Valborgsmässoafton!

HejHej!
underbart att sova ut idag. vaknade halv elva: ) så det blev många timmar i natt , eftersom jag la mig innan tio igår : )  hehe.  har inte gjort något alls nu på förmiddagen. bara gått runt här hemma: ) ska väl snart duscha och göra mig i ordning!  Åker till älskling i eftermiddag!  har inte bestämt vad vi ska göra ikväll fortfarande , så det återstår och se :) kommer hem tidigt imorgon iaf , för mamma fyller år ; ) blir kalas med släkten imorgon eftermiddag.

Nej, nu får jag hoppasin i duschen  . så det händer något på denna dagen!!! annars lär jag väl sitta här hela dagen ; )  ha en bra dag , Kram

träning=trött

hejhej!
sitter nu i fotöljen och slappar. är skittrött. vill sova och ska nog snart sova : )  Blev träning idag, körde passet jag fick igår. hoppas det blir bättre och för varje gång , och att jag kommer in i det mera! har iaf lite träningsverk. men det är väl så det ska vara :D haha

underbart att vara ledig imorgon och några dagar framöver :) hoppas påen rikitg skön sovmorgon imorgon! måste gå ut och köpa en bukett med blommor till mamma imorgon. som hon ska få på sin dag : )  annars blir nog dagen lugn imorgon.  Kvällen har vi inte riktigt planerat än.  blir antingen i stan eller upphärad. återstår att se ; )

nu ska jag göra mig helt klar för sängen! godnatt , kram

nytt i garderoben: )

 ett naglack fick det bli : ) väldigt nöjd med färgen!
 en vit kofta , ; )
 blommig-klänning, blir nog skolavslutningsklänningen ; ) skönt och redan fixat de!

tisdag

Hejhej!
började skolan 8.15 idag , slutade vi lunch. då gick jag till torget för att ta bussen till överby. men när jag står där kommer älskling åkande. så vi åkte dit tillsammans , jag köpte mig klänningen jag ska ha på skolavslutningen : ) skönt att redan ha det klart !  och älskling köpte  ett par skor , som han ska ha på studenten! 
Igår var vi också på överby , förstår inte varöfr vi inte köpte de då. men vi kunde väl inte bestämma oss. igår fick jag köpt mig ett naglack och en vit kofta. som jag letade : ) haha .  Kollade film  och slappade på kvällen.

nu har jag precis städat toan , och har sista maskinen med tvätt i.   senare blir det träning , efter det vet jag inte vad jag ska hitta på , tror jag ska slappa . är trött och har huvudvärk .

Vad gör ni idag ? Kram

Ny måndag- ny vecka

godmorgon!
dags för skola igen. och jag känner starkt för att ligga hemma i sängen idag. , men denna vecka går vi dock bara 2 dagar, så jag får stå ut : ) och idag måste jag gå tidigare eftersom jag ska träffa en sjukgymnast! Efter skolan och träningen så vill jag till överby , hoppas älskling vill det idag med ; ) haha.  Vill köpa något , hann inte ens kolla på kläder i helgen.  gjorde bara ärenden vi skulle fått gjort .

Måste bara säga GRATTIS till Camilla som fyller 18 idag : ) Gratttiiiss! (om du ser detta)

Ska cykla till skolan idag. hatar och cykla på morgonen. men annars tar det hundra år och ta mig till O2 senare
Ha en bra dag, ser ut som vädret blir ganska bra idag, Sol tack hela veckan : )  Puss

fredag, lördag

Helgen är nu snart över . för mig ifall, som ska jobba : /  är inte ett dugg sugen på jobb. Men det får gå.  17-21 , rätt ok tid ändå.  men nu över till helgen,
fredag, slutade skolan vid två. handlade mat och fixade lite . sen åkte vi till älskling , där grejade vi lite. innan vi duschade och gjorde i ordning oss : ) vid halv åtta kom sofia,erik , adam och viktor . vi grillade och åt : ) gott med grillat!  Sen åkte älskling, adam och vikor runt på någon slags cross, vet inte vad den heter , låter gör det iaf rejält : ) haha.  spelade kort , och spelade guitar hero och sjöng singstar  : )  vilket var väldigt påfrestande för min hals : O haha. vid halv tre gick vi och la oss: ) Trevlig kväll!
lördag, vaknade redan vid åtta-halv nio .  lite tidigt tycker jag : ) åt frukost och jag och älskling duschade . Vid tio åkte alla hemåt . Jag, E och adam åkte till saab, var någon utförsäljning där . älskling köpte lite grejer .sen var det dags att åka till överby : ) jag som var shoppingsugen. men det var väldigt mycket folk , så jag tröttnade väldigt fort .  men hittade ett par skor och en bikini.  handlade mat på vägen hem också . vid halv sex tiden åkte vi upp till mattais & sussa. busade med minna ; )  åt tacopaj & lite annat!  blev en rätt tidigt kväll , var lite trött . blev inte så mycket sömn natten innan ;)

Idag vaknade vi vid tio . älskling åkte hem efter frukost , han klippte klorna innan han åkte också!  jag och mamma åkte några ärenden, skulle köpt en löplina till winston , men det fanns inga . =  /


nu ska vi snart äta, sen kvart över fyra går bussen till jobbet .
vad har ni gjort  i helgen? :)
Puss


shopping

Hejhej
igår var jag, mamma  & älskling på överby i några timmar.
jag fick dock bara med mig en bikini och ett par vita tygskor hem. bikini köpte jag lite som ett impulsköp,  men tror ändå den kommer bli bra! hoppas de. älskling fick köpt sig nya skor och så valde mamma ut sina presenter! ; )
lägger ut bilder på mina köp , nån dag i veckan blir det nog överby igen! vill ha nya kläder :) skriver ett inlägg om helgen förövrigt! Puss



Fredag!

Godmorgon!
mulet väder idag. tråkigt . men det gör inte så mycket , vi ska grilla ändå : ) haha. vaknde nio idag , gick upp och nu har jag slängt på mig lite kläder . orkar inte göra mig i ordning . gör det i eftermiddag istället ; ) ska strax gå ner på stan en sväng , måste köpa lite småsaker. sen vid elva ska jag vara på skolan , jag  & sofia ska göra klart arbetet.

nu ska jag gå , ha en bra helg, får se när jag skriver nästa gång ; ) haha Kram

tränat!

hej!
har vart och tränat, körde kondition! på måndag får jag miitt "riktiga" träningsschema ; ) men det var skönt och få det gjort!  åt lite korv & bröd när vi kom hem . nu har jag duschat och sitter nu och kikar på lyxfällen , dom verkar ju ha "noll koll" : ) 
blir nog tv  & data resten av kvällen ,sen sängen! ska vara klockan 11 på skolan imorgon, och göra klart arbetet jag & sofia ska redovisa ; ) efter skolan imorgon, ska jag & E handla mat, sen åker vi till honom.  dom andra kommer nog lite senare tror jag iaf ; ) haha
På lördag ska jag till överby , ballerinaskor & ev byxor ska köpas ; ) blir säkert lite annat också . ska öven köpa paket till mamma. usch , blir alltid massa man måste köpa när lönen kommer! behöver en cardigan & toppar , men tror inte jag har råd att köpa massa saker ; )  måste spara lite till älsklingens student & födelsedag ; )

Godnatt, får se om jag skriver något imorgon, Kram malin

Tordag!

Halllå ; )
fint väder idag med, men nu tror jag att det sämre vädret kommer, bara för att vi ska ha grillaparty imorgon. som alltid när man bestämmer saker ,så skiter sig vädret. men det skiter vi , vi grillar ändå , och så äter vi inne, haha!
Har varit ledig hela dagen idag , skönt! men gick upp halv tio , tvätttid klockan 10 och så började städa, så var jag klar med det sen! annars hade jag säkert hålllit på fortfarande ; ) hehe . Var väl helt klart vid halv ett. Sen dess har jag varit hos mormor hela dagen, minna har varit där ; ) busat  lite och så!
nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli runt sex, då vi ska cykla bort och träna! vill inte vara där när det 'är som mest folk!
Imorgon, har jag 1 lektion. tänker inte gå på svenska , som är det första på morognen, och sen ha håltimma i nästan 3 timmar : O nej ,tror inte de. väljer hellre sängen då! ; )

nu ska jag gör något annat än och sitta här ; ) vi hörs, Kram

Onsdag

Godmorgon! ;)  eller vad ska  man säga!
är i skolan ,  har lunch nu till halv ett. har haft filmkunskap hela fm , prov & analys , sen såg vi på tjenare kungen.
Vilka fint väder idag, underbart! blir balkongen efter skolan idag, med älskling!  han sitter just nu och skriver NP i svenska B. stackarn, hoppas det går bra för honom!
kanske skriver mera senare, annars imorgon! Då är jag ledig!! tjohhoo!
ha en underbar dag! Kram


kväll

hejhej
dagen har minst sagt händelse- rik! ttränade först på förmiddagen. gick sen direkt till mormor för at tåka till hunneberg. grillade korv & fikade.  var hemma igen vid tre-tiden. Då fick jag för mig att jag ville kollanär minna var på babysim ; ) så då knallade vi ner till älvhögsborg och kikade på alla bebisar, va söta dom var! sen hem, åt middag och jag läste lite läxor. inte alls mycket. har prov imorgon. ; O tror det inte kommer gå bra. Sen kollade vi på filmen jag var tvungen att se- forrest gump. Såg 1 timma sen gick vi ut på en promenad. kolllade sen klart på filmen. Så nu har jag lagt mig i sängen. ska strax sova, är skittrött.som vanligt!! hahaha.
Blir en lång dag imorgon. är verkligen inte sugen på att vara inne i skolan hela dagen. är skoltrött , orkar inte plugga...
Godnatt, vi hörs imorgon/ Malin

tisdag

godmorgon!
hoppas ni sovit gott. är ju som sagt ledig idag , underbart! men mamma väckte mig klockan nio , för att vi ska träna innnan tollv, för vi ska åka med mormor & morfar till hunneberg! ska blir skönt att komma ut i friska luften!  nu ska vi åka till O2 , blir kondition idag.
skirver mera senare. ha en fin dag i solen , kram

måndag

hejhej!
återigen måndag. känns som det alltid är måndag. och det är den värsta dagen! MLW hela dag . så du är inga namn nämnda ; ) haha! men till slut tog dagen slut. Har suttit ute  hela dagen, åt middag på  balkongen.mys! sen rignde min morbror och frågade om älskling kunde hjälpa honom med hans bil , och snäll som han är så gjorde han de! för mig är det lugnt. börjar bli van , haha! hoppas de inte tar allt för lång tid!

nu ska jag skriva lite om helgen!
Fredag, var hemma.  mådde dåligt . var ute en hel del. sen kom älskling . vid halv nio tiden kom viktor hit , vi åt taco & spelade kort . gick och la oss vi tolv-tiden.
lördag, gick upp vid sju.tiden var uppe på hedeäng vid halv nio-tiden. tävlingen började vid tio. kollade fram till två ungefär , då körde älskling & viktor mig hem och dom åkte till upphärad.  jag duschade och gjorde mig i ordning , tog bussen dit vid fem. fick grillat till middag. sen kom henrik, emelie och jimmy hem från folkracet , då plckade dom i ordning lite . sen satt vi och tjöta och drack lite granna.simonsson & viktor va också med La oss vid två .  ; ) trevlig dag/kväll.

igår va jag bara uppe hos anette och stefan, åt grillat till middag där också , älskar det ; )

nu ska jag kika på t v & invänta älskling!
imorgon är jag ledig , då ska jag träna och lite så! sola om det är bra väder ; ) Godnatt, kram

söndag

hejhej
kommer inte skriva om gårdagen idag. gör det någon dag när jag orkar ; ) haha. men jag kan ju säga att den var bra! nu kollar jag på parlamentet , björn är med ; ) hehe!
vilket underbart det har varit idag, har suttit ute i solen hela dagen , vart uppe his anette. åkte dit direkt efter jag kom från älskling ; )
jag skriver mera imorgon eller tisdag. Ha det bra,kram

lördag!

hejhej!
hoppas allt är bra med er ?! bloggningen har varit lite dålig, men nu ska jag passa på och skriva litegranna; ) Har precis duschat efter en dag på folkrace, kollade inte klart , men hann se två heat av tre . åkte hem eftersom älskling och viktor skulle hinna greja något. så jag stannade kvar hemma, tänkte ta det lugnt & göra mig klar innan jag ska ta bussen till dom igen, vid kvart över fem. Igår kom viktor hit och vi åt tacos och spelade kort . gick väl och la oss vid tolv-tiden.
Ikväll pratade vi om att grilla, men jag vet inte , får se vad dom bestämt när jag kommer dit ; ) blir säkert något trevligt !

nu ska jag ta och sminka och blåsa håret ; ) sen blir det soffan ett tag!  kan ju vila på bussen också , eftersom den tar 45 minuter :O haha!
ha en trevlig lördag , Kram

första träningen!

Hejhej
dagen har varit bra och ett strålande väder ; ) slutade  halv tolv. gick då hem efter lunchen. städade litegranna, sen gick jag ut med winston för andra gången. skrikit hela dagen, han är som en bebis. jobbigt! sen åt vi lite lätt mat innan , jag och mamma åkte bort till O2 , tränande kondition i drygt 1 timma. ska vänta med styrkan tills jag pratat med sjukgymnasten.  tror vi ska träna på lördag igen. eller tisdag ; ) kommer nog bli så att vi kommer träna 2 dagar i veckan. ¨sen efter träningen städade vi klart och lagade middag . sen cyklade vi till jätten. och köpte tonfisk till winston och naturgodis till oss , men läste då på innehållsförteckningen, och det är ju massa socker i det . trodde ifs att det var socker , men inte så mycket : O då kan man ju lika väl äta vanligt godis;) haha!

nu ska jag gå och hämta sista tvätten, sen kolla på tv , blir nog en tidig kväll idag. är trötter. slutar halv tolv imorgon med ; ) underbart! ha en bra kväll / malin

torsdag

godmorgon!
hoppas ni sovit got toch mår bra?!; ) själv har jag sovit sådär. är lite trötter och har fortfarande huvudvärk , har haft det i en vecka nu ; /  igår var jag med älskling ,var ute på en tur på viktor i hans nya bil ; ) sen kollade vi på en film, var ute med winston. och vid halv nio , fick vi ett ryck och ville ha ostfrallor, och bestämmde oss för att cykla till överby ; ) haha! så det gjorde vi , och gud vad jobbigt det var dit. men hem gick mycket bättre ; ) kom iaf hem igen vid kvart i tio ;  ) då åt vi och sen sov vi!! haha.
idag har jag bara en lektion, sen ska jag hem ,vi ska städa & träna, första gången idag!

nu måste jag skynda mig , äta och göra mig klar. måste hinna ut med winston, för han står och skriker vid dörren. har gjort det hela morgonen , så jag är inte på topp-humör.
strålande sol idag, det gillar vi! ha en superdag, kram

duktig!

Hejhej!
filmkunskap hela fm som jag skrev imorses. åt lunch, sen gick jag hem.  eftersom jag har fått uppdraget i denna familjen att städa toaletten, så började jag med det. och i ett tag nu så har det varit tätt i vårat handfat. så jag skruvade isär det och rensade ; ) haha! men jag har inte fått ihop det än , så jag hoppas att älskling är villig att fixa det när han kommer hit! nu har jag pluggat ett bra tag. gjort klart en uppgift i Usfh , och så har jag nästan skrivit klart min apu-uppgift! så det känns väldigt skönt!
imorgon drar jag och mamma igång tränignen , ska bli kul och se om jag gillar det, får jag verkligen hoppas eftersom jag bundit upp mig i 1 år : ) haha

Hoppas älskling kommer snart , tråkigt och bara sitta här och dega ; ) är hungrig också , men vill vänta , så vi kan äta ihop , är lite roligare än och göra det själv.
skriver mera imorgon , ha en bra dag . Kram malin

onsdag

Godmorgon!
skönt att det är onsdag, hoppas resten av veckan går fort!!!! Nu ska jag snart gå till skolan , ha dubbel-lektion i filmkunskap , skittråkigt!! ; ) haha.  Sen slutar jag! Då ska jag städa (tror jag) & plugga! ; ) har några uppgifter jag tänkte bli klar med ! Sen nån gång kommer också E hit , då kanske winston kommer ut på en promenad, han har börjat och stå vid ytterdörren och skrika; ) haha.
Imorgon börjar jag nog min träning , blir nog lugser nu i början , och tills jag får mitt egna träningsprogram, 28:e april! ; ) har 12 dagars gratis träning på plus , funderar på och simma där fom imorgon ,
nej, nu måste jag kila! skriver nog mera sen! ; ) ha en bra dag , ser ut och bli en hyfsad dag ; ) vädret altså , kram

Tisdag

hejhej!
idag mina vänner har det hänt något som kommer överraska många, Och mig själv : )  har nämligen låst mig på ett årskort på O2 , hoppas verkligen det är bra! men det verklade jättebra!
usch, har så ont och har flimmer  för ögonen , så jag ska inte sitta vid datorn ikväll.
imorgon slutar jag halv tolv , som idag och på torsdag, skön vecka , men måste plugga imorgon!
nu ska jag dra mig vidare, ha en bra kväll , kram

Måndag

Hejhej!
vart lite dålig uppdatering nu i helgen. men jag har inte haft någon lust , har tillbringat helgen med älskling! ; ) har faktiskt inte gjort speciellt mycket. bara vart hemma hos mig. Igår (söndag) jobbade jag 10-18 , så himla lång och seg dag, fanns inte något att göra ; ) efter jobbet hämtade mattias mig och så åkte vi hem till oss, där även susanne & minna var! åt våfflor och busade! När dom åkt så fick jag ett ryck och tog med ´mamma på promenad, måste verkligen komma igång, inte kul och gå upp i vikt. Aja , byxorna gick inte på mig igår , när jag skulle till jobbet. Så jag fick ta ett par som jag helst inte vill ha på jobbet. så när lönen kommer, blir det byxköp!! ;  )

nu väntar jag på lektionen , hörs senare, kram

Fredag

godmorgon.
Idag är det sista dagen på praktiken, tycker det ska bli oerhört tråkigt att börja skolan igen. Usch. Har trivs väldigt bra och haft en super bra handledare ; ) 
vaknade idag vid tio , så det känns som jag har bråttom, så jag får snart ta och hoppas in i duschen! Måste fixa kakorna som jag ska bjuda på idag , vet bara inte hur jag ska packa dom : O inte är mamma hemma heller ; ) haha! funderar på och ringa och fråga om mormor kan hjälpe mig!
börjar 14.30 - 19 , så då hämtar älskling mig , så åker vi och köper godisssss ; ) gud vad sugna vi va igår:) han satt tom och kollade i recept , villig till att göra något! ; ) brukar aldrig hända annars!! hehe

nej, nu fårjag skynda , ha en bra dag! kram


bilder från kläppen


orkar inte lägga upp mer än tre, men här har ni några smakprov! ; ) haha!

Sol!

Idag är det sol , har suttiit ute nu i ca 1 ½ timma, skönt! ; ) hoppas det blir rikitg vår nu! snart kommer både mamma och älskling hem , då blir det middag. är hungrig, fick i mig en liten lunch förut.  Har även städat här hemma, tog det lugnt och så . men det känns bätttre än och bara ligga i soffan. blir så långtråkigt , efter ett tag.

nu ska jag öppna balkongdörren igen ; ) och gå ut igen! Efter middagen , ska jag ta med älskling ut med winston , måste lära honom och gå i koppel/sele. ; ) Måste även baka tills imorgon, då det är min sista dag  på prakiken! har varit 4 jättebra veckor! !
skirver nog inte mera idag, ha en fortsatt bra dag , kram malin

Torsdag

Godmorgon.
Som ni märker är jag hemma idag, mår inte så bra. men det är bättre än igår. För kvällen igår var skitjobbig. Usch, vad ont jag hade. Har inte vart  så på väldigt länge. Så jag stannade hemma idag . Vaknade vid nio-tiden.  har tagit det lugnt , så nu ska jag greja lite , för att hålla igång. Och se hur det är när man är uppe. Verkar vara skönt väder ute idag , men jag vill inte gå , eftersom jag är "hemma" idag. kanske sätter mig på balkongen en stund ; )

Vad gör ni idag ?
Kram

film

Nu ska vi snart se på film , blir beck! köper dom varje torsdag , så vi har nu två att se , för imorgon kommer det en ny! ;) har nyss varit i affären och köpt , chips , dricka , och snus. ; ) haha , det var allt!  så nu är kvällen räddad för oss. funderar på att göra våfflor till kvällsmat! undrar om min älskling är sugen på de ? och mamma när hon kommer ifrån jobbet .
Magen göra fortfarande SKITONT , och nu har jag tagit mera tabletter.  usch , jag hatar detta! Varje jävla månad....

Aja, hoppas jag inte mår jättedåligt imorgon , så jag kan gå till praktiken ; )
Ha en bra kväll , Kram


Onsdag!

Hejhej!
Idag skulle jag egentligen praktiserat 7-15, men fick sluta halv tolv , eftersom dom skulle ha konferans. så då tyckte min handledare att jag kunde gå hem och göra skolarbete: ) och duktig som jag var , gjorde jag det! Gjorde klart ett arbete i samhäll,  vet inte om jag gjort rätt , men jag gjorde litegranna iaf ; ) haha! Har frukansvärt ont i magen, känner mig inte på topp. men har tagit lite tabletter , så jag hoppas det blir bättre. Får ta det lugnt nu resten av dagen .
Äslkling kommer hit om ett tag, om jag får som jag vill , så kollar vi på film hela dagen; ) hoppas han går med på de!
Borde väl äta lite middag här snart ,men tänkte försöka vänta tills E kommer,  mysigare och äta tillsammans!

Åh , är det bara jag som är så irriterad på "Engla-fallet" och arbogamorden. Hur dumma är folk ? Mörda andra människor .  Hoppas bara dom hittar tjejen snart. frusterande. Stackars familjen.
och den stackars mamman som miste båda sina barn.  Jävla sjuka kvinna , (om det nu är hon) bättre hon försvann, själv,  ursäkta mig men. än och döda två små barn. ärligt vad har dom gjort henne. ÅH!!

Ressugen! ; ) Jag är grymt jävla sugen på att åka till solen , och bara sola & bada , ha det underbart . dricka drinkar , äta god mat! ; ) Skulle gärna boka en resa för två någongång i sommar / höst , för två på något ställe , om bara E vill! Har inte rikitgt fått honom att vilja! ;) haha. hoppas han ger med sig snart!!!

Oj, vilket långt inägg det blev, men tror inte det blir några mera idag! Hörs imorgon , jobbar 7-15 imorgon . Kram

Tisdag

godmorgon!
hoppas ni sovit gott ? : ) det har jag och jag har sovit många timmar! somnade strax innnan tio igår och vaknade idag vid tio , Skönt! eftersom jag jobbar sent idag och tidigt imorgon. det är inget vidare.
nu sk a jag strax duscha & göra mig i ordning!
Vad ska ni göra idag ?
ha en bra dag! Kram malin

Måndagkväll

Hej!
solen kom fram, trodde jag aldrig , efter det vädret som var på förmiddagen. men det var skönt! så efter middagen , tog jag och mamma en promenad runt spikön! ; ) gick förbi affären på vägen hem.  sedan kom mormor & morfar hit och åt våfflor  ; ) gott!
Annars har dagen varit en rikitgt vilodag, är trött fortfarande , somnade en stund på dagen , menn det blir ändå en tidig kväll. så jag är riktigt utvilad imorgon; )

nu ska jag kika vidare en stund, sen blir det tv & sängen ; )
skriver imorgon! Godnatt, Malin

Kläppen 08!

Heej!
Det var ett tag sedan! kom hem från kläppen igår , har haft en super vecka! var jättebra! ; ) åkt skidor varje dag , shit vad jobbigt det är ändå! ; ) orkar inte skriva allt i detalj! på kvällarna har vi tagit det lugnt, spelat spel & druckit gott! Afterskin var vi på ett par gånger också ;)
Igår kikade vi på film när vi kom hem , packade upp och så. somnade tidigt och FORT! var helt slut!

klockan ringde halv sju imorse. hade tid på näl i morse. efter det åkte jag och älskling en snabbis till torp . han köpte lite på biltema. nu har han åkt hem och jag sitter här , ska lägga mig och sova , har jätteont i huvudet och är trött.  dagen kommer nog bli lugn! Börjar praktiken imorgon igen.


vad gör ni idag? Kram malin

RSS 2.0