Fredag!!!

Heej!
Fredag idag , och jag är ledig i helgen :) skönt!!! sitter nu och väntar på att älskling ska komma hem från jobbet , har duschat & packat lite saker , har även packat en väska med badkläder ifall det skulle bli fint imorgon , så vi kan åka till kusten!! vore väldigt trevligt : ) ska åka och handal lite mat på vägen till älskling, eftersom hans föräldrar inte är hemma , så får vi köpa oss något som vi kan äta :) hihi.  Ikväll ska vi nog inte göra något speciellt . Ta det lugnt (hoppas jag) haha! Jobbade till 12 idag . När jag kom hem la mig och sov i en timma, det var väldigt skönt , slipper jag kanske vilja sova klockan nio ikväll :P haha , finns en risk fortfarande .

Vad ska ni göra i helgen ? : ) Ha en bra helg allihopa , / MC

Torsdag!

Gormorgon!
Idag är det torsdag  , två jobb-dagar kvar , sen en ledig helg ; ) andra på rad , med dessvärre så jobbar jag sen två helger i rad , + fallens dagar helgen .  Idag börjar jag15 -19 , så jag hade tänkt mig en stund i solen nu innan det är dags för en dusch m.m.
Igår var jag , mamm & mormor ute på överby en snabbis , jag köpte mig en rouge. Sen kom vi hem och då satt susanne och minna utanför. Så dom följde med upp , sen gick vi på en promenad och köpte glass. Sen hem igen och vi satte oss ute på gården en stund , efter en stund blev vi sugna på våfflor så jag och morfar köpte jordgubbar och så fixade vi ordning maten ; ) Och så blev jag helt plötsligt sugen på att cykla upp till min moster m , familj i björndalen , så vi trampade på dit upp :) satt där och tjöta ett tag , sen cyklade vi hem igen!!! Och vid tio-tiden kom älskling hit . La oss en stund efter han kommit .  Kändes som en väldigt lång dag ;)

Nu ska jag ta på mig biknin och sätta mig ute :)  Ha en bra dag , / MC

tisdag 8/7, längesedan!

Heej!!
nu var det varkligen längesedan jag skrev . har haft fullt upp och när jag vart ledig har jag inte orkat / haft lust att sitta och blogga : ) Hoppas allting är bra med er ?!  själv så är jag väldigt väldigt trött . Skönt med en ledig dag imorgon!!
orkar inte skriva allt som hänt under dessa 2 veckor .  men jag har vart i ullared , jobbat , kusten, borås djurpark , göteborg, och nu i helgen var vi i skara , fredag - söndag ; ) skitskoj hade vi!! synd bara att det regnade så förbaskat i söndags. Men skoj hade vi!! ; )
Idag har jag jobbat 7-12 , och nu har jag precis städat klart toaletten , ; ) tar mig en välbehövlig paus. Planerna för dagen är antingen träna eller lata mig : ) åker antagligen med älskling till vänersnäs då , han skulle köpa något till bilen. eller så är jag duktigt och tränar med mamma medans han är och köper de:)


Åh , förresten måste berätta , att resan till köpenhamn är bokad! 3-5 november åker vi , över våran 4 års dag <3 , ska bara boka tågbiljetterna någon dag också , blir lättare än att åka bil ner . ; ) Jag är jätteglad att vi nu äntligen bokat!!!

Oj, nu har jag skrivit en del , Återkommer någon annan dag :) hehe , / MC

RSS 2.0