fredag

så otroligt skönt . En lektion idag också , så onödigt . funderade på att skita i den , men va fan , kan ju inte sjukanmäla sog hela tiden ; ) Så jag ska snart bege mig till skolan! Efter den så blir det städning . ska ju nämligen julpynta snart! närmare bestämt imorgon , eftersom mattias ska hjälpa mamma och städa förrådet ikväll . All hans bråtte , ligger i vägen för oss . Så dom kommer hit ikväll , då blir det mat & mys med minna!

Helgen förövrigt blir nog lugn , ska med susanne till ikea på söndag , och imorgon ska vi åka hem till älskling . funderar på om vi ska hyra en film , jaja . vi får se . Har ju bara vart på videomix en gång sen domöpnnade de nya . annnars så brukade vi vara där flera gånger i veckan :O Hehe . Men det är SÅ långt borta nu! ; )

Nee, nu ska jag göra klart det sista och sen gå iväg till skolan! Ha en bra dag!


Ps , testet jag gjorde igår , TA INTE åt er ni som är med där ; ) inte på dom "elaka" iaf : ) hehe


kul grej

Hej jag heter "Anette"
Jag är jättekär i "Camilla"
Men jag tycker "Dan" är snyggast.
Den fulaste på hela jorden är "Lousie Pappa" 
Fast "Mattias" är nästan ännu fulare.
Jag tycker
 "Mint" är helknäpp.
Men
"Morfar" är nog den mest korkade person jag vet.
Hetast i universum är "Sofia".
Och "Emil" kommer gå längst i livet.
Hejdå, nu ska jag ha sex med "Caroline".

åhh

jag är så himla trött . sitter och  halvsover i soffan . kollar på några macken-avsnitt ; ) ska bara ta det lugnt idag . så jag orakr resten av veckan = ) hehe . har nog 4 lektioner kvar denna veckan , men ändå! SKittrött ,  jaja ,  borde väl skriva lite mera på hemprovet , men jag tror inte jag gör de . Känns som jag fått med en hel del ändå .  så detlöser sig nog!

imorgon börjar jag 10.00 . men ska nämligen till kiropraktorn 8.30 , så de blir inte så lång sovmorgon imorgon inte .  efter skolan så ska jag och mamma ut och fixa litegranna , köpa lite julklappar och sen kolla på gardiner och stövlar och lite smått och gott : )

skulle egentligen vart med emil idag . men de blev icke så , han va tvungen att fixa i ordning sin bil idag , hans släkting kunde bara fixa en dator idag . men det kan ju vara bra , då kansek dom får ordning på den!  Har ju krånglat nu ett tag . Skitbil! haha .   jaja , löser sig nog .  Så det blir nog att vi träffas på fredag och så i helgen då = ) 

nu ska jag fortsätta kolla på macken ; P  ikväll är det roomservice också!    

Trött

onsdag idag . snart är det helg : )  Ska snart gå till skolan .  Har prov i körkortsteorin . Det "stora" provet är idag . hoppas det går bra . har ju nämligen inte pluggat nåt . sen håltimma i 2 ½ timma . så då ska jag gå hem . har bara duschat nu på morran . så tänkte göra mig i ordning, Sen i eftermiddag ska jag göra klart hemprovet .

Igår hade vi NP i engelska , som gick åt skogen .  va skitsvårt .  Men jag hoppas fortfarande jag har chans på G i slutbetyg ! ; )

Dags att bege sig ut i kylan .  Skriver mera senare .

jävla mobil

har krånglat nu en tag . så idag har ju gett upp skiten . satte i mitt kort i en nokia 3310 istället = ) haha . känner mig lite mobbad.  jaja . funderar på och kolla om min mobil vill bli kompis med mig igen ? :O för jag klarar ju mig inte utan mobil , annars får jag väl gå runt med den här : ) hehe . Så jäkla het den mobilen är ; )

har ju inte direkt råd med en ny mobil nu heller . har ju köpt en ny maddrass idag , plus att jag har julklapp till Älskling och till mattias & sussa kvar . och imorgon ska jag nog gå ut och kolla på stövlar , måste ha ett par varma är ju frusen av mig .  jaja . har ju håltimma imorgon i 2 timmar : O Orka .  . .  Nattiiii

   Cool va ? :P  men tur att den funkar iaf .  Tror aldrig vi hade problem med den mobilen . Plus att den funkar än i dag!  Snacka om kvalitet! = )

Dop-kort

här är vi glada!


inte så många , men mamma tog korten . Emil fick i uppdrag att filma = )


måndag

helgen är över . måndageftermiddag nu dessutom.

Helgen har varit lugn,  dop i lördags och det var inte alls så hemskt jag hade föreställt mig! Gick bra! och nu är hon döpt ; ) Minna Lova Carlsson. Hon va så söt . Somnade dock när jag skulle hålla henne, så hon fick ett utbrott ett tag och skrek  , men men . Efter kyrkan va det dags för dop-kaffe . så vi kom väl hem vid sju-tiden. Då åt vi pizza och kollade bara på tv . En serie i två delar så vi spelat in . Igår jobbade jag 10-18 , hade fruktansvärt ont i magen, hela dagen , hade sovit dåligt på natten där . Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag . Visste ju att jag skulle må dåligt idag med . så det var lika bra att sjukanmäla sig igår , så man fick sova till man vaknade : ) Dock så höll winston på och bråka hela morgonen på mitt rum . Grrr.  

Vid två ringde älskling och ville bli hämtad på skolan, bilen krånglade som vanligt . Skit bil , Så idag får jag väl mysa med winston istället för med älskling, skulle vart här idag . men men . Så jag och mamma åkte och hämtade honom och sen lämnade vi henne på jobbet . Åkte sen till jysk och köpte en bäddmaddrass , äntligen!! Kollade runt lite på överkast , men hittade inget vi tyckte om . Men hittade två lampskärmar så blir bra! måste prova dom sen = ) 

Nu har jag lovat mamma att diska och dammsuga . Är väl lika bra att sätta igång . Funderar på att köpa lite godis också . Känner att jag har ett stort behov av det!!!!!!!!!!!  = )

dagens

dagens klädsel: blå skjorta , fått av min moster : ) jättegammal
dagens frisyr: diadem , inget ansträngade!
dagens smink: ingenting!
dagens humör: trött , lite huvudvärk .
dagens mat : rostat bröd och jucie!
dagens händelse: ingenting . bara tagit det lugnt!
dagens planer: vara med emil : )
dagens köp: inget, har inte vart ute
dagens vill ha: pengar ! så man kan köpa det man vill ha! hehe

21:e november

onsadag idag . Klockan stod på 06.45 , men när jag vaknade va jag jättetrött och hade lite ont i huvudet . så jag bestämde mig för att stanna hemma idag . Eftersom jag hade en lektion på morgonen och nästa börjar 12.30 och då skulle vi lyssna på några som skulle redovisa . så jag somnade om och vaknar igen kvart över tio . fortfarande trött och "hängig" . så jag åt lite och sen grejade jag lite . Vilade och så! Nu har jag precis duschat & målat naglarna , har inte gjort det på länge , så det var välbehövligt , fast jag hade ingen lust , så det blev inte så bra idag = /  men men . ska ändå göra om det innan lördag till dopet! på tal om de . så skulle jag visa mamma en väska jag önskar mig i julklapp igår och så gick jag in på gina & och då hade dom fåttt in den kjolen jag väntat på! Så jag provade och la undan kjolen & en t-shirts jag kan ha under . så nu är det fixat , ska hämta det på fredag när lönen kommer! Ska äver fixa strumpbyxor och lite smått då , det blir nog bra . Usch är så nervös inför dopet , jag är fadderoch då får man ju den stora äran att stå där framme . skit jag och min scenskräck . ca 40 personer som dom bjudit , plus att det är två andra barn som ska döpas samtidigt . tänk om dom också har 40 gäster , de blir ju typ 120 Pers . Åh, herregud . .

idag sk a jag iaf vara med E . han kommer hit efter sin praktik . har inte träffas sedan i söndags faktiskt! kan ifs vara bra och inte träffas varje dag .  har ju faktiskt hunnot städat i ordning här  efter helgens tapesering : ) måste bara fått upp en hylla så jag kan ställa upp alla saker och tavlor & gardiner . så det blir mera hemtrevligt ! : ) som mamma sa häromdagen , du har inget barnrum längre , då fråga jag va hon menade? .mamma:  - jag menar tonårsrum! : )  det et är ju ett rum för normala nu = ) HAha . Hon menade att det var som ett "vuxenrum" : ) normala!


nee, nu har jag skrivit massa skit .  har ju ingen och prata med här hemma = )  men nu ska jag sluta ! haajjdooo


måndag

segt och gå upp i morses . medicin första lektionen , fick en uppgift . muntligt , väldigt mycket muntligt nu den närmaste tiden . .  Sen svenska och då skulle vi prata om något i 5 minuter , jag pratade om mitt kära jobb : ) haha . nu sitter jag i datasalen och väntar på att klockan ska bli halv ett , så jag kan göra mitt omprov. . skulle egentligen haft håltimma till 14 , men pratade lite med läraren och jag kunde göra det nu halv ett ! så idag slutar jag ganska tidigt ändå = ) städning  på schemat idag . ska bli roligt och få fint hemma nu , när vi har så fina väggar : ) hahaha  . nu ks ajag sluta skriva , kanske skriver mera senare . heejdååååå

helgen

fredag: skola hela dagen , Np-prov i engelska . kändes faktiskt bättre än jag trodde innan! Sen skulle vi på studiebesök på Kf -länken . va faktiskt intresant!  kom hem vis tre-ungefär , då höll emil på och tapeserade . såg väldigt svårt ut och de hade krånglat för honom . men vi hjälptes åt litegranna och sen började vi göra oss klara för bowlingen . Robbin dök upp vid sex -draget  och sophia och sofia kom vid halv-sju .  vi gick åt pizza på hollywood innan , sen gick vi och bowlade! och jag vann över emil för första gången : ) stolt! sofia vann alltihopa. 

Lördag: Gick upp vid nio och började tapeseringen med en gång! höll på i ett . vid tolv åt vi lite " lunch"  och sen fortsatte vi . när mamma kom hem från jobbet , åt vi korv m bröd . och fortsatte jobba! :)  vid halv nio var båda rummen klara och vi var skithungriga och trötta . . så vi duschade och åt och sen la vi oss och kollade på tv .  Somnade väldigt tidigt den dagen , va helt slutkörd . min rygg hade gått av kändes det som , brukar ha ont i ryggen , men det va nog den värsta gången . ...  men rummen blev så fina och jag är så nöjd! nu ska jag bara övertala mamma att åka till ikea  = )

Söndag: vaknade vid tio-tiden .  gick upp och åt frukost och fixade i ordning lite hemma . sen skulle vi åka ut till överby och köpa en antennsladd , men vi fick med oss min moster . så vi gick runt där ett par timmar och sen bjöd hon oss på fika !  : ) det va nog de bästa tyckte emi : D sen åkte hon med mig hem och emil åkte hem till sig . Vi åt middag när mamma kom hem från jobbet och sen vid sex-tiden åkte jag och mamma med henne hem . kollade på tv & dom provade kläder till dopet på lördag .  .  Vi var hemma igen vid nio . och då gick jag nästa och la mig direkt : ) haha




torsdag

sitter idatasalen och har lunch .  börjar halv ett . dagen hitills har väl vart lite seg , har haft katastrofmedicin , typ kollat olika filmer om olyckor m . m  Ska ha engelska och sen social omsorg , sen slutar  vi! och då ska jag hem och börja spackla och fixa : ) haha .  får se hur det går  : ) tur att älskling är bra på de!

nu ska jag fortsätta och spela spel : ) kanske skriver sen om jag hinner !  

onsdag!

och första snön har kommit! tycker det är mysigt . och jag är så sugen på och åka pulka! borde egentligen ta en tur till älskling så jag får mig en pulkatur! : ) men det har jag inte tid med just nu . har ju renovering / förelse på gång! ska nämligen tapesera om mitt & mammas rum i helgen och imorgon ska vi börja med spacklingen. så nu har jag tagit ner allting på mitt rum , + att soffan har åkt iväg nu! : ) det ekar på rummet nu! : ) men det ska bli kul med nytt!

Har äntligen gjort klart mitt arbet om kol , så nu är det ur världen . bara massa annat kvar . orkar inte . .  har omprov på måndag eftersom jag inte klarade körkortteorin . . och jag måste plugga!!!!!!!!!!!!!!!! Np på fredag i engelska också , jag hopppas det går fint!  jaja ,nog pratat om skolan , vill helst inte tänka på det!!!

på fredag ska vi nog ta en "paus" i vårat arbete och ta oss en lite bowling-fest kväll . ska nog vara här innan en stund och sen bowla och lite så!  : ) får se vilka det blir , men det blir bra! ska bli trevligt ! = )

nu ska jag fortsätta kolla på roomservice och äta apelsin , pepparkakor och dricka  julmust! Natti.

fredag

äntligen helg! veckan har gått fort , men ändå har det varit en tråkig vecka . . mycket och göra nu i skolan ,  idag slutade vi halv tolv , hemarbete hela eftermiddagen . men orkar inte idag . plugga en hel del igår kväll faktiskt! sov en timma när jag kom hem från skolan , nu har jag precis duschat och fixat , väntar på att mamma ska komme hem , så man kan få lite mat i magen ! : ) Emil kommer hit idag , vet inte vad vi ska göra , har inte bestämt något , tror det blir lugnt . är lite sugen på bio , men jag vet inte!! de återstår och se!  imorgon kanske vi skulle få klippa & slinga håret ,  hoppas hoppas! ser bedrövlig ut .  har funderat på och klippa av en bra bit , men vi inte om jag vågar! men tror jag måste klippa mig en del , eftersom det är så slitit = / . . jaja . får väl fundera ut en snygg frisyr! : ) 

jaja , nu ska jag lyssna på winnerbäck en stund , grymt skönt! musik- dvd också!

Just ja , igår gjorde jag & sofia de muntliga i engelska och jag klarade de , fan va skönt! hatar ju som sagt engelska . värsta ämnet , men nu har jag klarat en del! och soffia va jätteduktig! = )

7 november

började dagen med körkortsteori . fick tillbaka våra prov IG + ,  fy fan! 2 jävla poäng ifrån G . omprov alltså . shit , en sak till som måste pluggas till , jag trtor jag dör snart . så himla mycket .  imorgon ska jag börja med sjukdoms-arbetet , ska skriva om kol  .  så tänkte sätta igång imorgon efter skolan!!! sen håltimma till halvtvå , jag var med minna , mormor & morfar , dom passade henne , så jag passade på att vara med!

nu sitter jag här har lagat mat till mig och älskling & diskat . de blev ungsfalukorv med riktigt mos!! och morötter!  har beslutångest om en kjol jag köpte häromdagen  i svart , ville ha den gråa , men den fanns inte .  så jag köpte den svarta.  och idag är det sista dagen att byta .  vet inte hurjag ska göra = / tänkte ha en ut av dom på dopen iaf!!  antingen svart eller grått : )  jaja , får väl fundera en stund till . dom stänger om 1½ timme! haha
 
ikväll blir det mys med Emi l , just nu är han och fixar något som var tvunget till bilen .  dyker väl upp här snart! får vi hoppas , hehe .   ha en trevlig kväll , hej!


tisdag

mådde lite bättre i morses , så jag gick upp och gjorde mig klar för skolan.  gick väl ganska bra, men vid lunch-tid mådde jag skit . tänkte gå hem . men kände att jag var tvungen på idrottten . gick väl bra . gjorde inget direkt ansträngande, ( som tur var ) : ) efter idrotten gick jag och sofia till gina . (åkte buss menade jag ) . hon skulle kolla på nån klänning. och jag skulle kolla om dom fått in den gråa kjolen . köpte den i svart ,men vet inte om jag ska lämna tillbaka den . eller om jag ska ha en svart . har ju en svart klänning , så dom är ju ganska lika : O jaja . får bestämma mig till imorgon! ; ) åt middag när jag kom hem , sen åkte jag och mamma och handlade lite mat . Fikade på en bulle när vi kom hem , sen satte jag mig och gjorde några uppgifter ; ) stolt att jag bara satte mig sådär!!!!!! = ) känns som vi kommer ha en del att göra, så jag tyckte det var skönt att bli av med några. nu sitter jag här och är skittrött . ska äte lite kvällsmat om en stund och sen funderar jag på att sova = ) kan man göra det så här tidigt ? klockan är inte ens åtta !!! hehe. jaja, dags att sluta skriva , natti!

torsdag - måndag

torsdag! dags för ullred idag  . gick upp vid halv åtta , kom iväg vid nio-tiden. när vi väl kom fram va det fullt av bilar , trodde faktiskt inte det skulle vara så mycket folk! kö:n in var lång ,  men vi kom iaf in vid halv ett tror jag! det var fullt med människor , vagnar överallt . kom inte fram till allting = / men blev nöjd med det jag fick köpt ,  blev massa julklappar , nästan alla . förutom till mattias , sussa , och emil .  jaja . vi var färdiga halv sju . och då åkte vi hem , vi va helt slut! fy va jobbigt , men roligt! kontot var ju midre roligt att kolla på , men men = ) kom hem vid halv tio , efter några "stopp" : ) .  väl hemma fick jag packat upp och kollat igenom allt! gick väl och la mig vid halv tolv tiden , helt slut! : )

Fredag , vaknade halv nio , och kunde inte sova = / så det va bara att kliva upp och duscha och göra mig i ordning . åkte till överby vid elva-tiden . skulle köpa mig en mössa & halsduk , men det blev en mössa bara .  är så sugen på en ny jacka också . så jag ska leta efter en : )  handlade mat påvägen hem . och sen lagade vid mat och åt . och vid sex-tiden åkte vi till uddevalla & Winnerbäck. det var skitbra! : ) åt på de "nya" max på överby på vägen hem . smakade bra med en maxbox innan det vara dags att sova!

Lördag , vaknade kvart i tio . gick upp och åt frukost . emil åkte hem dirket nästan , han skulle vaxa våran bil idag ; ) och jag gjorde mig i ordning och åkte med sussa & minna till överby! susanne hittade två par skor på skopunkten , så hon tyckte jag skulle leta upp ett par så jag fick med mig ett par hem! Köpte bingolotter & godis inna hon körde hem mig! Åt middag och vilade när jag kom hem . vid fem tog jag bussen till Emil . vi umgicks med hans föräldrar och bekanta , innan det var dags att spela bingo! vi är som pensionärer : ) men vi vann en ny lott! haha , så nu måste vi spela igen! haha .  somnde innan bingon va slut , = )

söndag , vaknade halv nio , av att emil låg och kollade på mig . : ) ingen sovmorgon denna dagen heller! vi låg kver en stund , sen gick vi upp och åt . sen ut och grjeade lite emed några däck . sen åkte vi hem till mig! duschade och fixade lite . sen kollade vi på film och myste  , va ju våran 3 -årsdag igår : )  herregud, 3 år nu , och det ska bli många många många år till ! sen vid fyra kom mattias m familj . vi tog en promenad till kyrkogården och tände ljus , det var dom som skulle dit . vi var där i lördags , men vi gjorde sällskap! det var en härlig promenad. fikade när vi kom hem .  sen åkte dom . och vi gjorde taco . yammi! och kollade på svensson svensson från igår och sen ensam mamma söker! blir så irreterad . ingen av dom är tillsammans längre . störande!!!! haha .  sen gjorde vi inte så mycket . somnade tidigt!  skulle egentligen gått på bio ,men det blir noog nästa helg i stället verkar det som!!!

måndag , klockan ringer fem . älskling ska upp  till sin praktik . och gick upp för att gå på toaletten , höll på att kräkas där . fort tillbaka till sängen , mådde pyton . drack lite vatten . och somnade .  klockan ringer kvert i sju . mår fortfarande skit . ingen skola idag alltså . somnar igen och vaknar tio . mår fortfarande illa. har bara vilat hela dagen , kollat på svensson svensson - filmen .  sitter fortfarande i mitt nattlinne , så jag ska nog ta mig en dusch och fixa litegranna: ) och sen sätta på en film och bara gosa med mig själv. mamma jobbar och älskling är hemma idag!

får se om det blir någon skola imorgon. ska lägga mig och sova tidigt idag iaf : )  , det var allt för mig ,hej!


RSS 2.0