ont.

fortfarande ont i magen , fy fasen!!! jaja.  har vara slappat hela dagen / kvällen . nu ska jag kika lite på efterlyst och sen sova , för att hoppas på att kunna gå till skolan imorgon.  återstår att se. godnatt / M

tvättat och klart!

japp , redan klar med tvätten , var faktiskt inte så mycket idag , skönt de! började ifs lite tidigare än 13 . Har bara lite lakan på tork nere i källaren . sen är det helt klart! : ) nu måste jag därimot plugga , då är det bättre och tvätta :D  har en uppgift i usfh , och hittar ärligt talat ingen bra fakta om de , ska skriva om tvångsneuros .  jaja . får leta vidare!  : )
Mår lite bättre än förut , det går upp och ner, hoppas det är bra imorgon , så jag kan gå till skolan . ; ) hade ifs vart skönt och vara hemma , men jag kna inte vara hemma hur mycket som helst , så blir man nog snart av studiebidraget , och då blir INTE min mamma glad! Haha  ; )

ne, nu får jag plugga , så kanske det blir klart idag! hade vart skönt , så slipper man tänka på det i helgen , för den är ju snart här!!!! skönt!

vilket himla ruskigt väder. blåser & spöregnar = / åhh . vill ha sol & värme !  , det var nog allt för nu , / malin

godmorgon!

ingen rolig kväll , natt och morgon . jag har jätteont i magen och mår illa, hm , vad beror det på ? trodde jag skulle må bättre idag , men icke. därför somnade jag igår efter roomservice! : ) hehe . Idag har jag tvättid klockan 13 och sp måste jag fixa lite . man blir alltid så rastlös när man inte mår bra! Ska nog iaf börja med att diska och sen ta mig en dusch .  Elller först ska jag ta lite alvedon , och se om det blir bättre .

skriver mera sen , / malin

onsdag

japp, då är snart onsdagen också avklarad, och jag har inte var inte skolan! var "sjuk" i morse och sen hade vi hemarbete påeftermiddagen . skönt! och imorgon är jag också "ledig" , min ända lektion som jag har på torsdagar , där har vi fått en uppgift att göra! : ) idag var jag med mormor och min kusin sandra på överby . kollade run litegranna , köpte mig lite underkläder på h&m. och igår köpte jag lite underkläder på åhlens! : ) hehe! sen var älskling här jag kom hem! så vi har bara myst , vart på max och ätit lite kvällsmat nu precis! nu ikväll ska vi kolla på roomservice och äta popcorn = D

förresten har vi blivit fodervärdar till winston! så han ska typ bo här hos oss : ) han är så mysig .

nu ska jag fortsätta kolla runt  , ha en bra kväll , / malin

måndag

åter igen måndag , jag hatar måndagar , så himla tråkiga!! Var i vart fall jättetrött imorgon och seg : ) kom iaf till skolan, där vi hade en ännu segare lektion med lärare. usch! sen svenkska, där vi kollade på en tv-grej i 30 minuter , sen eget arbete , då gick jag hem. Åt lunch och fixade lite , nu ska jag snart åka tillbaka till skolan. 3 timmar, med skolans segaste lärare . Fy farao!  jaja , stå åt malin! på torsdag är du helt ledig! ; )

efter ska idag ska jag göra kladdkaka och vara med E <3  . måste tvätta också . har en hel del nu =/ alltid lika roligt:!!!!

måste ta på mig och gå till bussen, får se om jag skriver mera idag! / Malin

helg

nu var den över, ska strax sova, skola imorgon. Helgen har vart superbra, vart i ulricehamn med älskling, bara han & jag! igår var vi ute och åkte:) först till lager 157 , hittade inget kul , sen fick jag för mig att vi skulle till borås , så vi var framme där efter kanske 40 minuter = ) verkligen en rolig stad! hittade lite smått och gott. synd bara att man inte har massvis av pengar, dock kom lönen i fredags , men shit va den försvinner fort. blir en fattig månad. jaja.  idag åkte vi hemåt vid halv ett tiden. började jobba 17.

nu ska jag sova, skriver nog något imorgon. / Natti

fredag

skönt med fredag! men vilket jäkla skitväder! Idag sak vi iaf åka iväg, ska bli skönt att komma iväg några dagar, kommer hem igen lagom till jag börjar jobba på söndag! Imorgon åker vi till lager : )  om 4½ timma slutar jag, hehe! Väldigt långt inlägg jag skrev nu :D  Kommer inte skriva under helgen , så ni får ha en bra helg , / malin


torsdagmorgon

japp . skolan snart. en lektion idag, känns skönt, men ändå så onödigt. klockan ringde 20 över 7, älskling började tidigare. så jag låg vkar och drog mig en stund. sen upp och duscha och äta. nu väntar jag på bussen :D hehe. har blivit lat när det gäller att gå till skolan , men jag ska iaf ut på en lång promenad senare, så det gör inget! :)

handboll på tv idag igen , måste ses! jaja, lite osäker på tiden, men ska kolla upp den!  ha en bra dag / malin

sverige vann : D

 så jäkla spännande match . usch , va nervös man blir :) haha. men dom vann tillslut med 4 sekunder kvar!
nu ska jag kolla på film med älskling , (om han kan duscha klart vill säga ) :D.  Blir film med popcorn! ska sova tidigt idag . är skittrött . aja . har planerat lite mera för helgen , mat och så . och så har jag skrivit en packningslista till älskling , det han ska ha med sig hemifrån! han är som en 3 åring . men annars så glömmar han tyvärr de.

nu är han nog klar , och d´å är det väl bäst att jag också är de ? :P  ha en bra kväll , natti! / malin

skola igen.

japp , ska strax åka till skolan , ja, Åka:D mamma släpper av mig när hon ändå åker till jobbet.  har börjat bli lite slö , tar bussen på morran! :) Dubbel-lektion nu hela eftermiddagen. USFH , som kursen heter. uteveklingsstöring och funktionshunder : )
Hämtat ett paket från h&m också.
vart på en rask promenad
duschat!
Väldigt vad mycket man hinner med egentligen. ätit lunch också , soppa med knäckebröd till .

nu ska ska  ta på mig , / Malin

onsdag

dagen började bra, (trodde jag ) kände mig på bra humör och rätt pigg! men när jag kommer till skolan , är lektioner fram till lunch inställda :S då blir man rätt sur , för då kunde man legat kvar i sin säng och bara ligga och njuta! jaja . hem igen. och nu är klockan 08.49 = / och jag funderar vad jag ska göra . promenad, sova, duscha, äta ?  Antar att jag hinner alltihopa, innan  jag börjar igen 12.30. men jag har redan gjort mig i ordning , så känner inte rikitgt för att sminka mig och alltihoa en gång till . men det får väl bli så. Behöver lite motion :D haha!

Äntligen verkar det som det blir en helg tillsammans med bara älskling , långt här i från, (ulricehamn) jaja , inte 100 mil här i från, men det är ändå inte trollhättan! så det ska bli underbart! bara njuta av varandra och så! Blir antagligen en sväng till lager 157 också :) Måste börja planera mat-listan . och sen imorgon blir det packning, mamma ska nog få gå ut på fredag och göra några ärenden , så vi kan åka nästan direkt efter skolan på fredag! :) åh, kan det inte bli fredag nu:D ( bara inte älskling lurade mig så hans föräldrar ska åka dit i helgen, jaja, återstår och se : )

nu ska jag nog bege mig ut på en promenad , måste äta först tror ja! :D
Ha en bra dag , Kram / Malin

handboll

sitter här och väntar på att matchen ska börja , sverige-ungern. hejaheja! Har precis duschat och sitter här i morgonrocken :D Mys! Efter matchen ska jag nog krypa ner i sängen , måste vara utvilad imorgon , när jag ska 3 timmars filmkunskap . herregud , så onödig kurs , hur kunde jag välja den ? : O jaja .

ska nog fixa något att äta. Godnatt . / Malin

tisdag

seg dag i skolan idag .  slutade två.  gick hem och grejade lite , sorterat tvätt och nu håller jag på och ska laga mat! makaroner och korv , lätt idag, eftersom jag är så hungrig, ( mamma med antar jag ) : ) Ska börja tvätt nu 16 . Mattias, sussa och minna kommer förbi på en fika senare , Winston ska med idag också , vi ska passa han ett tag ! mys!

imorses höll jag på och skratta ihjäl mig : D älsklings bil är för rolig! dörren gick inte och stängas denna gången , vad händer här näst med den bilen ? :P haha . 

nu måste jag skynda mig ,hungrar ihjäl här hemma snart  / malin

tisdag

seg dag i skolan idag .  slutade två.  gick hem och grejade lite , sorterat tvätt och nu håller jag på och ska laga mat! makaroner och korv , lätt idag, eftersom jag är så hungrig, ( mamma med antar jag ) : ) Ska börja tvätt nu 16 . Mattias, sussa och minna kommer förbi på en fika senare , Winston ska med idag också , vi ska passa han ett tag ! mys!

imorses höll jag på och skratta ihjäl mig : D älsklings bil är för rolig! dörren gick inte och stängas denna gången , vad händer här näst med den bilen ? :P haha . 

nu måste jag skynda mig ,hungrar ihjäl här hemma snart  / malin

dagens

kör en dagens när jag ändå inte har något att göra :D

Dagens klädsel:
strumpbyxor och ett långt linne , svart kofta.
Dagens frisyr: Hängade, har bara borstat de när jag hade duschat.
Dagens smink: Inget alls!
Dagens humör: jodå , bra. lite mag-ont bara
Dagens mat : frukost , en banan och middag .
Dagens händelse: bara vart ute på en promenad!
Dagens planer: älskling ska komma hit , vet inte vad vi ska göra!
Dagens köp: Inget , är ju som sagt pank!
Dagens vill ha: Min lön :D och en helg tillsammans med älskling!

15.01

japp , nu har  duschat och ätit mat , så nu vet jag inte vad jag ska göra .  har även kollat på nya tider , brukar göra det när jag är sjuk! : ) hehe . Mamma ringde precis och sa att lönelappen kommit! Fick en hyfsat bra lön , fast jag måste lämna tillbaka 400 till mig själv eftersom jag köpte skor , för mina sparpengar. plus att jag lånat 200 av mormor oc morfar . hmm , Hoppas det blir något kvar! Måste spara denna månaden egentligen , men jag och älskling ska åka till hans föräldrars husvagn , antingen denna eller nästa helg , ska ha en helg bara för oss själva! : )  bara mysa , laga god mat och bara ha det underbart!
E har bestämt att han ska komma hit idag. så det blir säkert bra! / M

måndag igen.

och idag är jag hemma , känns som jag är hemma rätt ofta nu , men imorses mådde jag inget vidare . så jag sjukanmälde mig . sov till 10 , har fortfarande int i magen, ska nog ta mig lite tabletter ; ) Men jag och mamma gick iaf ut på en promenad , va skönt och få lite luft , är ju faktiskt fint väder idag , underbart med sol! Nu ska jag snart ta mig en dusch , ska bli gott! Antingen ska jag hem till älskling eller så kommer han hit , han vill komma hit och jag kände för att åka till honom , hmm?  , brukar alltid vara tvärtom ;) haha! Han är också hemma idag , tydligen någon som gjort sönder hans lås ,  samt brutit sönder nyckel ? hmm , hur mogen är man då ? jaja . tur att han är så händig! och att inget allvarligare hände , Hemma på deras gård också . Knepigt! 

Jaja , får väl dra mig till duschen : ) känner mig otroligt seg , men ändå pigg .  / Malin  

söndag

vilket har betytt jobb för mig hela dagen , 10-18 , seg tid. Jag var ganska pigg imorses faktiskt, fast framåt 11 blev jag trött , och magen värkte . dagen har gått hysat fort , men det tiden är så tråkig. nu har jag ätit middag och målat naglarna ; )  blir en lugn kväll , ska sova tidigt idag .'

Igår mådde jag inte så bra , men gick iaf på bandyn. 2-2 , de var bra! var ifs värda att vinna, men domarna i år , är nog dom sämsta jag sett. har ändå gått ¨på bandy i många år. jaja .  fick ju poäng iaf! sen på kvällen åkte jag , älskling, och mamma( jag körde emils bil )  till min moster och morbror . Åt mat och pratade , kollade tv litegranna . åkte hem vid halv-elva tiden . då körde mamma , åh, gud vilket rolig bilfärd! antar att hela trollhättan hörde oss, så som hon brummade : ) HAHA! la oss nästan med en gång. 


imorgon är det skola igen = /  om jag inte mår allt för dåligt , men det tror jag inte . 

nu ska jag äta lite godis! ha en bra kväll  / M
 

onödigt

ja, det kan man kalla denna dagen . har vart ca 20 mintuter i skolan, eftersom vi var 5 stycken , fick vi gå hem! fick ifs en uppgift att göra en budget , men det sk aju alla göra ändå , så det är ju bra : P  ska nog lägga mig och sova en stund. ; ) vore inte fel! efter det kanske jjag ska ta mig en promenad ? kanske inte är någon dum ide ?! Resten av dagen blir nog lugn , älskling kommer hit idag . ska nog bara mysa ikväll och äta taco! =)
skriver kanske mera senare ,  ska lägga mig nu! / M

tvätt

det är det jag har tillbringat mig med denna dag , iaf hela eftermiddagen och kvällen. Tvättat och tvätttat , hängt, hängt , gått som en idiot fram och tillbaka mellan stugorna och lägenheten. : ) jaja , nu är det klart förutom, mattor som hänger på tork . ska bara hämtas om en stund. Nu har jag precis bäddat nytt i sängen ; ) så himla skönt! längtar tills jag kan krypa ner i sängen, men dock utan E idag . Men vi ses imorgon igen! ( lägger ut en bild på sängen också )
dagen förövrigt har varit bättre än igår . har varit sjukt trött bara, har sovit dåligt hela denna veckan, har så konstiga drömmar och hemska tankar , har blivit mera denna veckan , blir bara mera & mera mörkrädd . =  / hmm . ska lägga mig tidigt idag . och slutar halv tolv redan imorgon , skönt! fast har ifs två uppgifter jag behöver göra, får se  om jag gör dom imorgon efter skolan, eller om jag lägger mig och sover ; )

nu ska jag kika lite på tv , sen lägga mig! hoppas älskling ringer snart också , har har nämligen glömt sin mobil i skolan , så jag kan inte ringa heller , för jag antar att han är i garaget ; ) 

 Mys-sängen ; )

Godnatt! / Malin

17/1

började 10 idag , hade en lektion , lite onödigt ifs. Mötte Camilla halv tolv , så gick vi in till stan,  åt lunch på Ät&bar, tog en kycklingsallad. Satt där och pratade till kvart i ett , tror jag . Då gick jag hem . ska tvätta nu hela eftermiddagen och kvällen . har hur mycket som helst , lakan & handdukar . hela våran hall är full = ) Tur att vi bokade torkrummet! ska försöka komma ner tidigare och börja tvätta . hoppas dom är klara snart, dom som tvättar nu! : ) har fått för mig att jag ska städa också , vet inet riktigt hur mycket jag orkar men ändå!

nu ska jag fortsätta mitt här hemma, skriver mera senare! / Malin

drömkåken

älskling kom vid ett , så vi kollade på drömkåken tillsammans , eftersom jag precis satt på den när han kom hit :D sen har vi inte gjort något , han har åkt till överby för att kika , jag orkade inte pka med, eftersom jag inte är på humör & och har huvudvärk . . fan jag är inte mig själv idag, allt är så jobbigt . det är svårt.  svårt och förklara, svårt när ingen förstår , svårt helatiden. . . 

Emil , jag älskar dig och du försöker verkligen förstå , men det är inte lätt , det vet jag. Men du lyssnar på mig när jag vill prata och tröstar mig! du betyder allt!



/ MALIN


onsdag

halva veckan har gått och idag har jag inte vart i skolan , var ju ledig hela eftermiddagen , så imorses var jag sjuk! Vaknade halv tio , har sovit så dåligt i natt och drömt så äckliga saker , så jag ville inte sova mera, hade dock behövt de. Åt frukost , och sen la jag mig i ett bad , har även lagt en ansikstmask, målat naglarna , alla 20! : )hehe , så det har vart en skön förmiddag.
Resten av dagen ska jag tillbringa med E , tror jag!  har inte pratat med honom idag ifs , så det kan ju hända att han har planerat något annat . Nu ska jag nog kolla på en film, men alla våra filmer har jag sett 100 gånger , borde skaffa nya , men då har man snart sett dom också . Ganska bra när mattais och susanne bodde nära , då kunde man gå till dom och låna när man var sugen på film : P

Imorgon ska jag antagligen äta lunch med camilla , var längesedan vi sågs , jag slutar halv 12 , så det blir väl runt den tiden . : )

ha en bra dag!

tisdag

veckan är i full gång , och jag är verkligen hur trött som helst, gårdagen var hur tråkig och seg som helst , denna dagen har väl vart lite bättre, förutom att jag är så himla trött idag. Idrott idag också , jag var faktiskt med idag! lekte lite lekar , va skitskoj! sen spelade vi innebandy , en av mina favoriter : ) imorgon har vi fått hemarbete hela eftermiddagen , eftersom läraren ska vara ledig. skönt! nu har jag och mamma precis varit på biblioteket och lånat böcker , hela 14 stycken. haha , måste sett roligt ut när vi sprang hem i regnet = ) hihi

ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska nog börja i en av mina böcker , kolla på tv . nytt program idag på 5:an klockan 21 , men carolina gynning! ska ses! ; )  nu ska jag se på deal or no deal! ha en bra kväll / M

13/1

söndag idag , dvs skola imorgon =/ usch och blä , och idag har jag redan hunnit göra massor! beror kanske på att jag vaknade halv tio : )
?bäddat rent i sängen gjort i ordning på rummet.
?beställt kläder från h&m
?sorterat tvätt , började tvätta nu 13!
?lagat omelett m bacon till frukost.
?diskat
?vart på en rask promenad!

igår blev jag hur trött som helst på kvällen, satte på göta kanal vid halv nio och somnade nog efter en timma! hehe , rolig lördagskväll, jaja . hade ingen lust eller pengar till att göra något annat , så det gör inte så mycket! : )

idag ska jag tvätta och vid halv fyra ska jag och mamma gå till mormor & morfar och äta! : ) blir till att gå på bandy senare också : ) GRIPEN!!!

idag är solen framme ; ) Så skönt!

nu ska jag ta mig en dusch innan tvättmaskinerna är klara. Ha en trevlig söndag , / M


lördag

usch, ingen lust och blogga idag egentliggen! : )
men igår åkte jag och emil till honom  efter skolan , kollade på film, letsdance, och badade bubbel och myste massor! Åkte hem med tolv-bussen idag . eftersom älskling skulle spela paint-ball med ett gäng killar. han ska komma hit idag , antingen ska jag och mamma hämta honom, eller så tar han 18-bussen. återstår och se.
idag blir det en lugn-hemma kväll , efter som plånboken är tom = /

ha en bra kväll , M

FREDAG!

äntligen fredag! : ) va skönt , slippa skolan på några dagar! haha . En sak göra skolan så himla tråkig just nu . . I helgen ska jag bara njuta av det som är bra!  = )  ska åka till emil idag efter skolan . Blir bra de! ska greja lite och sen bada bubbel : P  Mys! ska nog hyra med en film också , men snart är pengarna slut = /

30 minuter kvar tills lektionen börjar .  orka , jag vill bara hem! ha en trevlig helg , M

morsning!

godmorgon!
klockan ringde tjugo över sju , E började halv nio . Så jag låg kvar i sängen , gick upp kvart över åtta , åt frukost sen duschade jag och gjorde mig klar . ingen större lust för skolan idag , har ju som sagt bara en lektion = / men då är man snart hemma igen! : ) Idag kommer E hit igen , onödigt för han att köra hem varje dag, så vi åker till honom imorgon i stället! : )  blir promenad idag igen , skönt och röra sig litegranna! = ) annars inget planerat för dagen, en vanlig torsdag med andra ord! hehe

idag ska jag åka buss till skolan , igen! känns så tråkigt och gå den låånga rakan själv! :D haha nejdå , jag är inte lat!  haha , Ha en bra dag / M

hemma!

skönt de, efter en riktigt seg dag i skolan .  fick ifs sluta 1 timma tidigare: ) underbart! så nu har jag precis ätit litegranna !
E ska komma hit idag ,vet ej när han dyker upp . skulle höras igen vid fyra och se hur långt han kommit, han kaklar hemma i deras källare = )  så vi ska se om han ska med på promenad eller om jag får gå själv! lite läskigt när det är mörkt ute , men va fan . = )

nee, nu ska jag kila vidare, tror inte jag skriver mera idag . / M

lista; )

Hur mår du idag?
- Toppen!
- Helt okej
- Blandade känslor
- Kunde mått bättre
- Livet suger

Vad har du för hårfärg?
- Brunt
- Blond
- Rödtott
- Svart
- Färgat i någon frän färg
- Blandad

Vad har du för ögonfärg?
- Gröna
- Blåa
- Grönblåa
- Svarta
- Bruna

Vad gjorde du igår?
- Slappade
- Festade
- Shoppade
- Var med vänner
- Ingenting

Är du snygg?
- Ja, som fan!
- Helt okej
- Varken snygg eller ful
- Nej, jag ser förjävlig ut
- Jag vill ta livet av mig

Vem saknar du just nu?
- Min familj
- Min pojkvän/flickvän
- Min bästa vän, julia
- Både vänner och pojkvän/flickvän
- Allt och alla
- Ingen

Roligaste ämnet i skolan av dessa just nu?
- Matte
- Engelska
- Svenska
- Språk
- Estetisk verksamhet
- Inget

Vad ska du göra idag?
- Umgås med vänner
- Vara hemma och ta det lugnt
- Nörda framför datorn
- Vara med pojkvän/flickvännen
- Festa som aldrig förr
- Sova

Vad blir det för klädstil idag?
- Jeans och tröja
- Klänning
- Naken
- Shorts och t-shirt
- Partyklädsel
- Mjukisar och tröja

Leta på den femtonde kontakten på din msn som är online och beskriv den med ett av dessa ord.
- Bäst
- Snygg
- Ful
- Snäll
- Jadu
- Pucko

Vad längtar du mest till just nu av dessa alternativ?
- Julafton
- Sommarlovet
- Min födelsedag, 18 ;)
- Plugget
- Skidbacken

Vad har du för färg på väggarna?
- Vit
- Blå
- Röd typ
- Beige/Bruna
- Annan

Hur lång är du?
- Mellan 150-160
- Mellan 160-165
- Mellan 165-170
- Mellan 170-180
- Över 180

Hur många är ni i din familj?
- 4 stycken eller mindre
- Mellan 5-6
- Mellan 6-8
- Mellan 8-10
- Över 10

Är du kär just nu?
- Ja
- Vet inte
- Nej

Hur många barn vill du ha?
- Palla barn
- 1
- 2-3
- 4-5
- Över 5
- Vet inte

Hur tycker du att denna lista var?
- Bäst
- Rolig
- Annorlunda
- Tråkig
- Ingen kommentar



brist på något att göra , så jag snodde den va sofia:  )

Onsdag.

skola idag , började kvart över åtta . men filmkunskap , har valt det som individuellt val . så det ska jag ha nu denna terminen, dubbellektion dessutom. Fybubblan!!! det var ingen höjdare , men ändå rätt gött och bara kolla film och så. men det känns lite onödiigt för det kan man göra hemma också..  ; ) slutar halv fyra idag, ska ha dubbellekttion hela em också . då med utvecklingsstöring/funktionshinder. Ska redovisa mitt arbete om dyslexi. hmm, jag som lagt ner mycket energi på de = /

börjar om 55 minuter , segt! vill bara gå hem!!! Idag blir det promenad efter skolan, älskling kanske skulle med,återstår att se! : ) haha

nee, inget mera att skriva! / M

tisdagkväll!

jahopp , kvällen är här nu . har precis duschat och haft i en hårinpackning! : ) va ute på en promenad förut , shit , va kallt & halt det blivit ute, halkade runt. men ute var jag! känns att komma igång, bara det håller i sig! första dagen idag! haha. har tvättat hela eftermiddagen också,så det känns bra! skönt och få det gjort! nu ska jag snart steka en hamburgare och äta lite, hungrig igen ;)sen blir det till att kolla bygglov, det visas här i från trollhättan idag,(har jag förmig) Ha en trevlig kväll , säger godnatt nu ;) / M

skola

då var skolan igång igen , mjukstart idag . föreläsning och sen bowling! efter bowlingen skulle sofia äta , så jag följde med som sällskap , fast jag beställde friterad banan med glass = ) hehe . sen gick jag hem och sorterade tvätten , tvättid idag klockan 16 . 
Igår när jag hade lagt mig bestämmde jag mig för att börja mitt nya liv : ) med motion , så idag ska jag ut på promenad sen blir det till att göra några situps :D haha . jag måste verkligen komma igång! så nu j*klar!!!!! Annars händer det inte så mycket idag , promenad , situps , tvätta . ingen älskling här idag , kommer imorgon tror jag! 

igår kollade vi bara på tv och myste . kollade på outsiders och på nåt som gick på 4:an typ hela kvällen . :  ) släckte väl vid halv elva! så det blev inte så sent! men usch va trött jag var i morse ; ) 

nu ska jag ringa mamma och säga att hon ska köpa med vitlöksbröd hem till soppan = )   ciaoo / M  


7/1

måndag idag , dvs skola imorgon = / åh, jag vill inte tillbaka.
vaknade 10 idag av att brevbäraren slänger ner posten, jag menar slänger så man vaknar .  irriterande , fast jag skulle städa tidigt idag så det var ganska bra ändå . städade och så , var klar vid tolv-halv ett tiden , då duschade jag och gjorde i ordning . Älskling kom hit vis ett-tiden , han var shoppingsugen , så han lånade pengar  av sin mamma , vi gick ner på stan , där han hittade ett par jeans och en tröja och en t-shirt , bra! sen åkte vi till överby , men vi tappade lusten så vi köpte  lite smått och gott på maxi , sen åkte vi hem , Åt sopppa m vitlöksbröd! : )

nu har jag precis fixat naglarna! : ) funderar på och hyra någon film, men problemet är att vi inte orkar gå till videomix!!! haha= )

ha en bra kväll / M

Söndag!

då var denna helgen över och snart är lovet också slut = / vill inte börja igen . . jaja , halva gymnasietiden kvar nu ; ) haha .  jaja , nu till något roligare än skolan .
helgen har varit lugn och fin! igår -kväll åkte vi upp till moster och morbror i björndalen , jag körde,  jättestolt! vid tio ringde min kusin och sa att deras ratt i deras bil , som bara stått 1 timma i stan blivit stulen .  en ratt . vem fan snor en ratt ? : O . men älskling, som är så snäll , åkte med hennes kille hem till sig och hämtade en ratt i en av deras bilar! : )haha . så jag och mamma åkte hem vid tolv-tiden och så kom älskling strax efter! la oss ungeför då! : )

vaknade halv elva idag . åt frukost och duchsde och gjorde mig i ordning , älskling åkte hem typ direkt efter frukosten.  Vid tolv-tiden gick vi på bandy , matchen började 13.15 .  Åh , idag vann GRIPEN : ) fan va bra! vi tog dom j*klarna från vänersborg! : ) jag blev så glad! = )  efter matchen gick vi hem och började packa ner alla julsaker . bara städningen kver imorgon . Vid sex-tiden åkte vi upp till mattias och fikade . Minna var lite grinig idag , är sjuk . förkyld och ántagligen öroninflammation . stackarn . åkte vägen om maxi och köpte tidning , jag körde igen!  var hemma vid halv nio .
 
nu ska jag kolla på tv . natti  / M

lördag

ett kort inlägg idag igen : )

gårdagen tillbringades med anne och julia , och vis kvart över sex åkte jag till älskling , gjorde inget speciellt faktiskt! : )

kom hem vid tolv-tiden idag . åkte och handlade mat med mamma & mormor! : ) fikade hos dom på vägen hem!

nu ska jag laga mat och göra sallad , älskling har beställt mat idag : Potatisgratäng , kött , sallad och sås! :)  hans favvo :) hehe

och imorgon är det bandy!!!!!!!!!!

dags att jag skyndar mig! / M

fredag!

skönt med fredag , fast ändå inte . skolan börjar ju på tisdag = / vill ha mera lov!
idag har jag äntligen vart och köpt min efterlängtade skor : )  och nu har jag ganska bråttom ska möta anne & julia på torget om 10 mintuer . Vi ska gå och fika! trevligt trevligt!  ikväll ska jag åka till älskling och sova där , mys! kanske ska bada ikväll , kan vara skänt nu när det är så kallt ute . ; ) 

borde kanske ta på mig och börja knalla bort till torget!

/ M

mitt i maten : )

fy farao vad jag hatar och laga mat med lök i , Gråter ju floder + att det gör ont i ögonen! : )  va bara tvungen att skriva va mig medans jag väntar på att köttfärsen ska bli klar : D hehe

jag är så himla pulka-åk sugen! kan det inte komma massa av snö ? ; )

/ M

Fixat!

kom på att jag har ett arbete som ska vara klart på onsdag, så jag satte mig med det ett tag, tror jag är klar. Har inte lagt ner så mycket energi på detta arbetet, men vi har ju faktiskt lov! så det får duga!

har även diskat och sorterat tvätt, har tvättid klockan 16. målade även om naglarna , så nu ser dom bra ut igen! : ) nu ska jag strax börja med maten, tills mamma kommer från jobbet! ska kolla om E ska äta här eller hemma his sig! blir köttfärsås m makaroner idag, mums för makaroner! : )

/ M

torsdag!

godmorgon!
Idag vaknade jag kvart i elva , var fortfarande trött, men kände inte för att ligga i sängen hela dagen. Så jag åt frukost och sen duschade jag .  Läste också i tidningen att vero moda hade 50% på allt , så jag fick för mig att jag skulle köpa mig byxorna jag tittat på ett tag, men nähädå , inte fanns dom inte .  Så det var bara till och gå hem igen. Men jag har iaf bestämt att jag ska låna pengar av mig själv och köpa dom skorna idag! Lika bra och köpa när man äntligen hittat ett par! : ) så jag ska be E att köra mig till överby sen när han kommer!

blev ingen fika idag, vi ska ta den imorgon istället, passade alla bättre då! Så idag ska jag nog fixa på rummet! det snöar ute idag  , kanske ska locka ut älskling på en promenad senare!?

/ M

festis eller mysis ? !

Är du mysig?

(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag
(x) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
(x) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
(/) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig (ibland)
(x) du är en lugn person
(x) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(x) du tycker om små bebisar

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
() du höjer nästan aldrig rösten
(/) att ligga i soffan under ett täcke är bland det bästa du vet
(x) du har somnat på en lektion

(x)hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej

(x) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
( ) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max


24  fick jag! : ) Tror jag är en riktig mysis! : ) hehe


0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?
20-24 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat


onsdag

idag vakande jag vid halv elva , väckte älskling , så vi kunde äta frukost ihop! : ) Sen gjorde vi oss i ordning , duschade och så . Vid tolv-tiden åkte vi ut till överby! Shoppingsugen utan pengar  =/  så tråkigt . Men fick köpt mig ett linne och sen stod mella om jag skulle köpa mig , en klocka , skor eller ett par svart jeans . och det fick bli en klocka . Vet inte om det var det bästa med ändå! Nästa månad måste jag köpa , skor & jeans.  Jag vet redan vilka skor jag vill ha . : ) så det blir perfekt när lönen kommer! ( bara dom finns kvar )  Vi åt mat på mcdonalds , sen åkte vi till mammas jobb ( även miit ) hehe  . Pratade lite med henne och alla andra , köpte även en ostkaka! Sen körde E mig hem och så åkte han hem till sig. . Garaget för hans del idag! Själv ska jag nog bara ta det lugnt , är trött nu .

Imorgon verkar det som jag ska träffa Anne & Julia , Julia har jag inte träffat sedan vid sluta nian , skandal! Vi som var så tajta förr i tiden . Så det ska bli så trevligt så! : ) bara det blir av nu denna gången. Efter det så ska nog E komma hit , eller om jag ska åka till honom . jaa , de kanske inte vore någon dum ide ? ! : )  haha . vi får se imorgon! = )

/ M

kväll!

dagen har vart väldigt lugn och skön . Lite segt tycker jag faktist! Men imorgon är det vardag igen!  Och snart är lovet slut = / Vill inte tillbaka till skolan . Jag har ett arbete som måste vara klart på onsdag och jag har inte ens börjat och har inte lust för det heller = /  . .   Nu har vi precis gjort i ordning pizza , har gjort en egen idag! ska bli smaskigt . Ska även sätta på en film och ligga och mys till! Blir nog en tidigt kväll idag . : )

Imorgon ska vi nog ut till överby , bara E har mera lust imorgon , han ville inte gå sist . Så vi åkte nästan hem sirekt , köpte bara mat och så!   men det återstår och se imorgon , kanske skickar hem han annars , så jag kan få åka dit själv : ) hehe 
 
ne, nu ska jag sätta in pizzan i ugnen och duka!  Ha en trelvig kväll / Malin

Nytt år!

2008 är här. Känns inget särskilt. : )

Gårdagen tillbringade jag med älskling , jättemysigt! Vi skulle ha vart med kompisar , men det blev ju inte så . Men vi hade jättemysigt , åt gottoch hade anmält trevligt! Vid tolv kollade vi på raketerna! och sen låg vi och pratade ett tag . 

Vaknade halv tolv idag! : ) skönt .  Duschade och så . Spelade en omgång buzz också . Idag blir det en lugn dag , med buzz spelande och kanske film!

Älskar dig , finns ingen bättre <3!

ha en bra dag / Malin

RSS 2.0