Onsdag

ojoj, 1 vecka sedan jag skrev sist, förlåt! men har inte haft någon lust till att blogga: ) men nu så ,fast tänkte bara skriva ett kort inlägg, har precis suttit ute på balkongen och läst lite i min bok. Är ledig idag, igår med , fast jag jobbade ifs på ica då , men ingen skola ; ) unterbart!!
orkar inte skriva om alla dagar och vad jag gjort sen sist, men det har varit rätt lugnt, vart bra väder för det mesta, sommaren är på väg, hoppas jag verkligen!!!!

idag ska vi till mattias, sussa & Minna och fika, blir lugnt idag,, har tvättat nu på fm , tvättade även mina vita tygskor, får se hur dom blir när dom torkar :) hoppas det blev bra, antar att det blev bättre iaf : P

nej, får sätta mig ute igen, man får passa på ; ) ha en bra dag. kram

onsdag

hejhej!
idag hade vi våran sista filmkunskapslektion : ) tjoho :D gud va skönt!! efter skolan, gick jag hem, gjorde nästan klart hemprovet tills på fredag , har bara en uppgift kvar.  5 självklarheter i mitt liv, åh, jag kommer inte på några:  ) haha!!!  sen kommmer älskling också, bad honom köpa med ostbågar få se om han gör de :) och igår klippte jag mig , undra om han ser någon skillnad, har nämligen inte sagt det till honom , hahha!!

Imorgon ska vi på studiebesök i GBG , kommer hem igen vid 17 , så det blir en lång dag, skulle egentligen slutat halv 12 : O men hoppas verlkigen det är värt de!!!! blir träningen imorgon efter hemkomsten, så tror inte jag kommer blogga något imorgon. men då vet ni vad jag gör.

nu funderar jag på och lägga mig och kolla på en film jag började på härom kvällen, men jag orkade inte se. Får se om jag orkar det idag , eller om jag somnar :D
Ha en bra dag. / MC

Tisdag

Godmorgon!!
vilket fint väder det är idag : ) Sol & blå himmel!! och jag är ledig idag : ) Men gick upp vid nio eftersom minna ska komma hit och mamma åkte till frissan. Så jag ska passa henne själv:)  idag ska jag och mamma göra konditionstestet på O2 ; ) nervös faktiskt , skulle inte förvåna mig och mamma har bättre , haha!! Och senare i eftermiddag kanske kanske jag också ska klippa mig , anette hade fått in ett återbud , och om ingen annan ringer ¨så får jag den tiden : ) hoppashoppas!
Annars tror jag dagen kommer gå väldigt fort , hoppas det finns någon tid över till plugg , har ett hemprov som ska vara klart på fredag .

Vad gör ni idag?
ha en bra dag , kram

måndag

Heej!
sorry för dålig uppdatering i helgen .  har inte haft tid eller lust, ; ) jobbade som sagt på lördagen, sen kom älskling och vi kollade hockey , Och igår var vi  med varandra hela dagen, rikitgt mysig dag! kollade film hela dagen & käkade godis ; ) Älskar dig <3
idag har det varit skola hela dagen, nu sitter jag fortfarande i skolan, väntar på min frukansvärda sega mamma.. kan ta henne 15 minuter att komma ut till omklädningsrummet på jobbet. ILLA . jag brukar halvspringa hem. men inte hon. 

idag ska jag ta det lugnt . blir nog en promenad, är ju trots allt hyfsat väder! imorgon är jag ledig; ) blir O2 klockan 14 , innan det ska vi passa minna en stund.

Nej, nu kanske det är bäst jag går ner och kollar om hon kommit än :P haha
skriver kanske mera sen , kram

lördag!

hejhej!
jag och mamma ska strax bege oss till jobbet ,ska nämligen promenera idag: ) och så hämtar älskling oss ikväll , vi slutar 21 . lite tråkigt och jobba lördag-kväll , men va fan det ger pengar! jobbar nästa lördagkväll också . Jag jobbar minst 1 dag varje helg nu fram till midsommarveckan. ; ) längtar till lönerna!

igår var vi hemma hos älskling , bowlade på kvällen . mysdag! ; )

nu mååste jag stäna av datorn , och göra mig redo :) hehe
ha en bra lördag! kram

FREDAG!

godmorgon!
Va skönt med fredag!!!! underabrt , ledig ; `) har bara 1 lektion kvar nu, För jag har redan gjort mitt prov, haha , det gick fort . svarde dock på ett par frågor , man kan ju alltid hoppas på G och jag blir glad om jag får de,  eftersom jag inte pluggat något =) har samhäll kvar nu .  ska hem till älskling som sagt idag  , tror vi slutar samtidigt! Inget kul väder här idag , grått och trist. tur att jag lånat ett buzz-spel ; )

imorgon är det jobb som gäller på kvällen, inte så kul , älskling kommer upp på kvällen. mys!

Nu ska jag kika vidare och läsa bloggar!!
ha en bra helg , kram / MC

....

hej!
dagen har varit fullspäckad. tränat , vart i skogen , städat . och lite annat.  pluggat en stund , men jag fattar ingenting , så jag har lagt ner de . provet kommer nog gå åt SKOGEN imorgon . slutar halv tolv imorgon, skönt!!! ska hem till älsklign imorgon ,
orkar inte skriva mera , är TRÖTT , ska kika på tv nu , godnatt , kram

torsdag

Godmorgon!
hoppas allting är bra med er: ) själv är jag trött, sm vanligt , känns som jag är det hela tiden!!! Har 1 lektion idag, skönt , men det känns lite onödigt :) sen blir det hem städ & träningsdag idag .  har inget mera planerat än de, så jag borde plugga , har ju som sagt prov imorgon, och jag kan ingenting!!!!!!! urk .

Igår kom älskling vid halv sex, vi tog det lugnt , kollade en del på hockeyn , det är jag som gillar de! Han hatar och kolla på sånt :) Men sverige vann!! shit , va spännande det var! hehe

jag älskar dig

Ha en fin dag , / MC

pluggplugg.

hejhej
har pluggat idag med. men idag har det inte gått alls lika bra som igår . orkar inte, så det har inte blivit så mycket , har skrivit 2 ½ fråga av 5 tror jag det är.  så jag har iaf fått ner litegranna ; ) och provet i svenska har jag bara kollat på ,, usch säger jag. fattar ingenting om sång, litteratur , jag har alltid tyckt att sånt är skittråkigt:)
städat toaletten faktiskt ; ) och röjt iordning på rummet , med kläder och papper som låg överallt! det blir lättare imorgon , då vi har våran veckostädning! hehe, vi har infört det , bara för att det inte ska bli så mycket och gå så långt emellan våran städningar : ) vi har vart lite lata. har ju faktiskt börjat träna också, trodde jag aldrig jag skulle få tummen ur att göra : P 
nu tänker jag lägga undan både städning & pluggande för dagen. får göra lite imorgon. 
älskling ska dyka upp här någon gång under dagen . när det vet man aldrig : ) 
funderar på att baka paj , men jag vet inte!!! 

Vad gör ni idag ?! :) 
Kram Malin

onsdag

godmorgon!
hoppas ni sovit gott ?! jag har sovit jätteskönt i natt , men skulle gärna legat kvar när klockan ringde:) men idag ska vi redovisa i filmkunksap, vi valde josef fares som regissör. ska visa klipp ur zozo & kopps : ) efter tre timmar filmkunskap slutar jag! ska hem och plugga idag igen! blev klar med två uppgifter igår, så idag tänkte jag göra lite på hemprovet & läsa till svenska provet på fredag . Om det är varmt kanske man kan sitta ute ocvh sola samtidigt ?: )
Igår tränade vi , gick bra & det känns skönt och ha kommit igång nu! ska nog börja träna lite "hårdare" snart : ) Igår ringde jag polisen 112 , första gången .  Och det var bra att jag gjorde de!!! tänker dock inte skriva här varför och så . ; ) är lite känsligt .

Ni får ha en toppen dag! Kram Malin

Plugg

heej,
sitter i soffan med böcker & papper högt och lågt. har pluggat i ca 3 timmar nu. kände för att bli klar med uppgifterna . fick nämligen två stycken. En jag missade förra tisdagen då jag var sjuk , och en uppgift  som var frivillig . men om jag gör den så får jag VG : ) men lärare sa att det var upp till mig! så den gör jag nu! Jag låg och vägde på G - VG , men om jag gjorde den så kunde hon bestämma sig för ett VG : ) ungefär så sa hon! jag känner mig helt tom i huvudet.. så det blir nog lite rörigt inlägg!  har ett par frågor kvar att svara på , dom jobbigaste. vet inte vad jag ska skriva.. suck suck.
har dessutom ett svenska prov på fredag & ett hemprov, vet inte när det ska vara klart, men måste börja på de.

nej, nu får jag fortsätta skriva.  jag uppdaterar i kväll efter träningen: ) ha en bra dag

 

alla böcker ; ) och så lunchen jag åt förut , jättegodsallad + en energidricka :)

tisdag

hejhej!
sitter just nu i skolan och har rast till fem i tio. Har bara 1 ½ timma kvar sen slutar jag för dagen ; ) skönt! ska nog köpa med mig lunch och gå hem och sätta mig på balkongen. Hoppas det är skönt väder utte nu!
Igår var jag med älskling , han köpte ett par shorts och så fixade vi present till hans mamma! Köpte med lite godsaker hem och la oss och kollade film!

Idag blir det träning iaf , vet ej vad jag ska hitta på  mera ; ) hehe

nu måste jag kila, skirver mera sen! kram

måndag

Hej!
Idag är det återigen måndag , dvs skola. tråkigt! usch usch. slutar om tre-fyra timmar. ska till en skola och redovisa om blödningar. hm.  Aja det löser sig!
Idag fyller winston år , det ska firas! måste köpa present till honom, hans favorit bollar ; ) och så ska han få något gott att äta ! Är själv sugen på maräng tårta , men det kanske man inte kan göra: ) han skulle säkert äta!!! han äter fan allt den kattten!!! ;)  igår tror jag han åt upp mitt tuggummi som jag råkade lägga i slasken!! älskling kommer även idag , mys!

nej, nu får jag fortsätta kolla runt , roligt med skola!!! Kram

söndagmorgon

Godmorgon!
Antar att dom flesta sover nu! , skulle jag också gjort om jag inte skulle jobba.  Är inte rikitgt sugen på den , men det får gå! Sitter och äter frukost samtidigt som jag kollar runt på nätet : ) haha
Sorry, för den dåliga bloggningen dom sista dagarna. men jag har inte haft tid Eller lust ; )
Slutar 18 idag, bloggar mera då. om jag inte hittar något annat som är roligare att göra!!!

Ha en super dag i solen , sola lite för mig med! kommer ju sitta inne hela dagen = /  Kram malin

torsdag

Hallå allihopa : )
Hoppas allt är bra med er ?!
Shit vilket skönt väder och idag har det verkligen vart super varmt . Hoppas det håller i sig! Vart ledig idag , Susanne & Minna kom hit vid 13 . Vi gick då och köpte sallad som lunch , det var gott! Efter maten gick vi till lindex , Minna behövde lite tunnare byxor! Blev 2 par & 1 body . Sen gick vi en liten promenad. Vid fyra åkte susanne iväg , då gick jag & mamma till lekparken och gungade med minna ; ) Så söt.  Åt glass när susanne & mattias kom tillbaka. När dom åkte hem så åkte vi och tränade , gick bra idag tycker jag!   Nu sitter vi och kikar på tv. Imorgon är det skolan igen , utmaningen mellan Måg & Nisse imorgon. Det blir nog skoj! ; )

Igår fick jag mitt schema för sommaren ( V 26-29)  mailat till mig , hyfsat! ; ) lite tråkigt att jag jobbar 13-22 på fallens dagar (lördagen) . men jag får gå ut på fredagen istället : ) eller något! Men det blir säkert bra! jag trivdes väldigt bra där , så det är säkert ingen problem!

Nej, nu får jag sluta skriva ; ) Godnatt , kram

solar & bloggar

Heej!
gud vilket underbart väder , skönt att vi inte hade några lektioner idag på eftermiddagen, så jag kan sitta här och sola : ) sitter i bikini-överdel & shorts, jättevarmt!  hopppas lite färg fastnar iaf! Halv sex ska jag på studiebesök , vi ska till FUB- cafe. ska gå dit med min kusin , syssling. min kusin jobbar hos min syssling . så det passade bra att dom också skulle dit : ) lite roligare än min grupp. ; )  Imorgon är jag helt ledig, hoppas på sånt här väder då med : )
Senare kommer även älskling , ska försöka få med honom också till FUB , men det är inte så lätt och jag ska inte tvinga honom!!
Blir nog en lugn och härlig dag på balkongen ,  Ha en bra dag , Kram M

onsdag, 7/5.

 Godmorgon!
Hoppas ni mår bra?!
trött idag , hade inte vart fel och fortsätta sova :) Slutar iaf halv tolv idag , skönt!!! Har en dubbellektion i filmkunskap, har redovisning , men vi är inte rikitgt förberedda , så vi får se hur vi löser det! Fint väder idag med, hoppas det blir varmt :) det är ju sagt att det ska bli rikitgt varmt fram mot helgen! De hoppas vi på. Solsol vill vi ha!!

ska strax bege mig mot skolan , ska bara kika lite till , varför går klockan alltid så fort när man sitter här ? någon mer som tänkt på de?! :) Ha en bra dag , jag skriver nog mer sen , Kram

foto

image97

trött & trött

hejhej
nu är jag trött!! som vanligt, är nog nästan alltid trött :)  har iaf tränat och gått på en redig promenad;) så jag känner mig stolt!  åkte till mattias, sussa och minna , så tog vi en promenad allihopa. sen busade vi förstås och fikade! på torsdag ska jag vara barnvakt , blir nog lekplatsen då!!
nu har vi precis ätit lite, och jag har lagt  in alla bilder på datorn! funderar på och lägga ut några här:)
blir nog sängen om en stund, Tv & sängen! börjar 8.15 imorgon, slutar till lunch , skönt! men ska dock på studiebesök på kvällen, men det blir säkert bra! 
Vi hörs imorgon , godnatt
 älskling i lördags , saknar dig nu, ses imorgon
 jag i lördags på våran cykeltur;)
 En av slussarna ;)

tisdag

Hejhej
har varit hemma idag, ont i magen .  så jag och mamma har städat på förmiddagen.  Nu ska vi strax åka och träna.  blir nog bra . är ju bra och röra på sig när man har mensvärk säger ju alla : ) haha

måste lägga in bilder idag också!!!  Ett måste ;) skriver senare, kram

magvärk

Hejhej
dagen blev inte rikitgt som jag tänkt mig . efter lunchen började jag få inte i magen. och en bit in på lektionen mådde jag pyton , så jag fick gå hem och var alldeles matt. somnade en timma.  mådde lite bättre när jag vaknade. grejade litegranna och så. sen åkte jag och mamma och köpte blommor till balkongen , jättefina! och planterade dom uppe hos anette. Winston följde också med , så han fick springa lite i sitt koppel:)
grillade korv när vi kom hem.  och nu sitter jag och vilar,  vet inte än om jag ska gå till skolan, har så frukansvärt ont i magen. fy! hatar mensvärk!!!!!

nu ska jag tröstäta lite godis! ;) ett måste!! haha , Godnatt / malin

måndag

Heej!
Förlåt för min dåliga uppdatering. har inte haft på datorn på flera dagar! orkar inte skirva om alla dagar som gått. blir får mycket. har vart hos älskling en del . firade valborg där . blev en brasa och lite fest : )  hade kalas för mamma på torsdagen. på fredag var vi hos älskling igen.  gjorde inte så mycket . lördagen var vi hos mig. Tod oss en cykeltur , och mysde i solen, sen grillade vi på balkongen , efter det kollade vi på film!

nu sitter jag i skolan, ska snart ha lunch. ; ) är hungrig! lägger nog in lite bilder senare idag! haha
kram

3år & 6 månader

Igår 4/5 "firade" jag & älskling 3 & ½ år : ) shit ,vad tiden har gått fort! vi var såklart med varandra. Åkte på folkrace ett par timmmar, sen åkte vi till björndalen och grillade med min moster & familj!

Jag har det underbart tillsammans med dig <3 älskar dig!

RSS 2.0