kväll .

åkte upp till mattias , sussa, minna förut.  satt och pratade och busade med minna en stund . Sen hämtade mamma och sussa pizza = ) hihi . Kollade på en gala som gick på 4:an eftersom vi fått en lott av mormor & morfar! kom hem rätt nyss från dom . och nu har jag bytt till nattlinne och ligger isängen . !

skriver mera imorgon , Godnatt!

dagens

Dagens humör:  Ganska bra, lite små sur .
Dagens mående: Bra , men Trött 
Dagens frisyr: Diadem och hästsvans!
Dagens klädsel: bytt flera gånger . först jeans, sen mjukis , sen kjol, stor T-shirt och strumpbyxor och nu nattlinne!
Dagens planer:  Sova! hehe. dagen är snart slut!
Dagens materiella vill ha: Nya kläder!
Dagens längtan: En resa till ett varmt ställe med älskling!
Dagens fundering: Om affärerna har öppet imorgon ? : D haha!
Dagens beroende:  Tuggummi! : )
Dagens tråkigaste: vet ej , kanske mitt humör . : )
Dagens tidning: GT , läste lite förut!
Dagens låt: Om du lämnade mig nu - lars winnerbäck!

bio!

igår var vi ju som sagt på bio - Arn-tempelriddaren : ) den var bra! Riktigt bra , annorlunda men bra! : )  Fullsatt och allt , så den är nog populär! Innan bion var vi på koppargrillen och åt! Gott, men man blir så äckligt mätt .  Sen åt vi godis och popcorn!  Åkte även buss , för E vill ta sig öl och lite så!!   En rikitgt mysigt kväll!


morgondagen verkar ju inte bli som planerat , men skit samma! Blir bra ändå! : )  Ikväll ska vi antagligen upp till mattias & sussa och Minna! Älskling är hemma och grejar med bilen idag ,så vi ses inte mera idag , men det kan vara bra ibland!  Hoppas han tar reda på vad felet på sin bil , orkar inte leta upp en annan bil varje gång vi ska iväg . Trött på de nu . Va tvungen och fråga en gubbe och hjälp ute på överby idag , =  /  Bilar är inget jag gillar , iaf inte när dom krånglar . . .

jaja, dags att byta ut mjukisbyxorna ( tror jag ) hehe . Antar att mattias ringer närsomhelst! 

skriver mera någon annan gång! / Malin 

lördag

vaknade vid halv elva . eller aa , väckte emil halv sex , han skulle iväg och jobba .  Men somnade nästa direkt . Tog det lugnt en stund och sen duschade jag och fixade lite här hemma .  Nu har ajg suttit här vid datorn och kollat runt lite , funderar på när älskling slutar idag . ?

ikväll ska vi åka och kolla på bio , Arn -  Tempel Riddaren , har inte hört något om den . men eftersom vi har fått "fribiljetter" så ville vi gå på bio!  Fick 1 av västtrafik och sen 2 i julklapp av Bittan & Kurt , (emils faster och man) ska äta mat ute någonstans innan bion också .  Så det blir en mysdag!  i detta skitväder! 

Imorgon ska jag försöka få med älskling till överby , men jag vet inte om han går med på det . Eftersom han tjatat om garaget hela veckan . att han ska vara där hela söndagen!! hehe .  Jaja . får se hur det blir . Men igår var han sugen på att handla något,  men vi hann ej det , hände lite saker i vägen och så .

Nu ska jag äta något , hungrig igen!  : )  ha en bra lördag! / Malin


test

Din förväntade livslängd är:104år.

Mycket bra resultat !

Du har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra. Som en tankeställare så gå gärna igenom frågorna en efter en och tänk noga igenom om det går att förbättra ytterligare. Som du redan vet är livet härligt och kanske kan det bli ännu bättre. Skriv gärna och berätta för oss hur det gått för dig och om denna test betytt någonting för dig. Vi är intresserade av att det går bra för dig. Jag önskar dig lycka till. Vill du veta hur din framtid blir enligt astrologin? Titta då på länkarna till höger. Hälsningar Rolf Ekberg. PS Det finns en viktig faktor som vi bara delvis räknat med i denna test. Det är läkarvetenskapens framsteg inom dom närmaste åren. Vi står inför flera genombrott inom många medicinska områden och om du själv kan bidra med att förlänga ditt liv i bara ETT år så kanske det betyder att du får ta del av något medicinskt framsteg som förlänger livet i TIO år eller mer. Tänk på det!


http://www.dugamladufria.com/medicin/agetest2.html


herregud, tänk om man bli 104 år : O haha!!!


skit

som vanligt som förlorar gripen mot vänersborg, är så tråkigt . Idag var det en väldigt dåligt match , inget direkt spel . men men , hoppas på den 6 :e januari i stället . men det verkar var omöjligt .  mycket foilk var det iaf , 5000 personer . : )

nu vet jag inte vad jag ska göra , hemmakväll! vet inte rikitgt om emil kommer , får se på de . Ska iaf mysa i soffan , med choklad + skumtomtar + julmust och kanske glögg! hihi

imorgon blir det nog en sväng till överby med mamma . ska kolla på nyårkläder och byxor och ja ,vem vet ?! :)

ha en mysig kväll / Malin

26:e december

annandagsbandy idag! ska bli riktigt skoj! bara en sak som gör dagen tråkigt . berättar inte det här .  ska snart åka in  till vänersborg och kolla!

har ingen lust att blogga just nu , men tänkte berätta vad jag fick i jujlklapp!
- en brödrost
- ett våffeljärn
- ett nattlinne
- ett par mjukisbyxor
- halsband
-glasskålar & långa skedar
- martiniglas
-pengar
- en skiva
-en väska

tror alla tycker jag ska flytta snart , för jag har fått en hel del sånt nu , men det är bara bra , då slipper man köpa allt när man väl flyttar!!! hehe

nej , dags att packa på sig alla kläder!   / malin

julafton!



God jul
på er alla!

Hinner inte skriva så mycket idag .  Men imorgon finns det nog mera tid över . : )

Ha en jättebra dag allihopa!

/ Malin


kväll

dagen har gått rätt fort . Gick ut med morfar på stan förut , skulle köpa bröd och så hittade jag en fin julklapp till mamma . Hon är värd en till : )  

nu iväll ska jag kolla på julkalendern och antagligen  kolla på någon film .

Jobbar imorgon , vet ej om jag hinner skriva imorgon , ska åka till emil  på eftermiddagen .

får se när jag skriver nästa gång !  / Malin

20/12

godmorgon!
Vaknade halv tio av mig själv , hade ställt klockan på 10 . Åt frukost och nu har jag precis duschat! Ska strax gå till kiropraktorn , ska vara där 11 .  Efter det ska jag gå hem . Har tvättid idag klockan 13 och så måste jag röja lite här hemma . E kommer nog hit efter dom slutat jobba , vet inte när det blir eftersom det är hos mattias han jobbar : ) Kvällen blir lugn och så idag . ska ju upp och jobba imorgonbitti . : )

dags att ta på sig och gå iväg . skriver nog mera senare . / Malin

___________________________________________________________________________________

uppdat

väl när jag kom till kriopraktorn . så kom det fram till att jag fått fel tid .  och att han inte hade någon mera idag. men jag fick en ny efter nyår . Så det blir nog bra!

Gick hem och diskade .  och nu har jag precis startat tvättmaskinerna . : ) bara och vänta i en timma tillls jag kan hänga de :P 

borde kanske gör lite nytta till dess ?  städa någonstans : ) hehe . / ciao .

ojdå

har inte skrivit här på ett tag . .  Känner ingen lust . : )  Orkar inte skriva om helgen , men den var bra! gjorde inget speciellt . Tog det bara anmält lugnt och så .

Måndag: ledig från skolan , men jobbade 08.30-15 .  jobbade istället för mamma, som inte mådde bra . Så det böev lite extra pengar . På kvällen var jag med emil och myste .

Tisdag : skolan på fm . kollade på en film , den va bra . Min väntra fot , eller nåt hette den . Skulle egentligen åkt skridskor på idrotten, men det hoppade jag över.  Va ute på stan och sen åt vi lunch ute . : )  Köpte gran och pyntade den på kvälllen , så fint! Julmys!

Onsdag: Idag = ) hehe . Va på näl i morse. så jag struntade i avslutningen, tror inte jag missade något! ? = ) haha , efter avslutningen kom sofia hit och hon handlade lite mat och så .  Sen åkte vi hem till henne och gjorde mat , fläskfilegryta med pressad potatis och sallad .  Gott! Sen bakade vi pepparkakor! ; ) hehe . .  Sen åkte vi till överby och gick runt och kikade , försökte hitta kläder till nyår . men hittade inget bra . .  Jaja . Börjar känna lite panik , men hoppas det löser sig!!

nu ska jag äta lite tror jag ( igen ) , sen tror jag att emil kommer om en stund .  Han ska nämligen jobba imorgon, så han tyckte det var lättare att sova här .  Tror det blir samma sak imorgon och på fredag ska vi hem till honom och på lördag tillbaka hit . och sen ska han hem medans jag jobbar på söndag , har den roliga 10-18 tiden . .  Sen hämtar han mig och vi åker hit . och har en trelvig kväll! : ) och på julaftons-förmiddag åker han hem . . Och sen vet jag inte när vi ses nästa gång ! : ) haha .  Lär ju inte bli så himla många dagar utan varandra .


Jäkligt skönt med lov iaf! = )  skriver kanske mera sen . / Malin

kväll

jahopp . Det har verkligen varit en fullspäckad dag . shit , är helt slut .  passat minna , städat , tvättat , vart några ärenden på stan.   jaaa , väldigt mycket . så nu är jag jättetrött . imorgon är det skolna fram till halv 12 , helt onödigt . men måste ju gå dit ändå . sen är det helg och den ska jag nog tillbringa med E . myshelg verkar det som!

Julen närmar sig . Ska bli så mysigt så . Har ju en bebis i familjen för första gången! Tråkigt bara att jag inte tröffar älskling . Vi firar ju på varsitt håll på dagen / kvällen .  Sover med varandra natten till julafton , och så är vi med varandra på morgonen / förmiddagen.  Kvällen innan har vi nog våran julafton . men julklapparna får han inte föräns på julafton! ;  )  Verkar som han ska lägga nåt golv i mellandagarna . .  Jaja . får prata med honom med det!

Neej , nu ska jag nog snart bege mig till sängen och klockan är 21 = ) Haha .  / Natti!  

Lucia!

klockan ringde tio över sju , kollade på julkalendern , sen gick älskling upp. Jag somnade, vaknar av att han säger hejdå! somnar igen . vaknar av att telefonen ringer halv nio . Då va det mattias. vad gör ni , bla bla bla , Vi är sugna på glögg. Kan ni komma till lilla edet ? :O halv nio på morgonen ?!  Men iaf  vi bestämde att vi ska åka dit när minna har kommit . För vi ska ju passa henne idag . Verkar som mattias glömt det? :) sitt egna barn och allt = ) haha . DEt var mattias och hans jobbarkompisar som va fika-sugna .  Så snäll som man är har jag nu vart och köpt fika! : )

väntar på att mamma ska komma tillbaka från kiropraktorn och att minna ska komma!

Igår var jag och morfar och älskling på bandyn , E ringde , jag kommer upp till andra halvlek! inte mig emot! haha. OCh vilka vann då ?  Jo, gripen! jag får rysningar när jag tittar på dom! hehe .  Shit, vad mycket jag sprungit däruppe!  Var ju helt kär i dom när jag var yngre och trro jag är det än! : ) haha . Tycker iaf bandy är skitskoj! längtar till annandagen och derbyt hemma! : )

nu är det dags att värma glöggen och bege sig till lillaedet! är ju sugen på och kolla på huset dom bygger! Skriver mera senare , om jag hinner , dagen är fullspäckad.  Tur att jag är eldig idag!  / Ciao.

Grattis måste jag ju säga , Anne & Elina fyller år idag!  grattisgrattis: )

eftermiddag

jo , skolan va bra!!! Var ungefär 15 minuter i klassrummet, sen fick vi jobba med vårat arbete, vart vi ville!!! så jag satt vid datorn en halvtimme, sen gick jag hem . eller rättare sagt till mormor & morfar. Åt mat där. sen hem , och läste klart boken ( äntligen) och nu har jag precis skrivit klart om den . vet inte hur man skriver en sån, glönde kolla i bok & webb : ) haha . jaja . det löser sig nog.

ikväll blir det bandy med morfar! : ) är även roomservice och topmodel ( final) inte för jag tycker om någon , men måste ändå se vem som vinner! : )

nu ska jag äta glass , med maränger , banan och choklad sås! :) MUMS! CIAO

onsdag

vaknade kvart över nio , kände mig hyfsat pigg faktiskt! Åt frukost och sen duschade jag!  Gick till affären och köpte en soppa , som jag ska äta nu innan jag ska gå till skolan . Samma lektion hela eftermiddagen , tror att vi ska jobba med vårat arbete . Så man kommer nog hem tidigare . ; )

Som jag skrev igår så skulle jag vart med E idag , men icke . Han skulle greja med en bil . = / . Så jag frågade morfar ifall han skulle gå på bandyn , så vi ska prata om det sen när jag kommer hem .  : )  Ska försöka läsa helt klart min bok , bara ett ynka kapitel kvar och sen ska skriva om boken också  .  .  usch .

ne, nu ska jag platta håret och sen äta !  skriver nog mera sen .  /  Ciao


mat

mycket i köket idag . först middag . nu har vi precis gjort corn-flakeskakor och snart blir det våfflor , lite kvällsmat ska man ha , iadg har jag kännt ett hungersug hela dagen , men äter knappt något .  Min mage är lite konstigt just nu = / hmm ? 

jaahopp . 4 lektioner kvar på hela veckan , GUD va skööönt! två imorgon och två på fredag . Eftermiddag imorgon , alltså sovmorgon imorgon och på fredag slutar jag halv 12 : ) underbart!

saknar älskling , fast vi sågs senaste i morses . : ) imorgon ses vi igen . undra vad du gör ?! : ) du svarar inte , men det är ju inget ovanligt! Du kansek klipper dig ? :D ( om jag har tur ) hehe

Älskar dig . över 3 år tillsammans! <3

tisdag

 , klockan ringde kvart i sju , gick upp och duschade , väckte E kvart över, så kollade vi på julkaldendern , har blivit lite besatta och är tvunga att se!  Åt fruksot och gjorde mig i ordning , åkte med älskling till skolan .

Hade utevcklingsstörning/ funktionshinder ända fram till lunch . Hade inga idrotttskläder , så jag och sofia spelade pingis och satt vid datorn! Fick reda på att vi ska pka skridsskor nästa vecka , aldirg i livet , ställer mig inte på ett på igen , gjorde de förra året . har verkligen panik emot det .

nu väntar jag på mamma,  så vi kan äta lite middag .  Vet inte vad jag hittar på idag , inget större antar jag , kanske läser ut min bok!

Skriver mera sen . / malin

dagens

slänger in en dagens , har inte något att göra just nu!

dagens klädsel: lång t-shirt , shorts , strumpbyxor
dagens frisyr: hängande med hårspänne
dagens smink: foundation , rouge , mascara .
dagens humör: bra, men trött
dagens mat : macka till frukost , och omelett till lunch
dagens händelse:  skola , tvättat . inget större : )
dagens planer: vara med E , läsa min bok .
dagens köp: En festis , lånade pengar av sofia ;  )
dagens vill ha: Nya kläder och ett par varma vinterskor!

10/12

vilket innebär min namsdag! haha : )
Började 8.15  idag,  betygsnack den lektionen . Fick VG i social omsorg! Skulle haft svenska efter den lektionen, sista lektionen att arbeta med uppgiften , så jag gick hem .  Duschade och gjorde mig i ordning . hjälpte mamma med tvätten . Nu har jag legat och läst mig bok en stund , har ungefär 50 siodor kvar , så det ska nog lösa sig! ska bara komma på något att skriva ; ) Verkligen lugnt i skolan nu , går bara halva dagar , plus att jag är helledig på torsdag ! Så underbart !

Idag ska älskling komma hit också , ska kanske åka en sväng till överby . Vi får se! Är  väldigt shoppingsugen, vill ha nya kläder!!!! men borde nog hålla lite i mina pengar = )

Exakt 2 veckor kvar till julafton! .

nu ska jag fortsätta läsa lite i min bok .  Ciao .

lördag , söndag

lördag . vaknade vid halv elva , åt frukost och gjorde mir i ordning .  Gick ut ett par ärenden på stan , sen hem och gjordfe lite julgodis tillsammans med mormor . VId fem kom emil och erik och hämtade mig , åkte hem till emil , och sen vidare till emils bror . Åt mat och drack litegranna . Va där hela kvällen  , gick hem till emil vid ett-tiden tror jag .

söndag: vi vaknade vid tio-tiden . Åt frukost , sen vilade vi oss fram till min buss gick , klockan tolv . Så nu har jag precis duschat . ;  ) ska nog lägga mig och läsa i min bok , som ska vara klar imorgon , panik! Ska jobba klockan 17 också , men får försöka hinna klart med boken idag . = ) 

blev ett fortfattat inlägg , men men = )
/ malin

fredag

va skönt! har ifs vart hemma idag , va skittrött i morse och hade huvudvärk , missade inget i skolan idag ändå , hade bara två meningslösa lektioner : ) E kom hit vid tolv,  då åkte vi till överby och åt på mcdonalds och sen köpte vi godis på maxi och en blomma till mamma <3 . Hyrde den nya wallander innan vi åkte hem , vilade en stund och sen kom mamma hem .  Fixade i ordning litegranna .  Nu ska vi nog snart börja och slå in några julklappar! Är så mysigt .  kvällen blir lugn och fin , imorgon vet jag inte vad vi hittar på .  På söndag ska jag iaf jobba 17-21 . : )

jag och älskling har pratat om att vi kanske ska köpa , playstation eller nintendo wii , jag vill ha playstation , för där kan man ha buzz, vet inte om man kan ha det på nintendo , tror inte de = / de är så kul! jajja , det återstår och ser vilket vi köper : )

Ha entrevlig helg allihopa! / Malin

skola

sitter i skolan och väntar på att E ska hämta mig , vill inte gå i dettta vädret! : )  Lektionerna idag har varit helt ok . Fick en uppgift nu precis , så jag har nu gjort klart den , ska redovisas nästa gång . Fick sluta tidigare idag , som vanligt höll jag på att säga , men vi fåår det nästa varje gång med den lärarren : )

ne, nu ringde precis emil , så nu ska jag åka hem! tjing!

onsdag

det är vädret är ju bara så deprimerande. .  Fy farao! Trodde det skulle kallt och så idag , men nejdå . regn och blåst .  Usch . 
Började skolan 8.15 , körkortsteori , fick tillbaka våra prov . 41 Poäng fick jag och G va 40 : ) hehe . SÅ jag slipper omprov och nu har jag inga mera sånna lektioner! Schemat fram till jul är väldigt bra . Går bara halva dagar nästa varje dag nu . : ) Så skönt .  Börjar halv ett nu igen . Utvecklingsstöring/ funktionshinder hela eftermiddagen .

Ikväll ska jag nog vara med emi , funderar på om vi skulle gå på bandy , men vettefan om det regnar så här , det är så tråkigt då . jaja , det återstår att se!

Snart är det helg och vissa gånger önskar man att det inte blev det! jaja . orkar inte förklara . men det blir nog bra!

ha en trevlig dag i regnet!       / Malin


tisdag

som ni förstår är mitt humör inte det bästa . Usch . jaja . idag hade vi bara en lektion , idrott . Sen började vi skolan igen halv sex , öppet hus för niorna . Var hur lite folk som helst . Skit-tråkigt . 

orkar inte skriva som mycket idag . sak försöka skriva mera imorgon! har håltimma, funderar och köpa sockar på marknaden! ; ) och på kvällen blir det nog bandy!

2 veckor till jullov nu , fan va skönt! Godnatt

...

fan, jag är så irreterad på alla som tror dom vet allting och allt om andras liv . Skaffa er ett rikitg jävla liv och sluta snacka om saker ni inte vet något om. Jag är så trött på sånna människor . fattar inte hur man orkar , , 

Mitt humör blir verkligen i bottt när jag hör saker och om människorna skulle stått framför mig så skulle jag nog stypa dom .  Det vore väldigt bra om alla tog vara på sina egna liv och låt alla andra vara , och inte bry sig om vad dom gör och inte gör . 

det är väldigt roligt att höra saker om sig själv som man inte själv visste om! Hur dumma får människor vara ?

Idioter .

vem är du ? : )

A. Gillar att festa
B. Alla vill ha dig
C. Riktigt barnslig
D. Gillar att dansa loss
E. Oh, jättebra kyssare
F. Bra personlighet och utseende
G. Skiter i vad andra tycker
H. En gosig nallebjörn
I. Helt underbar i sängen
J. Alla avgudar dig
K. Vild och galen
L. Alla älskar dig
M. Har dom vackraste ögonen
N. Du kan behålla hemligheter
O. As sexig ..
P. Populär bland alla
Q. Mindre snygg
R. Helt galen
S. Lätt att bli kär i
T. Omtänksam och bryr sig
U. Kung på att bara ta't lungt
V. Alltid lika glad
W. Otur i kärlek
X. Inte alls duktigt skolan
Y. Bästa pojk/flickvännen som finns
Z. Alltid redo
Å. Har en dold talang
Ä. Kan inte behålla hemligheter
Ö. Ruskigt smart


M har dom vackraste ögonen
A gillar att festa
L alla älskar dig
I helt underbar i sängen
N du kan behålla hemligheter

haha , ja , kanske stämmer, vad vet jag ? = )

gör den gärna! så får du se vem du är!


kväll .

nu har jag precis gjort årets första julgodis , närmare bestämt , gräddkola , hittade ett recept på julgodis.se . så det provade jag . verkar som dom blev rätt bra .; )  ska göra snickers och  någon mera sort! har ni något bra förslag ?! 

somnade en stund förut på dagen , helt slut . har huvudvärk också , så jag ska sova tidigt idag .  imorgon börjar vi halv ett , och har en lektion, idrott . Sen ska vi vara i skolan på kvällen , är ju öppet hus för niorna imorgon , ska ju vara ett bra fördömme för omvårdnad! ; ) hehe

ne, nu ska jag äta året första julskinke-smörgås ; ) mumsigt! godnatt

3:e december

åter igen måndag . och idag är jag rikitgt trött . Det måste vara vädret som göra tt man är så trött och nere . Det är grått ute hela dagarna , blir ju knappt ljust . Jaja . Gillar vintern iaf! Advents-tider nu också , så mysigt! Älskar julen!
Har inte skrivit på hela helgen , har inte haft tid & ork

Fredag , mattias , sussa & minna kom hit och vi åt mat . och mattias borrade upp hylla på mitt rum ! Sen blev alla sugna på godis , och vem fick gå ? joo , jag och susanne. Blev 2 kg sammanlagt . men då tog dom med sitt hem , så vi åt inte upp allt alltså ; )

Lördag , vaknade exakt 9 , satte på tv direkt , och kollade på julkalender : ) Sen började jag fixa i ordning på rummet , försökte göra lite julstämmning! Sen grejade vi litegranna i resten av lägenheten . Vid två åkte vi hem till emil . Hyrde en film på vägen , som för övrigt va skit dålig . Verkligen helt kasssss ..  Sen vid tio - tiden , hade emils föräldrar bokat bowling-banor , så vi bowlade i en timma . jag , emil och mats ( emils pappa ) va på en bana , och i början låg jag 1:a , men jag blev sist tillslut . Skit!!!! Efter bowlingen , blev det max . Lite kvällsmat!  Vi var hemma igen vid 1-tiden och då la vi oss direkt .

Söndag : Klockan ringde 09.07 . gick upp och gjorde mig i ordning och väntade på susanne , vi skulle nämligen till ikea! Hon va tvungen att byta hyllor och ville ha lite sällskap . Blev att jag köpte ett överkast och en lamp-skärm till taket och en ny papperskorg.  Va hemma igen vid 15-tiden , då åt jag litegranna och sen väntade jag på att emil skulle komma till mig , då gjorde vi ett pepparkakshus , sen var det dags för att spela bingolotto . Spelade ju för ett tag sen och då vann vi en ny lott . Så vi var ju "tvungna" att spela igen = ) , Vann en ny lott igen, så det blir till att spela någon mera gång! hehe  . Efter bingon kollade vi på bridget jones dagbok , Så var den helgen slut . .  .


Måndag , upp tio i sju , åt frukost och kollade sen på julkalaendern , gjorde mig klar och åkte till skolan , seg dag . Fick reda på mitt betyg i engelskan och jag kommer att få G : ) Så bra! jag som var lite orolig ett tag där  . ska bli så skönt när den tar slut!!!!!  Slutade 11.30 , Skönt! Grejade lite när jag kom hem , tyckte det var lite rörigt här hemma. Nu funderar jag på om jag ska blunda  en stund ,  är verkligen jättetrött .   Hejdå!

Test

Hur svensk är du ?

[X ] Ditt efternamn slutar på -son
[X] Du känner någon som har samma förnamn som du
[X ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[X] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[X] Du bor i en tätort
[X] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[X] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[] Din familj har en silvergrå eller röd bil (mörkgrå)
[X] Du har tillgång till Internet hemma
[X] Du har egen mobiltelefon
[X] Du har ett eget rum
[X] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[X] Du har varit i Grekland
[] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[X] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[] Ingen av dina föräldrar röker
[] Din pappa är lite lätt överviktig
[/] Du idrottar flera dagar i veckan
[] Du har husdjur
[X] Du får månadspeng (räknas studiebidrag?)
[X] De flesta i din familj är blåögda
[X] Du äter McDonalds
[X] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.


55% svensk är jag . Stämmer inte , Jag är 100 % : )

RSS 2.0