tisdag

jaaa, hade sovmorgon imorse, jätteskönt! Började med mecin, var faktiskt kul! Sen lunch, och sen psykologi, hade grupparbete om bulimi, resten av dagen var sådär . Åt jätteäcklig soppa när jag kom hem ,blev inte ens mätt. Sen tjatade jag på mamma att vi skulle gå ut på stan en sväng, så det blev så. Köpte mig en klänning av nåt slag, och tre hårband, men dom ska jag lämna tillbaka, passar inte det. men men. Sparar ju dom pengarna iaf! Köpte oss jätte lite godis när vi gick hem. Och nu sitter jag här och degar! har verkligen inget att göra. orkar inte heller för den delen! men men .  SKa fixa naglarna och greja litegranna.  Måste tydligen tömma skåpen sne ast fredag, vet inte vilken dag jag ska fixa de. För på torsdag ska vi ut och äta på lunchen, blir nog våran favorit , tror jag! hehe . Men nu ska jag sluta skriva!  ha en trevlig kväll ; )

kväll

jaa, pajen jag bakade blev jättegod! mums! Gick och lämnade tillbaka shortsen och köpte mig ett linne i stället . Va verkligen på shopping humör idag! men men. är ju inte mijonär ; ) Lagade pajen och fixade i köket, sen väntade jag på älskling som kom vid sju . Fikade lite, och nu ligger han och läser i sin teoribok, han ska göra provet nästa vecka, hoppas han klarar det! På lördag fyller han år <3 blir till att fira han , synd att jag måste åka hem klockan nio på söndagmorgon bara, ska jobba 10-18  den dagen. men men , då tjänar man ju pengar i stället. hehe, Nee, nu ska jag sätta på tv, såg att lyxfällan kör repriser från 2006 klockan nio , som jag tänkte kolla på !! gokväll
 läxfällans gubbar = )

dagens.

Dagens klädsel: mjukiskläder ; )
Dagens frisyr: Luggen uppsatt med spänne.
Dagens mat: cornflakes , macka till frukost, lunch i skolan, thaimat hemma, rabarberpaj till fika ; )
Dagens dryck: mjölk, vatten, dricka
Dagens humör: Jättebra, lite väl förkyld , men jag är faktiskt på jättebra humör!
Dagens "vill ha": SOMMAR, nya sommarkläder, sandaler .

måndag

jaa, så var det måndag igen . en hel vecka i skolan, ingen ledig dag! men det är ifs bara 7 skoldagar kvar!! hoppade över första lektionen, eftersom jag är så himla förkyld och mår inte så bra. Idag fick vi "välja" apu-plats till hösten, ska vara på enn gruppboende på sylte. Hoppas det blir trevligt! Efter skolan gick jag hem , emil var här så jag gosade med honom en stund, sen kom hans mamma och hämtade honom, han ska fixa med sina däck till bilen idag, skulle tydligen lämna in dom imorgon eller nåt. Men vid sju-tiden är han tillbaka! ; ) Så jag har tänkt baka rabarberpaj och vanlijsås tills han kommer! Blir nog tv kväll idag, inte för jag vet vad som går men, kan ju alltid sätta på en film! Filmnörden , det är nog jag .  Jag funderar även på att gå och byta mina shorts jag köpte, trivs inte med dom . Så jag kan ju köpa en top i stället eller nåt . Är verkligen jätte sugen på att köpa något hela tiden , men jag kan ju inte bara handla och handla!  Tänk om man kunde det , vore både bra och dåligt . hehe . men men , har iaf sparat ganska mycket , jag och mamma vann en slant i lördags, så min del åkte direkt till sparkassan ; ) Verkligen jättekul och vinna!! 

Igår var vi i stugan med släkten och firade mormor, åt massa gott . Sen åkte vi hem och lagade jätegod thai-mat , mattias och sussa kom och åt  , sen åt vi även lite tårta till efterrätt. Var tvungen att springa till bussen för att jobba! Gick ganska sent i början , sen gick det fort.  Mötte älskling på bussen när jag slutat, så vi åkte hem och åt och sen la vi oss! Var inte så åigg igår, är inte det idag heller men men , ska inte klaga så mycket!  ha en trevlig dag, bye


lördag

vaknade tjugo i tio, gick upp och åt frukost. Sen skyndade vi oss så vi blev klara för att gå ut och shoppa, Vid elva var vi klara!! Började med och kolla efter mors dag present till mormor, hittade ett par örhängen. Sen kollade jag och mamma på present till henne , hittade ett par fina sandaler, så dom köpte jag, från mig och mattias, sussa! Jag själv köpte ett par capribyxor, ett par shorts och ett naglack. skulle köpt mig nån top men gör det i veckan, känns som pengarna bara försvinner för mig = / måste fixa present till Älskling också, han blir ju stor nu om en vecka ; )  Efter vi kollat färdig åkte vi och köpte mat, skönt när det finns massa i kylen och skåpen ; ) hehe. Sen ville mormor & morfar ha smörgås innan dom åkte  till stugan, så då fixade vi det. Sen lagade jag och mamma mat, jättegott, fläskfile och färskpotatis, sås och sallad. Älskar verkligen färskpotatis ; )  Nu sitter jag här och väntar på att att älskling kan svara i telefonen, vi ska bestämma vad vi ska göra ikväll, är ju crusing idag, vet ej hur det blir med det, men det återstår och se!! hehe . Ska iaf tillbringa kvällen med honom!

Imorgon ska vi åka till mormor och fira henne, tårta och massa gott blir det säkert, ska vara där på förmiddagen, för jag ska ju börja jobba klockan fem och innan det ksa vi ju äta mors dag middag hemma ; ) Mattias och sussa kanske kommer hit och käkar, om han inte skulle jobba!  Men nu ska jag sluta skriva!!! ha entrevlig kväll, ciao

25/5!

Äntligen fredag, så skönt! har vart väldigt mycket denna veckan. Men nu hoppas jag att det inte är så mycket kvar! Hade prov idag, det jag missade när jag var sjuk, kändes bra. Fick redan på mitt betyg i musik också, riktigt överrasskad ; ) Efter skolan åkte jag och mamma ut till överby, köpte bara en bh, ska ut imorgon i stället, var så himla trött och är det fortfarande. Emil var här när vi kom hem , så vi åt nachos och kikade på tv.  Han åkte hem nu för en stund sen, skulle hem och greja imorgon. Ska vara med honom imorgonkväll!!! Myspys. På söndag är det mors dag, vet inte vad jag ska köpa till mamma , ordnar det i helgen!  Imorgon hoppas jag att jag sover ut , känns som det behövs. Börjar känna mig snuvig, skulle inte förfåna mig och jag blir sjuk, IGEN = / . . det är alltid någonting. Så tröttsamt, Nu ska jga dra mig från datorn, skriver mera imorgon, natti natti ; )

torsdag!

hinner egentligen inte skriva idag, måste pluggaaaa = / och jag orkar inte det. Har prov imorgon . Har läst en del iaf! Så nu ska jag lägga mig och läsa lite till! Skönt med fredag imorgon, löning dessutom! ; ) Efter skolan ska jag ut till överby med mammsen! Ska handla lite nödvändiga saker. Måste spara massa så jag kan resa ; ) Jag är så himla himla skoltröttt . men snart är det lov, 9 skoldagar kvar  = ) tjohoooo.  känns som man bara pluggar pluggar  pluggar hela tiden nu . Blääää. Men snart byts skolan ut mot jobb, tjäna pengar istället! det är bra de, ska jobba på Sveriges nationaldag, dagen innan skolavslutningen ; ) blev tillfrågad det idag!!!  nee, men nu har jag inget mer och skriva, har ju inte skrivit något intresant, men men ; ) hehe . gonatt .

pluggplugg.

har just nu en liten paus från mitt pluggande . Usch, jag har så mycket att göra . Fick två till uppgifter idag, eftersom jag vart sjuk . Men dom har jag gjort! så det känns skönt! Har bara läs grejer kvar, och jag hatar och sitta och läsa i skolböcker. men det måste göras! medicin och psykologi. Usch vilken tråkigt väder det är idag. Blir deprimerad snart. Fast jag och sussa och mamma tog oss en lång promenad i regnet förut, riktigt skönt! väl behövligt kände jag! Måste komma igång nu, har sagt det tusen gånger. Plus att jag måste sluta äta godis!!!!  hoppas det går! Imorgon ska vi ha friluftsdag, bowling och minigolf blir det för min del ; ) hoppas på bra väder!! Imorgon ska Emil in för mönstring, undra hur det går . han kommer till mig när han kommer hem från göteborg. ; ) Mysigt! Nee, jag ska fortsätta mitt pluggande nu. skriver kanske mera sen eller imorgon! Ciao .    

lördagens underhållning!!!


 

Heartbreak hotel, sing a long, bonde söker fru, var dom programmen vi kollade på igår. Filmen har vi sett förut , men hade inget annat att göra!! ; ) Skönt med film och mys!

helgen

Fredagkväll, var bara hemma och tog det lugnt, åt jättegod mat och såg på tv. Emil kom hit vid åtta-tiden . Var verkligen en jätteslö kväll, gick och la oss jättetidigt!! Inget mera och säga om den kvällen ; )

Lördag, vaknade vid halv elva . Åt frukost och fixade i ordning mig. Vi skulle ta 14.15 bussen till upphärad, men klockan ett kom jag på att den bussen bara går till sjuntorp, herregud va stressad jag blev. Den gick 13.40 till och med!! haha. Fick tag på emils föräldrar som var på överby, dom skulle precis åka hem . Så dom hämtade oss ; ) När vi kom hem skulle emil montera en soffa, tog ett tag, men klar blev han! Krånglade massa . Sen spelade vi kubb och var ute ett tag . Blåste ganska mycket . Sen började vi kolla på en film , "heartbreak hotel" fick pausa litegranna medans vi åt . Potatis med fläsk och sås  ; ) Gott.  Kollade färdigt på filmen , sen gick emil ut och hjälpte sin morbror, tog väldigt lång tid, så jag kollade på postkoden, bonde söker fru, och sen kom han in, äntligen. Då såg vi på Sing a Long ; ) Sen började han fylla i massa papper till mönstringen på tisdag.  Och jag läste i min bok ; ) Somnade nästan . Vid tolv kom han upp , och då somnade han med en gång, och då kunde inte jag somna = /  Jobbigt!!!!!!! Hörde bara en tv på högsta volym där nere .. .  00.49 var klockan när jag kollade sista gången : )

Söndag, vaknade 09.28 , vågade inte väcka emil så tidigt, och jag kunde verkligen inte somna om , så jag la mig och läste. 10.10 väckte jag han, som jag trodde, inte speciellt glad!!! men men . Han såg att det var bra väder och då flög han upp . Han kunde greja ute = ) Så vi åt frukost och fixade litegranna, sen gick vi ut för att kolla vad hans föräldrar gjorde.grejade på vedbacken . Så emil bytte om snabbt och började hjälpa till! Själv stod jag med händerna i fickorna och kollade på ; ) hehe.  Sen efter ett tag var det dags att gå till bussen.  Duschade och fixade när jag kom hem , åt mat. och nu sitter jag här! Ska lägga mig och vil en stund, inna jag måste sminka mig och göra mig i ordning, ska börja jobba klockan fem . 

ska dra mig ifrån datorn nu!! ha en bra dag, byebye!

18 maj

Faktiskt ganska bra väder, så jag ville ha åkt ut till mormor & morfars stugan, men icke, Mamma hade bokat tvättstugan hela dagen , skulle tvätta massa lakan och sånt. Jaa, trevligt! Har fortfarande nackspärr och blir snart tokig! Hoppas verkligen det går över tills imorgon! Känner mig helt knäpp, kan ju inte röra mig ordentligt. 

Idag har jag börjat mitt nya liv, undra hur det kommer gå .  Det består av mindre godis och onyttigt och mera frukt & grönt och motion!! Hoppas verkligen jag kan leva så.  För nu det sista har jag känt mig beroende av godis och sånt . Verkligen inte bra. Så idag blir det massa grönsaker iställer för godis! Morötter,gruka, paparika m . m ; ) Men det är gott ; )  Måste röra mig mera, har ju verkligen sämre kondition än en 90 åring.  Hemskt ju . Har kollat på " du är vad du äter" massa gånger, senast igår, och då bestämde jag mig!!! Håll tummarna!! ; )

Senare ska emil komma hit , mysigt! Vi var hemma för oss själva igår , så det ska bli kul när han kommer, blir nog en väldigt lugn kväll, tror jag. Och imorgon ska vi åka hem till honom någon gång på dagen där. Får se vad vi hittar på, blir nog inget speciellt kan jag tro. På söndag ska jag jobba, börjar vid 17 , så jag får åka hem ganska tidigt på söndagen .  Men men, det spelar ingen roll ; ) Han vill ändå greja med sin kära bil ! hehe . 

Nu ska jag ta mig en dusch, sen ska jag sätta mig och läsa en bok, som mamma rekomenderat ! Hoppas den är bra! Hon sa att jag inte kommer gå ifrån den , när jag väl börjat . Får se när jag har tid att skriva nästa gång, antingen imorgon eller på söndag, Ha en trevlig helg , hoppas på sol : )  Byebye!


drömmer ; )

GreklandKreta



Det ser så underbart och jag längtar så tills jag är där! förhoppningsvis kommer vi iväg i slutet av juli, början av augusti! Bara jag kan spara mina pengar så!  Jag måste verkligen göra de, får isolera mig hela sommaren, så jag kommer iväg, var ganska många år sedan.  Härliga bilder , hittade dom på fritidsresor och apollos sidor = )  Sparasparaspara!

torsdag

Jaa, vaknade av en fruktansvärd nackspärr, Usch gör fortfarande jätteont. Fy, hjälper inte med värktabletter heller =/ Åkte med mamma och handlade litegranna, sen hem. Vi gjorde rabarberpaj idag i stället, orkade inte göra det igår! Mamma fixade med middagen, och vid kvart över tre , kommer sussa hit. Vi åt och satt och pratade.  Efter ett tag åt vi pajen som efterrätt ; ) jättegod! Nu har hon precis gått hem och jag satte mig här en stund! Ikväll ska jag bara vila och umgås med mamma, kolla på lyxfällan och så. Kanske blir någon film, är ju verkligen väder för det . Deprimerande väder, trodde vi skulle åka och hälsa på mormor & morfar idag,  men icke i detta väder, så mycket regn. Hoppas det blir finare imorgon! Jag vill ha sol och sommar nu!  12 skoldagar kvar nu till vi har sommarlov! tjohooo ; ) Fast jag måste verkligen plugga ganska mycket innan dess, inte direkt kul nu när det är så lite kvar . men men . måste ju göras, nästa vecka har jag ganska mycket. Så jag kankse borde plugga litegranna i helgen, men orka ? ; ) Hehe . nee, men nu ska jag sluta skriva ,  ha en trevlig kväll , Bye .

kväll

jaa, kom precis hem  har vart ute på landet och fått frisk luft! Var faktiskt jätteskönt! Kollade på fotboll, upphärad vann, ( antar jag ) det stod 3-1 när jag pratade med emil sist, och då var det nästan slut. Men det höll på att gå riktigt illa där för mig och älskling, en snubbe höll på att skjuta huvudena av oss . Men då blev älskling arg och skrek åt han . hihi, lite pinsamt men men , Han sattsade ju på oss = ( hjälp .  Jaja, kul och se fotboll, var ett bra tag sedan . Synd bara att inte emil är med och spelar och det är så mycket "stjärnor" med.  Hoppas verkligen inte jag blir sämre nu! Imorgon ska vi kanske åka och hälsa på mormor & morfar i stugan. Ännu mera frisk luft! Hoppas mamma har köpt rabarber nu när hon kommer hem , så jag kan baka rabarberpaj! Mmm, är så sugen på de! Eller säg något jag inte är sugen på ; ) Hehe .  Ska inte vara med älskling imorgon, hann ska lägga tak hemma, så vi ska vra med varandra på fredagkväll och hela lördagen ; ) Mysigt! Vet inte riktig vad vi ska hitta på men. På söndag ska jag åka hem ganska tidigt ifån han, jag ska jobba på eftermiddagen .  Fick byta till denna söndagen , så det blir att jobba med mamma på söndag , Skojsigt!

Nu måste jag rasta toffy , sen ska jag nog äta lite kvällsmat, godnatt!

16/5

Jaa, idag väckte jag älskling vid halv nio, men han ville inte gå upp. ( som vanligt ) Men han kom upp tio över nio! Grattis! Åt frukost tillsammans innan han fick skynda sig till skolan! Då gick jag och la mig i soffan, halvsov , någon timma. Tog mig en härlig dusch efter det.  Men har fortfarnade morgonrocken på mig = ) Ska nog  ha det ett tag till, tills jag bestämmer mig om jag ska åka med och kolla på fotboll.  Vet inte om jag orkar, men jag tror det! Det kan vara bra och komma ut litegranna.  Har ju vart instängd här några dagar nu . Måste ut och köpa present till emils mamma idag också, hon fyller år imorgon.

Igår var jag med älskling, men han sov som vanligt i någon timma! Han är som en bebis, när han väl vaknat spelade vi spel ett tag. Sen satte vi på en annan van veeteren . Har sett dom innnan , men hade inget annat att kolla på . Popcorn blev det till filmen! Gottit! ; ) Efter filmen gick vi och la oss, somnade nästan med en gång. Helt slut. Har inte sovit så gott i natt, eftersom emil krånglar så på natten! haha . Snarkar, knisslar tänder och rör sig hela tiden = /  Jaja, brukar slå till han , men han fattar ingenting!  Hon sover så himla himla hårt.  Jaja, jag ska inte klaga , jag har ju haft det så här i 2 ½ år ; )

Skönt med sol,  synd att det blåser så mycket!  Ha en bra dag, skriver kanske mera ikväll , bye!


15 maj

jag har inte haft ork att skriva här de sista dagarna, har tillbringat dagarna i soffan . Vet inte riktigt vad jag drabbas av, eftersom läkarna säger olika saker, den ena säger körtelfeber och den andra säger halsinfektion, så jag går just nu på penicillin i 10 dagar.  Hoppas det försvinner, känner mig mycket bättre idag! orkar ju skriva här! Det blir att jag stannar hemma från skolan hela veckan, eller aa, imorgon också, Sen har vi ju lång helg! Helgen som gick gjorde jag ingenting, förutom att ligga i sängen med hög feber. men just nu har jag ingen feber, skönt! Har hunnit kolla på en massa filmer, hyrde holiday, den var mysig, kollade på den mad mamma! Igår kollade jag på en annan film, var faktiskt bra den med! Kommer inte ihåg vad den heter! Nu på förmiddagen har jag kollat på van veeteren, hittade den här hemma! Jaja, nu ska jag gå och äta lite, man blir så hungrig när man bra går hemma! Och min sötnöt kommer hit om ett tag, han skulle gå till körskolan och "öva" på teorin! Snart dags för dig att visa om du kan allt du säger!! hehe .
Ha en bra dag! bye

10 maj!

Jaa, började med ett besök  hos skolläkaren, vi bestämde att jag skulle komma tillbaka till hösten, skulle få något "prova på kort" på friskis och svettis. Sen hade vi engelska, kollade färdigt på en film. Efter lunchen hade vi en meningslös mattelektion. Och sist hade vi psykologi, gick ganska snabbt, men en tråkigt dag.  Är fortfarande jättetrött och huvudvärk, jobbigt! När jag kom hem åt jag middag och sen har jag och mamma hjälps åt att tvätta, gick ett var runt stan, behövde lite frisk luft! Köpte massa vindruvor, till lyxfällan och till mitt matteprov imorgon , är en tradition för mig! = ) Äntligen fredag imorgon! Då ska jag träffa emil, har inte träffat honom sedan i tisdags morse, han har vart hemma och grejat varje dag, och så har ju praktik. Men imorgon så och lördag! då ska vi bara vara med varandra!! Idrott imorgon också, måste ta med mig kläder denna gången! hehe. en stor latmask är jag!  nee, nu måste jag rusa till tvättstugan, skriver kanske mera senare. bye.

mysigt rum!

image20Blev jättemysigt, tycker jag! Roligt när dom blandade massa olika stilar! Dom är så roliga mattias, johnnie. Ett väldigt roligt program idag! Ebba var väl den jag gillade minst, men det spelar ju ingen roll! Jaja, nu ska jag gå ut med toffy, sen ska jag nog grypa ner i sängen! Klockan är bara nio, men idag struntar jag i det. Kommer inte komma i säng på en bra stund ändå . Skriver imorgon, godnatt!

roomservice.

image19 Ska inte missas ikväll. Hantverkarna är väldigt roliga faktiskt. Så det blir min kvällsunderhållning ; ) hehe.

onsdagkväll .

jaa, en lång dag idag. även om vi slutade 14.00, det var skönt , gick hem och åt middag, sen gick jag direkt till mormor, vi bakade en mjukpepparkaka och bröd! vid kalv fem var vi klara. då gick jag hem, gick ut med toffy, hon bara busade idag, kan inte tro att hon snart är 13 år .  Sen satte jag mig och försökte göra läxor, men det gick segt. Har en så fruktansvärd huvudvärk . ( inte så bra att sitta hära då ) . Började känna mig hunrig igen, lagade mig en omelette med skinkstuvning! Imorgon ska jag till skolläkaren 9.15, så jag går inte på datakunskapen innan ; ) får sova en liten extra stund! Hoppas att han kommer på något bra, vi kan göra åt ryggen. har ju försökt i flera år nu = / jaja. Hoppas den blir bra snart iaf! Nu får jag sätta mig och försöka göra lite läxor, så man slipper göra det hela helgen = ) Sen klockan åtta ska jag kolla på roomservice, faktiskt ett rätt roligt program ; ) sen tror jag nästan att jag kommer somna, är verkligen helt slut. men men, snart helg! Skönt.  Ha en trevlig kväll , bye.

filmkväll!

image18 jaa, nu har vi sett den. och den var helt okej! ; ) Nu ska jag läsa lite psykologi eller medicin sen blir det sängen för min del, är jättetrött! skriver imorgon, godnatt!

tisdag

jaa, idag var det nationellt prov i matte, kändes ganska bra.  Hoppas det gick bra, andra delen är på fredag. efter det hade vi inga lektioner, så jag gick hem. Mamma låg fortfarande i sängen, drog upp henne, så vi åt lite, sen börjdae vi storstäda hela lägenheten.  Vid tre var vi helt färdiga.  Gick på en promenad, som tur var så regnade det ingenting då! På vägen hem gick vi förbi mattias för att låna en film, men hittade ingen som vi ville se. Så vi fick gå och hyra en i stället.  Djävulen bär prada blev det, skulle ha sett den för jättelänge sen, men men. Ska nog göra lite läxor om jag orkar, men jag är verkligen jättetrött, somnade i fotöljen en stund! Har så mycket i skolan nu, och nu ör det sån tid när man inte orkar plugga. Väntar ju bara på sommarlovet ; ) Känns som det är mycket kvar som måste göras. = /  Har precis tagit mig en dusch och nu ska jag fixa naglarna , medans mamma kollar på ett program, sen blir det film hela kvällen. lite godis och popcorn också! mysigt! Har lovat emil att vi ska kolla på film imorgon, så det blir filmkväll imorgon också! hihi, filmnördar! ; ) och antagligen godis imorgon också . kommer ju inte direkt bli smalare , haha.  men men.  Nä, nu får jag dra mig , skriver kanske ikväll eller imorgon. bye.

söndag

jaa, ingen speciell sovmorgon, vaknade halv tio. Har faktiskt inte sovit så jättebra i natt, så jag var väldigt trött när jag vaknade. Satte mig vid datorn ett tag, åt frukost och tog på mig mjukisbyxor och en t-shirt. gick bort till en lägenheten och började städa. I början var det väldigt segt, så jag gick hem en kort stund, rastade toffy m .m , Sen gick jag tillbaka, och tog ett röjande, har bara dammsugning och torka golven kvar! Tar det på tisdag tror jag.  Så nu  har jag suttit här och kollat runt lite, skulle vilja göra om min blogg, men förstår inte hur man gör = ) hehe . Någon som kan ? Vid fem ska vi iväg på kalas. Har redan tryckt i mig massa tårta, fick med oss hem igår från jobbet, mumsigt! jaja, man lever bara en gång, men helst skulle man ju inte behöva dö i förtid, pga att man äter för onyttigt! Men men.  Imorgon tror jag  det var vi skulle få infromation om valbara kurser till 2-3:an , vet inte riktigt vad jag ska inrikta mig på, så det kan vara bra och få information!  Tror det är 19 dagar kver till sommarlovet nu! ska bli så himla skönt . Har fått schemat för sommaren , faktiskt bra tider.  Hoppas jag bara kan hålla i pengarna så jag kan få åka utomlands! Vill verkligen åka, är det som står högst på min önskelista! Sommarsommar<3  Nä, nu får jag ta mig en dusch och börja fixa i ordning mig litegranna! skriver mera ikväll eller imorgon! Byebye .

5/5

Uppe tidigt idag, ingen sovmorgon för mig inte, tjäna pengar stod på schemat! hehe. Började halv tio och slutade ca kvart i tre, har vart jättemycket, därför blev det lite längre, väntade på mamma en liten stund. Åt lite snabbmat när vi kom hem, väntade ju på den goda resturang maten. Blev "mamma mia" för våran del, nex place var fullt. Jättegod mat,blev riktigt mätt! Kul att mamma uppslattade våran present! Gick hem och kollade på tv , sen skulle emil åka hem, skulle tydligen greja med något hemma imorgon. Själv ska jag nog städa lite i en lägenhet, har fått det i uppdrag, hon kommer hem efter flera månader på sjukhus/sjukhem , så det har jag att göra : ) Sen på eftermiddagen ska vi på kalas till johan.  sovmorgon hoppas jag verkligen på imorgon : ) För till veckan har vi np i matte, och jag fattar inte så jättemycket, men men.  Hoppas verkligen jag klarar kursen! Håll tummarna! Nee, nu ska jag dra mig till soffan, sätta på en film och bara grypa upp i soffan! skriver mera imorgon, godnatt!

Fredag

Skönt med fredag, haft hela fyra lektioner denna sköna veckan! Tråkig dag idag, musik först och sen idrott som jag inte ens var med på, måste bättre mig där! ( till hösten ) Sen halv ett var det utmaningen, gick ju inget vidare för nisse, men men. Fick en väldig huvudvärk, det var någon som skrek i mikrofonen. men men. Efter skolan gick jag hem och vilade en stund, fixade lite här hemma. Sen vid kvart över sex, gick jag och äskling till matmor, köpte en engånsgrill, korv, bröd. Gick vidare till spikön och satt d'r och grillade och myste ett tag. Jätteskönt i solen! Sen när vi kom hem kollade vi på talang 2007, är väl sådär det programmet. Efter det kom robbin och hämtade emil, skulle köra hem honom. Så jag duschade och sen kom mamma hem , så nu ska jag vara social med henne ; ) Ska upp tidigt imorgon och jobba, ica fyller ju år,så jag har fått en extra tid imorgon. Så jag får väl bege mig till sängen så småningom! ; ) Efter jobet imorgon ska jag , mamma, mattias, sussa och emil gå och äta mat någonstans. Ska bli mysigt! Skriver mera imorgon troligtsvis! Kramhej .

Härligt!

image17

Vill så gärna åka iväg en vecka!
Därför måste jag  spara massa så jag kommer till en sån här härlig strand.
Åh, villvillvill ; ) Underbart! Jag och älskling ; )


2 :maj

Skönt med ännu en dags ledighet! Vaknade 10.30. Åt frukost och gjorde mig i ordning. Satt och pratade med sofia och vi bestämde oss för att äta mat tillsammans, lunchbuffe; ) Smarigt! Sen efter det, ringde vi till sophia och frågade om hon ville komma ner till stan och äta glass! Gick på stan medans vi väntade på henne. Sen köpte vi varsin twister och satte oss nere på bryggan och åt i solen. Mysigt! Jättehärligt väder ute! Solsolsol , Älskar det ; ) Ska nog sätta mig i solen på balkongen och bara njuta! Ensam hemma hela kvällen så jag kanske hyr mig en film till kvällen , ska nog promenera med sussa senare också! Verkligen jätte länge sedan jag var på en promenad.  Annars finns det ju gansla mycket inne på rummet som måsta göras, ser ut som ett bombnedslag! Lådor och gaderober behövs ju alltid röjas i! Hehe.  jaja, får se hur det blir med det.

Ska sätta mig på balkongen nu, äta lite kakor från kalaset igår = ) Mmmm ; )  vi hörs .


1:a maj!

Mammas födelsedag! Vaknde halv elva, skönt att sova ut! Gick upp och börade greja med en gång. Dammsög, dukade, diskade och fixade iordning. Duschade och gjorde mig iordning. Gick och köpte ett kort och två lotter till mamma, hon vann 50 kronor ; ) Sen vid halv sju, kom allt folk. Vi åt massa kakor, tårta! Mumsigt! Vid tio hade alla gått hem , Älskling skulle med bussen 22.15 . han skulle hem, ska följa med sin pappa till jobbet imorgon. själv vet jag inte vad jag ska hitta på, Är ju marknad här i stan imorgon, kanske tar en sväng och kollar! Känner mig helt slut, är hur trött som helst jämt. Hoppas på en lång och härlig sovmorgon imorgon! : ) Till helgen blir det förhoppningsvis ett resturangbesök med Mamma, mattias, Älskling, sussa! Mamma fick det i paket och sitt kära golv! Jättemysigt på balkongen. På torsdag ska jag och mamma köpte blommor dit ut innan jag börjar skolan!

Igår köpte jag och älskling varsin pizza oxh musade på! Sen gick vi över till spikön och kollade på brasan, det var vi och alla pensionärer och barnvagnar! hehe. Men det var mysigt! Sen på vägen hem köpte vi en stor godis påse! Satte på " tio orskaker att hata dig" när vi kom hem . har sett den tidigare, men vi hade inget annat att se på :)  sen gick vi och la oss och gosade!

nu ska jag dra mig, vi hörs .

Sommarlängtan

image15image16

Söt klänning och nagellack! Sommarlängtan! <3

Tårtkalas!

image12
Världens bästa mamma fyller år idag! Snart kommer släkten på kalas, Skriver mer ikväll.

RSS 2.0