Dagens .

Dagens mat: macka till frukost, fika, och lasange till middag!
Dagens dryck: Mjölk, saft
Dagens klädsel: Mjukisbyxor, linne, kofta.
Dagens frisyr: Uppsatt med en klämma, spännen
Dagens humör: Bra, men trött med huvudvärk och magvärk.
Dagens musik: Radion och låtar från 58-71 ; )
Dagens bästa: Vädret, mammas present.
Dagens sämsta: Magvärken och huvudvärken
Dagens händelse: Inget planerat, Vara med emil och mysa. Kanske kolla på vårbrasan.

Måndag!

Valborgmässoafton idag! Vaknade av att mamma höll på att dammsuga och förde ett väldigt väsen. Inget roligt att vakna så. Gick upp och åt frukost! Emil åkte härifrån vid åtta, han och mattias skulle bygga golvet till mamma idag. Dom kom hit vid elva och la dit det! blev jättemysigt. Mamma blev jättenöjd, med sin present, en dag tidigt med ändå! Fikade lite innan dom skulle åka och beställa barnvagn. Längtar till augusti, då jag blir faster! Emils mamma hämtade honom på väg hem. Han kommer tillbaka vid sex.  Vet inte vad vi hittar på, men jag vill kolla på brasan på spikön. orkar inte med någon fest idag . haha  Har precis ätit middag, mamma ska snart iväg och jobba, så jag blir själv en stund. Har haft lite nagelvård nu. Varför går naglarna sönder vissa gånger varje månad ? Dom blir ju så fula..  Men men . det är väl så  .  Jobbade igår. Tyckte själv att det var mycket. Men jag var nog bara allmänt seg = ) haha . Kollade på Wallander när vi kom hem. Tog samma buss som älskling hem till mig.  Gick och la oss en stund eter den var slut. Var verkligen jättetrött igår, som alltid!  Somnade med en gång! 

Nu ska jag gå ner i tvättstugan, sen ska jag fortsätta min nagelvård! Känns som jag tar mig en tupplur sen. Är verkligen jättetrött! Ifs måste jag göra massa uppgifter från datakunskapen, eftersom jag missat två lektioner på rad. Men jag vettefan hur man gör! Haha.  Men men .

Vi hörs, Bye!


Min helg!

Jag har inte haft tid eller ork att skriva här nu de sista dagarna. Men känner föra att skriva litegranna nu! Det har vart underbart väder dom sista dagarna, riktigt skönt! Speciellet nu när vi har "lång" helg. Bara 24 skoldagar kvar nu = ) I fredags efter skolan solade jag, sen tog jag det lungt tills emil kom. Då satt vi i praken en stund, till mamma ringde och sa att vi skulle grilla hos mormor& morfar! Sen vi kvart över åtta , gick vi upp. Jag frös, ovanligt! hehe. Kollade på tv och myste. Emil skulle åka hem på lördagmorgon 07.15 . Segt! Men jag fick sova ut till 10.00 då väckte mamma mig. Vi åkte och handlade lite inför grillkvällen och sen vidare ut till stugan . solade och hjälpte mormor och skura golvet! Vid halv fyra åkte vi hem igen , för att jag skulle hinna göra mig klar för kvällen!  Vid halv sju cycklade jag och älskling iväg till robbin. Blev en riktigt lyckad kväll , förutom emils knä. Vi får hoppas på det bästa! Vaknade kvart över tio idag, överrasskad. Somnade ju inte förän tre-halv fyra igår.  Jaja, har vart upp i björndalen, kusinen har kommit hem från ett halvårs resande ute i världen. Trevligt!  Nu så måste jag fixa mig i ordning, ska åka och jobba om 40 minuter. 

Ha det fint, bye

25/4

Vilket härligt väder! Underbart! Det är ju så varmt.  Men det var allt segt att gå upp imorses, då var det grått och tråkigt.  Redovisning första lektionen gjorde en ju inte direkt piggare=) Men jag överlevde, skönt att ha det gjort iaf.  Löning i dag också, gött. Fast är skylldig mamma lite pengar så dom kommer nog försvinna fort.  Men men. Efter skolan gick jag och sofia och solade, jätteskönt! När jag kom hem åt jag middag, sen tog jag mig en lång härlig dusch! Är hemma själv idag, mamma jobbar och emil är hemma. Så jag passade på att ta lite "extra" lång tid på mig! Har vart och hämtat tabletter till toffy på apoteket. Skull egentligen gått bort till mattias och sussa och hämtat ett kakrecept, mjukpepparkaka! Jättegod! Får gå dit när du kommit hem istället! Längtar så till fredag! Då är vi lediga i fem dagar! I helgen blir det nog grillfest, ska bli trevligt! Mamma fyller år på tisdag, då ska släkten komma.  Jobb på söndag också, pengarpengar! Och nästa lördag ska jag jobba, Ica fyller år, så dom behövde lite extra folk! Imorgon har vi matteprov, vi har matteprov hur ofta som helst. jaja, det går som det går! Efter skolan ska jag och mamma ut till överby! Shoppa lite. Och sen ska vi handla mat. Nu ska sätta mig och måla naglarna och fixa litegranna!  Vi hörs, Svejshej!


Speldags!

Japp, nu ska jag , mamma och älskling spela yatzy! Är så trött på deras tv-tittande! Dom är typ ingrodda i tvn. = )



Helgen!

Jaa, redan söndag . Shit, vad fort det har gått. Jaa, har vart hos Emil sen i fredagskväll och kom hem nu för en stund sedan. Igår var vi på folkrace, jätte skönt att det var sol, fast det var väldigt blåsigt. Sen på kvällen åt vi grillat kött, med pommes,  sås och sallad! Jättegott! Gick och la oss jätte tidigt, vi va helt utslagna, hehe. Vaknade kvart i tio imorses. Åt frukost och kollade på tv. Sen spelade vi buzz, jag förlorade. ( Som vanligt ) Bussen hem gick tre, var försenad. Hatar det!!!!
Nu måste jag egentligen plugga, men jag vettefan om jag orkar . Är forfarande helt slut . Mår iaf bättre som tur är. Imorgon är det skola, Usch, det gör en ju inte på bättre humör . hehe. Känner mig negativ till det mesta just nu . Vädret är inte heller bra.  Gråmuligt, blåsigt, regnigt, kallt. m .m Jaja. Ska sluta och klaga nu .  Vi hörs, Bye!

Fredag!

Va skönt att solen kom tillbaka så snabbt! Skönt med fredag, fast ifs så har jag ju vart hemma alla dagar utom onsdagen .  Jaja, på måndag, ska jag allt se till att vara frisk. Nästa vecka går vi hela , sen veckan efter är vi lediga, måndag, tisdag, onsdag =) Längtar! Får stå ut nästa vecka, man får tänkta positivt. Snart är det sommarlov!
Igår
kollade jag och mamma på en jätterolig film, kollade även på lyxfällan. Ibland fattar jag inte hur folk tänker.  Vid nio fick jag sms av älskling, han sa att han hade en överraskning! Blev jättenyfiken. Och sen vid halv tio ringde han och frågade vad jag gjorde och vart jag var. Då höll han på smyga in i lägenheten!! haha. Egentligen skulle han sova hemma, Ärligt talat vet jag inte varför han kom!! hehe. Väckte han 05.45 idag,  han skulle till praktiken. Jobbigt att behöva vakna så tidigt varje dag.  Sen så vaknade jag vid 10.00 , skönt att sova! Nu har jag suttit här en stund, ska snart gå med mamma och handla mat.  Sen så vet jag inte vad jag ska göra, Emil kommer iaf sen efter fyra. Då ska vi nog bara ta det lungt, han nämnde nåt i morse om att han började bli sjuk = / Inte han också.
                                         Ha en bra dag, vi hörs. Bye!

Godis!!!

image2

Torsdag!

Hejhej!
Hemma från skolan idag igen, var på vårdcentralen imorse, fick medicin som jag nu skall äta i en vecka. Skönt, hoppas det släpper snart!  Får se om jag går till skolan imorgon eller inte. Har gjort ganska mycket på mitt arbete om kärlkramp, som ska vara klart på onsdag. Sen så har jag gjort hemuppgiften, som vi skulle göra, istället för lektionen på tisdag! Då har jag sovmorgon till halv ett, Jätteskönt!
Igårkväll kollade jag och älskling på en film, Accepted. Den va si sådär bra. Vi  hyrde den mest för det är en komedi. Gick och la oss jättetidigt, Emil hade nikotinbrist hela dagen, Gick faktiskt bättre än vad jag trodde! Vi hittade ju lite gamla saker som funkade. hehe.
Idag så ska jag och mamma kolla på någon film och bara ta det lungt. Måste bli frisk snart, är så trött på att bara vara inne i denna lägenheten . I helgen ska jag kanske kolla på folkrace, får se hur jag mår.  Annars ska jag bara vara med emil och så! Mysigt!

Åh, nu tror jag att det har slutat att regna, Skönt! Vi hörs, Bye.

Om mig själv.

MIG SJÄLV
[ ] Jag är kortare än 150cm.
[x] Jag gillar att duscha.
[x] Jag skulle vilja färga mitt hår
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag brukar inte motionera.
[x] Jag hatar finnar (sådana man får i ansiktet alltså)
[x] Jag gillar att shoppa!

FAMILJ/ RELATIONER
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[x] Jag bor med min mamma
[ ] Jag har mer än ett syskon                         
[x] Jag är yngst i familjen                                                                            
[x] Jag har haft ett förhållande längre än 2 år

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[ ] Jag gillar läxor                                                                      
[x] Jag hatar engelska
                                                          
   ALLMÄNT                                                                                                                                                                                        [x] Jag har druckit alkohol.                                              
[ ] Jag älskar ärtsoppa                                                      
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är kittlig.
[x] Jag är gillar att baka
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.                                                                                       
[x] Jag har sett en fallande stjärna.                                                                                                                                                                              


Eftermiddag .

Det har vart en riktigt seg dag i skolan idag . Mår fortfarande inte bra , kankse får stanna hemma imorgon, så jag blir frisk nån himla gång! ! Fick reda på att ett arbete skall vara klart nästa onsdag . Blev lite stressad över det . Eftet skolan gick jag hem och lagade mat till mig och Emil , Pytt i panna m ägg! Mums : ) Idag är det riktigt kallt ute, ingen sol och blåsigt = / Tråkigt.  Ska snart gå till videomix med älskling, ska hyra en film och mysa hela kvällen .  Jaja , får dra mig nu! Ha en trevlig kväll! Bye .
image1   ( Inte det jag laga , men ändå! )


Onsdagmorgon

Jaa, nu bär det snart i väg till skolan, har inte vart där sen före lovet . Jätteskönt och slippa!! Men nu är det inte långt kvar till sommarlovet börjar, kommer att gå fort nu det sista!!!

Igårkväll
var jag jätte rastlös, kanske inte så konstigt efter nästan en hel vecka inne i lägenheten och tre dagar på jobbbet. Så jag klättrade nästan på väggarna, och varken Emil eller mamma ville göra något. I för sig så spelade vi Yatzy. Sen så kollade vi på sista avsnittet av höök, det har väl vart sådär. 
Efter skolan ska jag vara med Emil, han skulle bara träna lite efter praktiken, sen så blir det nog bara mys hela kvällen .
Nee, nu måste jag kila till skolan! Vi hörs, Bye

Prövar!

Jag har nu suttit här ett tag, kollat runt litegranna. Och så har jag prövat och göra lite olika saker , har gått rätt bra. Känner mig lite som en datanörd, är typ ingrodd i datan. Kommer ju inte bli bättre av att man skaffar sig nya saker härute hela tiden!! Har laddat upp några foton och skrivit litegrann.  Jaja, får skriva mera när jag har något vettigt att skriva. Måste laga till mat nu!

Jag längtar jättemycket till sommarlovet! 
 Bye!

Väska!


Snygg väska! Har funderat på den ett tag! = )

Jag och Emil sommaren 05 !

Jag och Emil sommaren 05 !

toffy!

V?ran underbara toffy!

Dagens

Dagens frukost: Två rostade mackor, mjölk
Dagens klädsel: mjukisbyxor och t-shirt
Dagens frisyr: hängade, luggen uppsatt
Dagens längtan: Bli frisk och sommar!
Dagens humör: Bra, lite små trött med huvudvärk
Dagens musik: Rix fm
Dagens bästa: Solen
Dagens sämsta:  Förkylningen och huvudvärken

Blogg.

Så nu har jag cokså skaffat mig en blogg. Är helt nybörjare så det kommer nog ta ett tag att lära mig! hehe.  Men det är iaf en bra början ! Får nog kolla runt lite så jag vet hur det går till  . Jaja. sommaren är på god väg! Hoppas det håller i sig, det är ju så underbart med sommar och sol! Nee, nu får jag kika runt lite , så skriver jag mera senare. Hejsvejs.

RSS 2.0