semester

yees, idag blev det i stället för i går , va tvungen att jobba extra idag , mamma har skadat sin axel , så det blev till att jobba idag med . Gick väl hyfsat , väldigt mycket att göra . Så nu är jag gött sliten . Ska nog sova snart, imorgon blir det packning och fixning, på söndag åker vi ifrån den här skiten! Har dom senaste dagarna handlat väldigt mycket, som man måste ha med sin . Kommer nig bli väldigt varmt och skönt! åh, två nätter kvar nu . längtar!!

så imorgon blir det bara att fixa hela dagen , hoppas vi hinner hyra en film och köpa en godispåse på kvällen, det var längesedan vi hade filmkväll på riktigt! haha .

tror inte jag kommer hinna skriva mera nu innan resan! hoppas solen kommer till sverige nu! hejhej : )

19 juli

jaa, det går inget vidare med mitt bloggande = ) har ingen lust!! Jobbar ganska mycket, så det finns inte så mycket att skriva om, förutom detta deprimerande väder, herregud så himla tråkigt! Nu får allt sommarvädret komma!! = ) 29 juli åker vi till rhodos  = ) ska bli underbart ! 10 dagar kvar .. längtar!  så till veckan blir det en del inköp och packning . : )  Fem jobb-dagar kvar innan man blir ledig i 2 veckor = ) 
Fallens dagar har nu börjat dra i gång , imorgon blir det att gå ut en sväng, måste hem tidigt , ska jobba på lördag-morgon .  blir nog att vi går ut en sväng på lördag också .  jaja, återstår att se hur det blir . 

nej, nu orkar jag inte skriva mera! godnatt

längesen .

heeej, jaa, det var ett bra tag sedan jag skrev !!  har verkligen inte tid, ingen lust för den delen heller = ) jaja, nu ska jag uppdatera litegranna . Har ju hunnit med en del sedan jag skrev,  har ju vart midsommar och så . och då va vi ute vid kusten! mysigt! Vilket skit väder det va , usch, regnade verkligen HELA dagen , men men .  Vi behövde ju inte var ute : )  Sen så har jag jobbat en hel del , vart med emil och bara tagit de lugnt = ) hehe  Latmask som jag är,  =)  Nu i lördags va det 20 - års kalas för jimmy, Trevligt! Fick ett enormt blåmärke av en viss Mikael , fan det gör svinont .. ser bedrövligt ut!! hehe .  jaja, igår åkte jag hem från emil vid tre-tiden , mattias & sussa hämtade baltazar och på kvällen åkte vi upp till anette & stefan, grillade korv och lite så!

Idag vaknade jag 8.20 , skulle vara hod tandläkaren 9.30 , min tand gick sänder i torsdags  = / så dom gjorde en tillfällig lagning och så ska jag tillbaka på fredag , måste offra min sovmorgon, en till, hade ju sovmorgon idag med.  jaja, det får gå! hehe .  Idag ska jag och mammsen åka till mormor & morfar , ligger över där tills imorgon, så jag åker direkt till jobbet ,  Hoppas solen tittar fram ikvälll!  För vi ska grilla och så !! mys .

Nee, nu måste jag läsa i min bok , håller på och läsa Lisa Marklunds asyl , skitbra böcker, har läst gömda också, Gud, va dom är hemska ,  tänk att sånt kan hända . HELT KORKAT . jaja, får se när jag skriver nästa gång, bye


RSS 2.0