söndag

jaa, har inte haft tid att skriva! har inte vart hemma så mycket.  torsdagen var jag ute på kusten hela dagen! skönt. Fredagen skulle jag , mamma & sussa åka och sola och bada på gaddis, men det var svinkallt, så vi åkte bort till moster i stället, dom har kattungar, så söta! Sussa lyckade övertala mattias så hon ska få en , i augusti är dom klara!! Exakt en sån katt som jag vill ha, röd-vit. ursöt:)
Igår åkte vi ut till torp, biltema gick vi mest på . sen åkte vi till fossen, emils mormor & morfar. Va där några timmar, sen åkte vi hem och la oss, skittrötta! : )  Idag, har jag träffat på världens sötaste goldenvalp . 11 veckor, hur go som helst, skulle vilja tagit med henne hem!

jaja, nu har jag skrivit väldigt kortfattat, orkar inte mera! hehe . godnatt .

regnregn

jaa, nu sitter jag här och undrar om det ska hålla på och regna imorgon.  Vill inte det!!  för jag & mamma ska nämligen strosa runt i lysekil.  En underbar sommarstad! Jag och älskling åkte ut till mcdonalds och åt deras nya glass, trodde den skulle vara jättegod, men jag böev mycket besviken. Skulle köpt solero som också är ny . Men jag köpte mc flurry med cornetto .  jaja, den kostade ju bara  15 kronor  .  Sen pkte vi vägen förbi slussarna, men orkade inte gå ut . Är ju massa gamla bilar där på onsdagar . jaja, när vi kom hem åt vi jordgubbar med glass , gud vi har så mycket jordgubbar!! Nu kommer snart mamma hem från jobbet och då ska vi koka jordgubbskräm! mums!!   Är helt slut idag, fast jag inte gjort någonting.  Så idag ska jag lägga mig tidigt!!  nu kommer mamma, godnatt .


onsdag

jaa, denna dagen har varit ungefär lika lugn som igår, inte gjort någonting. Är skit trött så jag har ingen lust att göra nåt, har suttit och ugglat vis datorn, typ hela dagen . Skandal , när man är ledig och allt, men men .  Har lånat ett par böcker, som jag funderar på och börja läsa!! Imorgon ska jag , mamma , mormor & morfar på utflykt eller vad man ska kalla det,  eller aa, mormor & morfar ska till ett par kompisar och jag och mamma åker över till lysekil en stund och sen åker vi tillbaka till dom andra! Hoppas det inte regnar iaf . jaja , har inget mera att skriva här, ska äta jordgubbar & glass nu = ) smaksens!!! bye

tisdagkväll

jaa, dagen har varit väldigt lugn, vart hemma hela dagen. Framåt fyra åkte jag och mamma till vänersborg för att hämta toffy, jättefin träurna!! Påvägen hem köpte vi plåster till min hemska skoskav, usch . Plus att jag har ett myggbett på stortån, så jag måste ha dessa hemska flippflopp som jag var tvungen att köpa igår (pga myggbettet ) för jag kan inte ha skor som täcker tån . Jobbigt värre !!  Vid sju-tiden bestämde vi oss för att promenera till bjöndalen .  Så vi har tillbringat kvällen hos anette och stefan. Åt jordgubbar!! Vid nio vandrade vi hem igen !!   Nu har vi prescis ätit  hemlagad jordgubbskräm och fralla! Va vrålhungrig efter den promenaden! hehe, jag har nog stans dåligaste kondition! Måste träna , tror jag. hehe

Nu ska jag greja litegranna på rummet . Blir nog sängen tidigt idag känns det som  . godnatt .

volvo .


Älsklings bil är ej klar, så det blir till att åka runt i en sån här.  Är verkligen ingen volvo-människa, men men .  jag är en riktig saab- männsika , inte för att jag är intreserad av bilar , men =) hehe .

12 juni

det var några dagar sen jag skrev.  Jaja, nu har jag precis ätit en macka, kom hem från emil vid åtta i morses, han skulle iväg och jobba och jag tyckte det var lika bra och åka hem, så jag la mig när jag kom hem och sov till tolv, behövde nog sova!! I helgen har jag bara jobbat, lördagkväll och söndagkväll . På dagen i söndags var jag och mamma i för sig i stugan hos mormor & morfar, försökte få lite färg , men gud va varmt det har varit, vet ej hur varmt det är idag men !!  Igår var den stora dagen inne för älskling, han skulle göra sin uppkörning, åh, han klarade det!! Så nu kan vi åka vart vi vill och när vi vill, så igår åkte vi ganska mycket bil , hälsade på mormor & morfar på gaddis, och sen åkte vi ner mot lödöse / nygård, för att kolla vart det är han ska jobba.  För han " tog" ledigt igår, eftersom han skulle ha uppkörningen och sen till tandläkaren . jaja , nu ska jag nog duscha och fixa mig, och sen rensa, röja litegranna på mitt rum, blir nog en stund på balkongen också, om det inte är för varmt . Dags att sluta skriva nu !!! bye .

sommarlov

Jaa, nu är dagen kommen och vi har fått sommarlov! Så himla skönt! underbart, ingen skolan på flera månader=) Bara jobba och tjäna pengar , hehe . Har haft avslutning nu, fick glasstårta, mumsigt!  och nu funderar jag på och gå med mormor ut en sväng på stan . Och sen ska jag hem och fixa tårta som vi ska mumsa på i eftermiddag! ; ) Kvällen ska nog tillbringas ute, fast har inte bestämt så mycket än . Vi får se hur det blir! 

nee, nu ska jag inte sitta här mer, ska ut och njuta av sommarlovet!  Ha en jättbra dag .

sommar!

ja, det var ett tag sen jag skrev här. Här hänt väldigt mycket de senaste dagarna, torsdagen-fredagen var det värsta i mitt liv, bestämde oss för att tabort våran kära toffy, gjorde det på fredagen, en väldigt jobbig dag. Hon var gammal, dåliga ben och hade juvertumörer. Så det var det bästa vi kunde göra för hennes skulle. Så det känns som en lättnad på sätt och vis, är inte roligt och se dom plågas. Jaja, nog om det. Sorgligt ämne, tycker jag.  Lördagen var älsklingens stora dag!! fyllde 18 år, började med folkrace-tävling, hans debutant, är tvungen att köra ett sånt innan man får sin lincens. Så han var ensam om det, så han körde runt där själv ; )  När vi kom hem , duschade vi och fixade oss. Grillade lite senare på kvällen, och sen blev det jordgubbstårta! Mumsigt! = ) Favoriten! Va tvungen och lägga mig ganska tidigt eftersom jag skulle upp tidigt, var tvungen att ta 9-bussen till jobbet. En lång arbetsdag. 10-18. Efter jobbet åkte vi upp och klippte oss! behövdes verkligen, väldigt slitit hår. Jag som så gärna vill ha långt hår! hehe. 

Dom här senaste skoldagarna har ju vart helt meningslösa, inte gjort någonting. Inte haft alla lektioner , så det har vart lite si och så med skolan, hehe. Men nu har vi bara avslutningen kvar! weiheeei. Ska blir så himla skönt med sommarlov, slippa skolan och klassen . ; ) Kommer sakna vissa, men en del ska bara bli skönt att slippa! I för sig så ska jag jobba en hel del i sommar, men det ska bli mycket roligare, tjänar ju pengar då!! hehe. Förhoppningsvis får jag ihop till en resa i början av augusti! = ) hoppashoppas! 

Idag gjorde älskling sitt teoriprov, och han klarade det! Så roligt! Bara uppkörningen kvar nu, vet inte riktigt när han ska göra den, han svarar ej på telefonen, ( som vanlig )  Han är ju i sitt kära garage, då har inte tid med mig. Lite tråkigt, men men . Hehe .

Har vart på stan med mamma nu i några timmar och när vi kom hem , så provade jag mina capri-byxor och linnet jag köpte förra veckan, och tyckte inte jag passa i linnet längre, och då var klockan 18.30 och dom stänger ju 19.00, och mamma stod och tjata i telefonen! Fick stressa henne! hehe.. Så 18.45 sprang vi iväg och mamm skulle byta storlek på sin skjorta, så jag sprang upp till Gina tricot, och började prova . Fick bytt till mig en svart i stället, kanske inte så kul på skolavslutningen , men men .  

Gud va mycket jag har skrivit nu, herregud, Nu ska jag dra mig, skriver nog mera imorgon, tror jag! byebye .

folkrace


några bilder fårn helgens folkace ; )  Älsklingen gjorde sin debutant-tävling, fick ingen att köra emot, så han körde runt där själv, jättesöt! Han lyckades bra, på sin födelsedag och allt! så nu är han en stor kille, 18 år. 

RSS 2.0