bandyvinst!

Kom hem från bandyn , gripen vann med 8-5 :) brabra!  lite små spännande där :P
Nu är jag väldigt trött, ska nog sova alldeles strax , ska bara läsa tidningen först!

imorgon blir det nog en sväng på stan för att uträtta några ärenden, sen invänta kvällen och sen vad den har att bjuda på : ) haha! men det ska bli trevligt!

Godnatt , Kram malin

fradag!

Hejhej!
nu har jag precis ätit middag, har jobabt hela dagen lång ,känner mig rätt så trötter.  Men dagen har gått ganska så snabbt ändå! : ) Idag blir det bandy vis sju , sen hem och äta godis & SOVA : )
egentligen skulle ju E komma hit, men eftersom han inte är så intreserad av bandy och ska åka hem tidigt imorgon för att hjälpa sin far , så sa vi att han lika väl kunde stanna hemma . Så ses vi imorgon & söndag ( tror jag ) . ska nämligen på bandy då med, men funderar på om vi ska gå på bio på kvällen. Imorgon blir det som sagt party & bowling, folket kommer hit innan . vet fakstkt inte vilka :P hehe

nu ska jag hjälpa mamma efter maten , ha en bra kväll , kram

sängen

har precis krypit ner i min säng , och ligger och kikar på internet och efterlyst! ska nog snart sova , ska ju som sagt jobba imorgon , 8.30-15.
Sussa & minna kom vid tre . då satt jag och älskling och gjorde läxan, sen åkte han hem! då matade vi minna, hon fick biff stroganoff. Vid fem kom mattias , då åt vi mat . lasange & sallad.  Sen var minna grinig en stund , sen somnade hon , och vaknade igen efter 45 minuter . då ville hon ha mat ! ; ) dom åkte väl hem vid halv-sju tiden.
resten av kvällen har jag suttit vid datorn, tagit det lugnt alltså.
nu ska jag snart sova , Godnatt , Kram malin


12.48

hej igen :P
Nu ska jag alldeles strax börja tvätta, blir inte så många maskiner idag , skönt de! Har hunnit duscha nu också , så nu är jag fräsch! : ) hehe
I eftermiddag /kväll kommer mattias, sussa & minna. blir väl fika och bus med minna antar jag! :D
jo, älskling har vart här och så gjorde vi några uppgifter på lunchen, men han kommer tillbka när han slutat senare, och gör klart dom! dukig kille, man får göra som man gör med en 6-åring med honom!! Peppa honom och så! : )

man blir så mycket gladare när solen är framme , och himlen nästan är helt blå : ) längtar efter sommaren. 

Vad gör alla idag ?!
Kramkram

Torsdag

Godmorgon!
1 lektion som vanligt på torsdagar. börjar inte förens 10, men ändå har jag vart uppe sen 7 , älskling skulle till skolan, och eftersom vi sov hos honom, så fick jag pallra mig upp och åka med! även fast jag har vart uppe länge har jag inte gjort mig i ordning , tänker inte göra det heller. duschar och så efter skolan. : ) lite lat idag!
EFter skolan ska jag hem , tvättid klockan 13. och så hr jag lovet älskling att hjälpa han med naturkunskap? :O och jag som hatar det , satt ungefär i 2 timmar igår, men shit vad mycket läxa dom hade fått . så den ska vi göra klart senare : )
Idag börjar min "helg" , eftersom jag är "sjuk" imorgon! :P  på lördag blir det nog lite party , blir säkert bra! : )  imorogn och på söndag blir det bandy för min del! : ) trevligttrevligt! :) hehe.

Ha en bra dag! Kram

Onsdag

Godmorgon!
tråkiga lektioner hela fm nu, filmkunskap. usch. har inte gjort filmanalysen tills idag heller.  slutar halv 4 idag, men hoppas annika släpper oss tidigare:P Efter skolan ska jag hem till älskling, ska vara dör idag för omväxlingsskulle :) skulle komma någon gubbe från banverket och då ville han vara hemma!
Igår somnade jag direkt jag la mig, var verkligen HUR trött som helst!

sammanlagt har jag 5 lektioner kvar denna veckan, på fredag blir det ju jobb istället: ) sen är det helg! verkar som vi ska ut på lördag iaf . på fredag är det ju bandy! den får inte missas : D hehe

nu ska jag börjamot skolan, har nämligen inget skolkort denna veckan, älskling har det själv! så då får jag gå i detta underbara vädret :) ( pisseregn) bedöm själva hur kul det är! :)
Ha en bra dag, M


fullspäckad dag!

Hejhej!
hela denna dagen har varit helt fullspäckad och tur var det att våran idrott var inställd , för annars vet jag inte hur vi skulle hunnit med allt. skola, vårdcentralen , överby, stan, handla mat , besöka apu-plats. Är skittrött nu.
Men fick med mig lite skojsigt hem , bland annat en vår-sommar jacka, mp3 spelare,-ingen super duper grej ,men det är ändå ljud i den. strumpbyxor, trosor och en drinkbok :P tror det var allt, : ) Kollade efter tygskor också , för det står på önskelistan just nu :P antingen svarta eller vita : )

apu-platsen verkar bra, lite annorlunda än dom förra.
På fredag ska jag vara "sjuk" , ska nämligen jobba! :) haha . Och mamma tyckte det var ok!! hoppas inte jag blir sjuk, khar ont i halsen nu. så jag ska lägga mig och sova nu!
har förresten glömt göra en filmanalys tills imorgon. den har verkligen varit som bortblåst :P
Godnattt , Kram

trött

hejhej
sitter i datasalen nu och har "bensträckare". suck vad trött jag är. och jag slutar om ett tag. . dagen har varit frukansvärt tråkig. 
Är sjukt sugen på fruktsallad , så jag och äl´skling ska nog gå till jätten och köpa frukt efter skolan! :) kvällen blir nog lugn , ska nog kolla på film och mysa! : )

Ha en bra dag , nu har solen försvunnit här i trollhättan =( tråkigt . Kram

måndag

godmorgon!
måndagar är dom värsta dagarna. hatar dom.  Sitter här och äter gröt och orkar verkligen inte göra mig i ordning.. men måste ta mig en dusch och så nu.  igår kunde jag inte somna , släckte ändå vid tio-tiden.  Har varit så dom senaste dagarna, det går inte och somna, även fast jag är skittrött... knepigt .
Idag är det skolan som gäller hela dagen . ( suck) efter skolan kommer E hit . Har ingen aning om vad vi sak göra, antar att det inte blir nåt!!! hehe

Åg, idag är det ju den 25:e , pengarpengar.  nu blev allt lite lättare när man tänker på de! det värsta är att dom försvinner VÄLDIGT fort . . hm ,någon som har något tips ? hur man behåller penagarna ? :P

Ha en bra dag , kram malin

söndagkväll

kom nyss hem ifrån mattias, sussa och minna. Mattias kom och hämtade mig vid tre-tiden. Då skulle han till donken och äta , han tyckte jag också skulle äta , men jag tog bara en glass:) sen hem till dom, tog det bara lugnt hela dagen , vid fem, tog jag och sussa oss en promenad, så  minna fick sova lite . va nog ute i en timma! I det ruggiga vädret :P  Sen åt vi taco och såg på skärgårdsdoktorn! Minna var lite grinig så vi badade henne , och gud vad hon sprattlade och hade sig :) efter det körde mattias hem mig : )
Nu ska jag ta det lugnt en stund, sen ska jag försöka sova , är ju skola imorgon hela dagen , tråkigt! men det är ju "bara" 2 veckor kvar till apu : D hehe

ne, nu ska jag kolla klart på I en annan del av köping : )
Godnatt allihopa, kram

söndag 24/1

dvs en dag innan lön :)
Godmorgon förresten!
vaknade halv elva idag, skönt att få sova lite längre idag, sista dagen på helgen och allt! Har tagit det lugnt hela fm, rengjort winston låda ordentligt. och sen la jag en ansiktsmask och la inpackning i håret. tog bort det slitna naglacket på både tårna och naglarna :P sen tog jag mig en lång och härlig dusch. 
Älskling åkte hem vid tolv-tiden. skulle hem och greja i garaget : D hehe!

Igår spelade vi som sagt bingo och såklart vann vi ingenting. aja , Hade ju något att göra i 2 timmar : D hehe Sen var det melodifestivalen , vilken skit.  orkar inte skriva mera om det. La oss tidigt igår , jag var så nyfiken på snark-klämman! jag tror faktiskt den funkar , men den ramlar ur, fick väcka honom 3 gånger för att sätta i den igen! Ska köpa någon tejp , hon på apoteket sa att man kan behöva det. : )

idag ska jag nog åka upp till susanne och vara där ett tag. har inget annat för mig! : P
Ha en bra dag , Malin

lördag

Hejhej!
Lovet är nu slut och det känns väldigt tråkigt . Men ifs är det bara 4 veckor kvar till påsklovet!
Har iaf inte haft ork till att blogga , igår jobbade jag 8.30-15. var helt slut , eftersom jag inte kunde somna på torsdagen : /  Så igår var det bara vila som gällde , älskling var också jättetrött eftersom han jobbat hela veckan. Åkte och köpte massa onyttigheter! gjorde hemma-pizza (kebab) på kvällen och åt godis! somnade tidigt iaf! Vid två-tiden vaknade jag av att älskling snarkade som bara den. så jag gick och la mig på soffan. vaknade vid halv.tio tiden idag , tog det lugnt på morran , duschade och lite så.
Sen gick jag och älskling till apoteket och köpte en klämma som man har i näsan , så man inte snarkar!  hoppas hoppas att det funkar!!! vore så jävla skönt och slippa dessa snarkljud!!!!!!

Ikväll blir det lugna gatan, jag och E ska faktiskt spela bingo! för en gångs skull, känner att vi vill ha en vilo-dag , sen blir det nog melodifestivalen! och så ska vi äta taco , mums! och massa annat onyttigheter ;)

älskling är och tränar! jag tjatade på honom :P han tyckte jag också skulle följa med , men jag känner inte att jag passar på ett gym ; )  Aja ,hoppas han kommer snart! ha en bra dag , Kram

jobb på G!

dom ringde precis och frågade om jag kunde jobba imorgon. Visst! dom ville helst att jag skulle jobba kvällen, med eftersom vi kanske ska ut på kvällen, så passade det inte så bra : O men hon ringde direkt igen och sa att det gick bra på fm också.  8.30-15. : ) blir bra med lite extra pengar lagom till fjällen!

Nu är det snart bara 1 timma kvar! Sitter här och lyssnar på lars winnerbäck, tänkte att tiden skulle gå fortare då:) hehe, hoppas hoppas!
Ha en trevlig kväll , Kram

torsdag

Hejhej!
Vaknade halv elva idag, skönt att sova lite längre:) åt frukost och loggade runt lite på datorn! sen ville mamma att jag skulle följa med till biblioteket , så jag slängde på mig mjukisbyxor och gick med! Nu har jag precis gjort snickerskakor , ( bild kommer) . så det blir nog en fika här om en stund.
Vid fem kommer susanne och hämta mig , hon ska köra mig till massören! :) kanske följer med hem till dom eller nåt efter! : )
Idag måste vi även klippa klorna på winston! : P ingen lätt match de inte : )

Nu ska jag ta mig en dusch och fixa lite :) ha en bra dag , Malin

Ps, Till anonym : kan du inte skriva va ddu tycker JAG ska skriva om i MIN blogg ? eftersom det är så ointresant ? ? :O Åh , gud, jag blir så irriterad av och tänka på dig!! 

ARG!

åh, fick en kommentar av en anonym läsare, att jag har den sämsta bloggen . men va fan, läs den inte då!! : ) vad är probelen ? Och så inte stå för vem du är!!! Åh, idiot! jag skirver väl om det jag själv vill ,det är MIN blogg inte  DIN!!!!!  jaja , nog om de!

dagen blev inte riktig om jag planerat, men det blev bra! hann bara dammsuga , sen skulle mormor & morfar ut till mina kusiner och moster, så jag hängde på! Åt lunch och lite så där , sen spelade vi spel : P Mys! Blev även en fika också , snickerskakor , mums! ska göra dom antingen idag eller imorgon! Sen tog vi en LÅNG promenad, verkligen jätteskönt! Efter den åkte vi hem. Nu har jag precis ätit med älskling och han och viktor har åkt och tränat.
Antingen ska jag åka med dom hem sen, eller så stannar jag här, kan inte bestämma mig: P blir lite komplicerat imorgon, men antingen tar jag bussen vis sev-tiden på morran hem, eller så skulle viktor köra mig , Aja , det blir säkert bra, måste bara bestämma om jag ska med eller inte ; ) hehe

Nu ska jag kolla vidare och läsa bloggar , : ) Ha en trevlig kväll , Kram

Onsdag!

godmorgon!
vaknade vid tio idag igen :P¨Har inte hunnit göra så mycket, har tagit det lugnt. Har tänkt dammsuga och sen gå ut på en promenad , efter den tänkte jag försöka köra ett pass på pilatesbollen : ) får se hur det går! ;) Resten av dagen blir nog lugn, älskling kommer efter jobbet, men tror han ska träna efter jobbet! jaja.

nu ska jag sätta fart! :) skriver mera sen! Kram


fika m.m

nu har dagen runnit iväg . Har tvättat ich haft mig , sen kom mamma hem , då åt vi middag, sen ringde vi min moster. Kollade om hon skulle med ut på promenad, eftersom hon ändå var här i huset, hos sin svärmor! :P Så jag, mamma , moster och eva-britt , gick ut . men det blev ingen direkt promenad.  gick och kollade i skyltfönster ist : ) Sen köpte vi fika och gick hem till oss : ) Mysigt! visade lite kort på minna också , så söt hon är!
Nu sitter jag här i mitt nattlinne , hör och häpna =) men det är skönt! och så nybäddad säng , åh, längtar tills jag får sova ; )  blir nog tidigt idag!

Har kommit på min nya frisyr , hoppas den blir fin! och så ska jag fylla i mina slingor! ; P hehe!! längtar tills min kära moster har tid! såg exakt den frisyr jag vill ha när vi var ute, så nu vet hon också vilken det är = ) brabra!

imorgon har jag ingen aning vad jag ska hitta på! Blir nog lugna fisken. ( imorgon igen)  är lite små rastlös nu. : )
Ha en bra kväll , Malin


Massa tvätt

kom lite sent till tvättstugan, eftersom mormor ringde och frågade om jag ville följa med till obs ( coop) , tänkte det lunde vara bra och komma ut litegranna . så vi kom hem nu kvart över ett , så jag skyndade mig ner och la i två STORA maskiner med lakan. fick inte plats med allt. och nu har jag sorterat dom vanliga kläderna, och märkte att det var väldigt mycket tvätt , vet faktiskt inte om  allt hinns med innan 16 , men jag ska försöka : P Är så skönt när det är tvättat och klart!

Ringde precis till min apu-plats, men dom svarade inte ,ska försöka om ett tag igen , känns lite dumt att be om ledigt det första man gör , men jag måste ju få ett besked. hoppas hoppas : ) annars får fakiskt min lärare ordna det till mig , ( tycker jag ) , man måste ju kunnna vara ledig!

nu måste jag få ordning på tvätten =) badrummet är fullt av kläder m.m
skriver mera sen! / M

godmorgon!

tisdag idag!
Vaknade för ungefär 1 timma sen. har ätit och sorterat tvätten nu. och nu funderar jag på om jag ska ringa min apu-plats, ska inte ut förens V 11 , men måste kolla med dom om det är ok om jag är ledig V 14 och jobbar  igen dom dagarna på lovet V 13 , känns lite tråkigt och behöva jobba på påsklovet, men så får det bli om jag ska kunna åka med till fjällen! har aldrig vart i fjällen på rikitgt, var där när jag var liten , men de minns jag inte. Och så har jag åkt i ulricehamn några gånger , så vi får se hur det går! : ) hoppas E står ut med mig :D

Igår såg vi på The holiday, tycker verkligen om den filmen! Så vi låg och myste och såg på film hela kvällen! ; ) La oss tidigt eftersom älskling ska upp klockan 5. usch , va tidigt.

Idag är vädret inte lika fint , får se om jag tar mig en promenad idag ; ) lovade ju mig själv igår att göra de ; P hehe

borde ta mig i kragen och ringa nu , åh , jag hatar och ringa . blir alltid så nervös. Hoppas det löser sig iaf , och att jag inte behöver jobba som en idiot!!! haha

jag skriver mera senare , Malin

så rolig var jag ;P

han kom hit , vi sa hej och pussades , han sa hej till winston, sen la han sig i soffan , vi pratade om det ena och det andra :P sen tyckte jag att han skulle duscha , så vi sen kan sätta på en film eller något . men då skulle han VILA!!!  och vips så sov han! :P shit , han somnade inom 2 minuter , jag lovar! Hörde bara hur han började andas som han gör när han sover ; ) hehe!
Så nu har jag lika tråkigt igen. funderar på att gå till mataffären och köpa ostbågar! ; ) onyttigt jag vet! borde ha gått en promenad idag istället , men IMORGON ska jag gå ut!!!!

Ni får ha en trevlig kväll , jag skriver mera imorgon. hörs då , Kram Malin

winston & öronproppar!

winston bor ju mera här. och han är verkligen kär i mina öronproppar , har ju öronproppar på natten:P och varje dag är dom borta från mitt sängbord. i morse hade jag cirka 5 stycken i en lite ask , och nu är allihopa borta!!! 1 ligger på mammas säng , resten har jag inte en aning om vart dom är. Bara han inte äter upp dom : / : O hur roliga kan öronproppar vara och leka med ? :P hehe .

Nu har jag målat naglarna, behövdes verkligen göras efter en hel helg på jobbet  =) haha.
har lite långtråkigt och väntar på att älskling ska komma hit. saknar honom! men han kommer nog om 1 timma! : ) då kan jag få krama honom, brukar inte ha sån här längtan ioch med att vi ses så ofta, men idag längtar jag jättemycket efter honom ; )  Ska bli skönt att ses idag!

kanske borde diska innan han kommer ; ) vi hörs , kram

måndag

Hej!
Va skönt det är med lov! Vaknade halv tio idag , då åt jag och mamma frukost. sen började jag städa toaletten , verkligen behövligt! :P och mamma städade lite i resten av lägenheten. Efter toaletten var klar så duschade jag. sen åkte vi och handlade lite mat . Köpte även lite fika som vi åt upp när vi kom hem : ) Nu håller mamma på med maten , sen ska hon åka och jobba , E kommer hit efter jobbet , han jobbar detta lovet också , både bra & dåligt.
har inga mera planer för dagen , borde kanske gå ut i det fina vädret :P Känns ju verkligen som vår : )

Nu ska jag gå och göra salladen till maten , blir lasange och sallad : P Mums!
Ha en bra dag ,, Malin


wallander

håller på och kika på wallander på 4:an. just nu är det  nyheter.  och ärligt vet jag inte om jag orkar se hela filmen, känns som jag behöver sömn! ; )
imorgon tror jag att jag ska städa lite här hemma och bara ta det lugnt! ; ) Har faktiskt inget planerat på hela lovet ; ) kommer nog inte göra något speciellt heller!

blir nog att jag somnar till filmen! hehe. ska försöka hålla mig vaken , men det är inte lätt när man ligger nerbäddad i sin säng ;P hehe
Godnatt allihopa , / Malin

söndag

Heej!
I fredags var vi som jag skrivit tidigare på kalas , hos min bror! Var hemma tidigt eftersom jag började 8.30 på lördagen.  och den dagen gick fort tycker jag! : ) skönt de! På kvällen var det meningen att vi skulle bowla och lite så , menn när vi skulle boka var det fullt . hm, eller det fanns klockan 23 ,  och jag började ju 10 idag , tyckte det var lite sent och dra ut då . Så viktor kom hit , så jag , älskling och viktor och mamma satt och spelade kort :P hehe. Men det vare trevligt! Idag har jag ju som sagt jobbat 10-18 , gick väl ganska fort tycker jag ; ) Efter jag slutat åkte vi direkt för att kolla på bandyn , vi såg ju bara 2:a halvlek eftersom matchen började klockan 17. Och gripen vann ; ) 7-2 blev det mot hammarby :P hehe ! så himla gött . men jag tycker synd om den spelaren i hammarby som fick åka iväg i ambulans . : /  hoppas allt går bra med honom!

Kanske kommer få en ny design , http://jyees89.blogg.se/  verkar vara en hejare på bloggdesign :P hehe .


ikväll blir det lugnt , godis och mys med mamma. ska försöka så jag inte blir sjuk på rikitgt : )
Ha en bra kväll , Kram!

Lov!

nu har vi lov , iaf från skolan! och jag har inte ens varit i skolan idag:P hade ont i magen i morse och var inte sugen på att gå till skolan ; ) Eftersom jag och älskling bestämde oss för att göra en ställning till winston igår , så gjorde vi klart den i morses: P DEN BLEV GRYM! : ) ( bild kommer snart! ) det var det vi gjorde på våran alla hjärtans dag, men det var mysigt! åkte ifs runt i 3 timmar för att köpa grejer :P hehe , jag , emil och viktor : ) Sen började vi vid sju , och gick och la oss tolv : )
Igår vi jag en present av E , fast vi sagt att vi inte skulle köpa något till varandra , jag fick en B-h , jättesöt , han kollat på den innan :P  han skulle köpt trosorna också , (sa han ) men dom var slut i min storlek ;) hihi
Så nu har jag varit och köpt en present till honom, En deo , eftersom han klagar på att hans är typ slut  :D hihi , jag har lagt den undet täcket , så han får bli lite överrasskad när han får den ikväll , när han ska sova :)

ikväll ska vi iväg på kalas, eller vi ska typ åka om 45 minuter, Min bror fyller år imorgon : ) hela 27 år blir han! så det blir att vara med släkten ikväll. ( och älskling ) men just nu är han och TRÄNAR , han har tyo inte gjort det på 3 år :P hopppas bara det håller i sig! Så vi får väl hoppas han dyker upp här snart , för dom skulle basta efteråt :)

jaja ,imorgon blir det jobb 8.30 : / hm, segt . och på söndag med. jaja , ser fram emot lönen ( som alltid) men den tar slut så FORT : P

Nu ska jag kolla vidare , Ha en bra dag kväll : ) Kram

 Snygg va ? = )

Jag & älskling



ska tillbringa hela dagen med E efter skolan ; )  underbart , (som vanligt )

alla hjärtans dag!

Godmorgon!
sovmorgon idag , skönt ,jag börjar nu 10 : P en lektion idag bara , sen ska jag ha utvecklingsamtal :S  Efter det blir att vara med älskling hela dagen ; ) ska äta lite mat här innan vi åker till honom, mamma vill äta thaimati idag! Så gullig hon är! Ont i magen idag med, har tagit tabletter och så försöker jag vara postiviv idag! : P Ska faktiskt GÅ till skolan idag , eftersom solen är framme , jättefint väder idag , tror dock att det är ganska kallt! men det gör ingenting, bara det inte regnar! : )

nej, nu måste jag gå , ha en jättebra dag! : ) Kram MalinC

rastlös

känner mig otroligt rastlös och har tråkigt! har precis kollat på jeapordy , men det är så tråkigt och inte ha någon att prata med :P  nu ska jag kolla på roomservice : ) dom är så roliga! sen vet jag inte vad jag ska göra , kanske sova=)
Skriver nog mera imorgon! Godnattt , / Malin

ont.

Hej!
min mage värker och det är nog därför jag inte va på humör i morse. kom lite som en chock just idag :P haha. Så jag åkte hem på lunchen och tog tabletter för att orka med eftermiddagen. då hade vi besök av en tjej med CP-skada. intresant faktiskt! På filmkunskapen kollade vi på gökboet , ska även göra en analys av den filmen , suck. Pratade även med läraren om ledighet på apu:n , och det verkar inte vara några probelm , men jag måste ta igen dagarna på påsklovet : P men det blir säkert bra! ska ringa och prata med dom nästa vecka någon dag! : ) Då blir det nog en skidresa iaf! ska bli mysigt att vara i fjällen med älskling : )


nu ska jag ligga i soffan hela kvällen, är ensam hemma, ingen älskling här idag heller : / men imorgon ska vi träffas och ju alla hjärtans dag och allt :P men vi ska inte ge varandra presenter utan bara njuta av varandra ; ) hihi. tror vi ska vara hemma hos honom!

ha en mysig kväll , Kram

onsdag

godmorgon!
ingen alls lust att gå till skolan idag. är trött och har ont i huvudet. men kan inte missa filmkunskapen och så måste jag prata med annika ; ) och så söka ledigt :P hoppas jag får ledigt! hehe
Dagen kommer nog bli väldigt lång och tråkig. känner att jag inte är det minsta postiv! negativa-malin har vaknat =D haha Får väl tänka lite postivit , snart är det fredag och dvs LOV : ) men jag ska jobba hela helgen , så på söndag klockan 18 börjar mitt lov ;) då ska jag sova!

nu väntar jag på bussen, tänker inte gå idag! usch nej . jag tror jag är på dåligt humör :P hoppas huvudvärken släpper snart !
ni får ha en bra dag ,hoppas ni är gladare än mig ; P / Sura - malin ; )

dagen

har varit rätt seg tycker jag. hade ifs bara 1 lektion, idrott. Det var sofia som höll i den, gjorde lite olika grejer.  ; ) sen gick jag hem , åt middag , efter maten gick jag till biblioteket och handlade sen lite på matmor , mamma är förkyld, så hpn ville inte gå ut idag. sen pluggade jag , rikitgt segt.  gjorde klart allting! : P Och svenska är tydligen uppskjuten tills efter lovet ; ) skönt de. 
nu ikväll blir det nog  bara lugnt. ska kika på tv och slappa , ska nog sova tidigt idag ; )  

imorgon går jag i skolan hela dagen , blir nog en låång dag. Efter skolan funderar jag på om jag ska ta mig ett träningspass. på min pilatesboll , som jag fick hem förra veckan.  borde kanske ta en snabb-promenad innan , så man är varm. jaja , får se hur det blir med den saken.

nu ska jag bege mig till tv , hehe! Ha en bra kväll , Kram

Tisdag

klockan ringde 7.15 , då  väckte jag älskling som började tidigt. Jag fortsatte sova, vaknade bara när han sa hejdå :P  Vaknade igen kvart i tio , då gick jag upp , så jag inte skulle behöva stressa! börjar 12.30 med idrott. nu har jag precis duschat och gjort mig lite i iordning. Ska hitta på något som jag kan äta nu innan jag ska gå till skolan , har bara idrott idag! :P så jag slutar redan 14 : )
Idag blir till att plugga, har några uppgifter som måste bli klara. Alla är tråkiga dessutom :S jaja , resten av dagen blir nog lugn. ; )

Verkar som jag antagligen ska åka skidor :P vecka 14 tror jag det var ; ) med älsklings familj! Hoppas bara jag får ledigt från skolan , är mitt i Apu:n : / hmm, men jag kanske kan få jobba på lovet , om jag måste ta igen de!: ) jaja , måste prata med läraren imorgon! vore skönt att komma iväg en vecka !!!!!

ha en bra dag , i detta gråa väder! :) / Malin

ny vecka

åter igen måndag. och nu är det 4 dagar till lov :D låter inte helt fel! Dagen har väl vart sådär , är frukansvärt trött och har lite huvudvärk , men vi fick sluta tidigare , så det var bra! fick ifs en uppgift , men jag tror inte den är så svår :P Men jag har några andra uppgifter som jag måste göra, svenska tills fredag och Msk till torsdag och den är svår!!!! Idag blir det nog en lugn dag . E kommer hit när han slutat. han har dessutom lagt ut sin bil till salu : ( hoppas han köper sig en ny! kan inte tänka mig något annat!  http://www.blocket.se/vi/15143182.htm?ca=16_s , här är hans bil :) han lilla ögonsten som han kallar den :D

nu tänkte jag fixa mina naglar innan han kommer, han hatar den lukten :P haha.
förresten så är det Alla hjärtans dag på torsdag, tror inte vi ska köpa något till varandra , eftersom vi båda har dåligt med pengar och att vi tycker det är lite överskattat. men vi ska iaf vara med varandra och mysa! kanske gör något men inget större!

ha en bra dag , malin

helgen!

fredagen blev som sagt inte en hemmakväll , utan en kväll nere på bowling-hallen! Bowlingen gick väl inget vidare, men vann iaf över E : ) hehe. Efter bowlingen var vi kvar där till närmare elva, drack den nya cidern , smak av melon & mint! jätttegod! Sen började vi gå mot stan och vid bion skiljdes vi och gick jag och älskling våran egna väg hem! Väl hemma skulle vi sova, men det tog en stund,  pga , älskling :P  Inga mera kommentarer om de :P

lördag: vaknade konstigt nog klockan nio :O av mig själv. Så så gjorde jag frukost , stekta ägg till E och kokta till mig : P Vid kvart över tio kom minna, låg och myste i sängen en stund , sen duschade jag . Kollade även på karlsson på taket!  Sen vid kvart över tolv gick vi ut , minna hade redan somnat då . Gick och lämnade tillbaka filmen. Sen gick vi upp till bandyn, den började 13.15.  Minna sov nästan hela tiden , vaknade när vi kom dit, men somnade nästan med en gång igen . Matchen slutade 6-2 till sandviken, hade räknat med förlust, så jag tycker faktiskt resultatet var bra! var ju som sagt sandviken dom mötte!: P  Minna sov fortfarande, men vaknade när vi åkte hissen upp. : )  Då ville hon ha mat , sen lekte vi lite, sen ville hon sova igen :D  så då sov hon i 50 minuter och jag i 30 ;  )  Igår var jag hur trött som helst.  : P
Kollade på meldifstivalen och åt pizza , Det var rätt att Amy gick vidare, men krister sjögren, fy fan vilket dåkig låt!!! haha. Sen var det meningen att vi skulle titta på grabben i graven bredvid , men jag såg bara fram till nyheterna, sen somnade jag . hade så ont i magen, var nog väldigt väldigt trött . då kan jag få de :P

Och idag är det redan söndag tycker helgerna bara springer iväg.  Har hunnit fixa lite här hemma nu. ska tvätta klockan 13 , känns som jag gör det jämt , åtminstonde själv :)  Ska jobba klockan 17 , egentligen är det min lediga helg, men det var ane som ville byta . så jag var snäll och gjorde de. kommer vara skönt , får jag blir ledig ganska länge efter nästa helg, för den helgen är inget rolig. jobbar Fm på lördag och 10-18 på söndag , värsta tiden. så himla tråkig.

Ne, nu ska jag nog ta mig en dusch , måste plugga lite idag också , tråkigt!!  ha en trevlig dag . / malin

ändrade planer

blir nog ingen lets dance idag, ska bowla med emils föräldrar! :) börjar bli rätt vanligt för våran del nuförtiden! men det är skitskoj :P hoppas det går lika bra idag! Men det blir nog en hyfsat lugn kväll , Minna kommer ju som sagt klockan 10 till morgonen : )
Nu ska vi strax äta taco som vi lagat. ska bli mumsigt!
Ha en trevlig kväll (igen)
Malin och en tokig EMIL : P

Film & mys!

slutade halv tol som sagt , så efter det åkte jag och älskling till sylte och köpte godis! Släppte av mamma på jobbet samtidigt , eftersom morfar lånat hennes bil idag. Hyrde även Härmed förklarar jag er Chuck och Larry på vägen, så den har vi kollat på nu precis! känns som denna dagen är väldigt lång. klockan är som sagt bara halv sex : O vad ska man göra resten av dagen , är förstås skittrött , så det blir nog soffan, Ev något spel med älskling:) ska laga taco och sen kolla på Lets dance. hopppas det är bra idag!

nu ska jag underhålla E ,  ha en bra kväll , / Malin


Fredag!

Godmorgon!
Fredag idag , underbart! En lektion idag också , känns skönt , men ändå frukansvärt onödigt. Slutar halv tolv , vet inte vad jag ska hitta på , älskling kommer hit när han slutat, Kanske slutar tidigt han med:) ska iaf köpa godis idag! funderar på att hyra en fim och kolla på innan lets dance, eller efter. Finns det någon bra ute nu ? : ) Blir mys kväll idag , taco , älskling och godis och så tv : P

Imorgon kommer minna vid tio-tiden! blir nog att hon är här hela dagen!

nu ska jag göra klart det sista och sen åka till skolan. Ha en bra dag! Kram

kväll

nu börjar klockan nära sig 22, ska nog sova snart! Har vart en lång dag.
vi 15 gick vi hem till mina släktingar , fikade, fick semla och kakor. va där i ca 2 timmar, åkte ut till överby efter de. köpte nya gardiner , svart & vita ; ) blev faktiskt bra! blir lite mörkare här i rummet nu till våren! ; ) handlade lite mat innan vi åkte hem . har satt upp gardinerna nu ikväll och kollat jeopardy och du är vad du äter.
Imorgon har jag en lektion , samhällskunskap : / sen är det HELG!!! skönt!

Nu ska jag sova, godnatt allihopa , kram / Malin

Plugg

japp , har nu suttit här med mina böcker , sedan jag kom hem klockan 12 , 50 minuter alltså :P Har hunnit göra som flesta uppgifterna , var mest massa små uppgifter. Så nu har jag bara en uppgift i msk kvar , rätt stor , men den ska vara inne på torsdag, så jag har ju faktikst en del tid på den! Och så ett arbete i svenska, som ska vara inne nästa fredag , handlar om kvinnligt & mannligt språk. Måste kolla på ett avsnitt av värsta språket som jag lånat av läraren , funderar på om jag ska göra det idag eller någon annan dag : P

Klockan 15 ska vi fika hos ett par släktingar , dom är typ 80 år : )  Efter det ska jag få med mamma till jätten, ska köpa taco-grejer tills imorgon!

Nu ska jag fortsätta med mitt arbete om rasism , tråkigt!
Hoppas ni har det roligare än mig :) hörs senare , Kram

Godmorgon!

torsdag idag , och dvs 1 lektion , börjar 10. Nu har jag precis duschat! ska göra mig klar och sen ta bussen till skolan. Efter skolan har jag litegranna att göra . Måste plugga idag , ska ev hälsa på några släktingar , och igår nämde mamma något om städning ? : O jaja . hinner nog med alltihopa eftersom jag slutar redan halv 12 .

Igår var jag med i tävlingen som Kenza har på sin blogg , http://kenzaas.blogg.se/ , kanske vinner jag den klockan :) antar att det är en del som är med och tävlar!

Gick även och kollade på bandyn , gick dock i andra halvlek , eftersom vi kollade på film , tredje vågen , och att vi inte kände för att lägga ut pengar igår .  Har ju som sagt lite dåligt ställt just nu : P Men på lördag , blir det till att se hela matchen : )

Nu får jag skynda mig lite , ha en bra dag! / malin

onsdag!

Hejhej!
Igår somnade jag innan tio , tror jag!  Skönt att fått sova massa timmar, men ´just nu kännet jag mig skittrött, ska se på en film på hebe teatern klockan 13 , skulle inte vart fel att sova lite i stället, och redan haft filmkunskap i 3 timmar , så tråkigt, kollade på en dokumentär i 1½ timme. Segt! nu har vi precis varit och ätit lunch . Hoppas att filmen inte är så lång, slutar nämligen efter den ; P Resten av dagen kommer bli lugn , älskling kommer till mig idag! blir nog film och jag känner oss rätt! ; ) ,
Jag har bara 2 lektioner kvar denna veckan, En imorgon och En på fredag! skönt , på fredag blir det hemmakväll med E  , ska äta taco och kolla film eller tv! : P  på lördag ska jag och E vara barnvakt till minna , blir nog hela dagen, eftersom sussa ska till göteborg!  Ska gå på bandy , hennes första bandymatch : ) blir nog en hel del bus den dagen. lördagkväll har vi inget planerat för , hoppas det dyker upp något kul , men jag har lite dåligt ställt just nu :O varför ska jag alltid göra slut på mina pengar? = / jaja .

väldigt vad mycket jag skrev! : ) nu ska jag nog spela lite spel och läsa bloggar tills bussen intill stan går! : P Ha en bra dag , / malin


ingen kvällmat idag!

suttit här och degar ett bra tag nu, ätit två skålar med ostbågar också. Shit, det är inte bra. måste få ett slut , ätit massa ostbågar sedan lördags. Plus att vi fikat på semlekrans nu ikväll också , det lovar inte gott för framtiden. det har gjort att jag inte är hungrig , brukar alltid äta kvällsmat , men inte idag . och nu ska jag nog sova! Är verkligen hur trött  som helst .  Och imorgon- bitti ska jag ha 3 timmars filmkunskap. fy farao. jag pallar inte med den kursen, men jag måste stå ut tills sommaren! Har faktiskt bara vart där en gång , egentligen två , men då var inte läraren där , så det var inte mitt fel då... Jaja , nu ska jag inte tänka mera på morgondagen! Nu ska jag ringa E och sen sova! : ) Godnatt , Kramhej

Tisdag

Jahopp , tisdag idag och 3 skoldagar kvar till helg! dagen har väl vart bra. USFH hela fm , redovisning m .m , Sen lunch , åt lite mat , äckligt. Och en semla! Är ju fettisdagen idag! badade efter lunch , och var väl klar och gick hem vid två-tiden.  grejade lite här hemma och nu väntar jag på maten , sussa ska komma och äta också . ska äta semla tillsammans, mattias kommer framåt halv -sjutiden, skulle träna efter jobbet.  så fikan blir lite senare : ) Annars har jag några uppgifter jag måste göra, men är sjukt trött , så tror jag hoppar de , funderar på och ta en "pluggdag " på torsdag! : P hehe . Ha en bra dag, skriver kanske mera ikväll , Kramhej

 

kärlek!

idag har jag och älskling varit tillsammans i 39 månader , helt otroligt . vi är inne på vårt  4:e år tillsammans. och det är helt underbart! Finns ingen bätttre än du! Älskar dig <3



ps, inte så snygg bild, men jag sitter i skolan! och vet inte om jag bloggar mera idag! hihi , kram : )

måndag

måndagmorgon , usch! vill bara ha helg . måndagar är hur tråkiga som helst , trista lektioner hela dagen!!!!! efter skolan ska jag iaf en snabbis till stan och kolla på en tunika , tror jag det var! Tyckte den såg snygg ut!  Älskling kommer hit idag efter skolan också , mys : ) blir nog en lugn kväll idag . känner mig redan trött och veckan har inte ens börjat. . .  jaja .  nu måste jag skynda mig! ha en bra dag! / malin


bandy-vm

står 4-1 till ryssland mot svergie i vm-finalen. hoppas dom vinner  nu i andra halvlek! Hinner dock inte se hela andra halvlek eftersom jag börjar jobba nu klockan 17.  Har precis ätit middag, lax, potatis , sås och morötter ; ) mumsigt!   kanske skriver något ikväll när jag kommer hem , om jag inte lägger mig direkt . är ju som sagt skola imorgon = / måndagar är så himla SEGA!! usch. men snart är det fredag och helg igen!  Ska bada med skolan på tisdag också , borde simma några längder och inte bara bubbla bubbel! : D
Ha en trevlig kväll , Kram malin

3/2

söndag idag, dvs att helgen är över : / tråkigt!! 5 tråkiga skoldagar tills en ny helg! Tänk positivt!! haha. Igår kollade vi som sagt på göta kanal 2 och åt godis , mådde ju nästa illa! : ) Gick och la oss hyfsat tidigt och myste! vaknade kvart i tio och var skittrött , men kunde inte sova , eftersom älskling snarkar så : / måste verkligen hitta något som gör att han slutar , någon som vet något ? : ) åt iaf frukost ihop , sen åkte han hem.
Idag ska jag som sagt jobba klockan fem , ingen lust alls. vill bara ligga i soffan : ) Men ska iaf gå med mamma bort med massa sopor. sen köpa morötter på vägen hem , kanske tar en omväg så man får rört sig litegranna! Det var allt för mig nu , Ha en bra dag! Kram

LÖRDAG!!

gud, va skönt med helg! och vad mycket snö det har kommit! herregud! igår var vi som sagt hemma hos älskling , eller vi var ifs och bowlade , skitskoj igår! jag kom 3:a av 5 pers! :D  stolt!  sen åkte vi och åt på max innan vi åkte hem , då var klockan halv ett. Då gick vi och la oss! Vaknade redan halv tio idag . så grejade vi lite innan vi åkte till stan,  vilket väder , körde ungefär i 50 km/tim : ) haha. det var lite svårkört! såg ingenting!  HÄmtade upp mamma, så handlade vi lite mat . hemma-gjord pizza ikväll!  Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt , nu är älskling ute och kör bil , överlycklig av att det kommit snö , så han kan sladda! : D
Ikväll blir det  en lugn kväll med göta kanal 2 och pizza och massa godis och gott! : ) Imorgon blir det jobb klockan 17.  det blir nog bra!
Ha en bra kväll , kram malin

update

hehe! nu har jag kollat på van veeteren! :) har kollat på alla mina filmer ungefär 100 gånger. nu ska jag ta på mig lite roligare kläder än mjukisbyxor och fixa håret.  är lite roligt och göra sig lite i ordning när man har vart inne i 2  dagar : D blir till och packa med sig lite kläder och vid fem-tiden åker jag till älskling. han svarade förut efter jag ringt  ungefär 20000 gånger : ) han hade gått och lagt siug vid tre i natt, han hade grejat med en bil hela natten, så han orkade inte gå till skolan ( förstår han ) .
blir en lugn kväll. ska antagligen kolla på letsdance! 
kommer hem imorgon, får se om jag skriver något då! :) ha en bra kväll / Malin

fredag 1/2!

vill börja med att säga grattis till sophia , som fyller 18 idag!! Grattisgrattis!
Är hemma från skolan idag , har fortfarande ont i magen , men det är mycket bättre än igår , hoppas det går över snart!! Nu har jag precis duschat och lagt en inpackning i håret , behövligt!! vill ha en snygg frisyr och fint hår!!! Nu ska jag vila mig ett tag , se på någon film, tror jag! Sen när älskling slutat ( om han nu är i skolan ) får nämligen inte tag på honom , :S irriterande.. Så får vi bestämma om vi ska vara här eller hos honom idag , jag vill helt åka till honom idag och  vara hemma imorgon , för jag ska jobba på söndag , då slipper jag flänga runt på bussen och så!!! Hooppas han går med på de : P Det blir en lugn helg för min del , min mage behöver vila sig!!  

Skulle gärna vilja göra om min blogg , men jag fattar inte hur man gör : S  min är så tråkig. men som sagt , fattar mig inte på det!!  ska försäka hitta en vän som vet hur man gör! : P
nu har jag inget mera att skriva för stunden! kanske skriver något sen , / malin

RSS 2.0