det lugnt , fixade i ordning lite ,bäddade rent , dammade av sängborden, dammsög litegranna , får ju vara hyfsat när det kommer folk ikväll : ) Sen duschade jag , och slände på mig mjukis . åkte med mamma till jätten , handlade lite smått & gott. Nu har vi precis fikat . Ska nog snart börja göra mig i ordning .  måste fixa naglara :P och sminka och fixa håret och allt som hör till!
Älskling skulle nog komma vid fem , dp ska vi äta potatisgratäng , kött & sallad. Favoriten! : )

Ha en bra dag/kväll , får se om jag skirver mera idag! Kram

RSS 2.0